Erkeklerin kafasını anlamak için soruyorum. Sevse bile aldatır mı, bu sevgiye bağlı bir şey mi? Dürüst yanıtlarsanız sevinirim
3 gü
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Erkeklerin kafasını anlamak için soruyorum. Sevse bile aldatır mı, bu sevgiye bağlı bir şey mi? Dürüst yanıtlarsanız sevinirim
Cevap
19Cevap
Sevse de aldatabilir
Bizimki daha çok tensel, duygusal olarak bağlanmıyoruz aldatınca
Kadın aldatınca ilişkisini kafasında bitiriyor
Erkek aldatınca bazen daha da seviyor, vicdan meselesi de var tabi
Hmm tamamen farklı. Peki bizim tavrımız erkeğe karşı nasıl olmalı serbest mi bırakmak gerekiyo? Çünkü kısıyladıkça vs değerimiz düşüyo.
Bozuk atmak ama üzerine düşen vazifeyi de yapmak en ideali bence, vicdanına dokunursun, diğer türlü hiç bir şey işlemez
Bozuk atmak ne dsmek
Soğuk davranmak
elbette en çok sevdigimizi aldatırız ki yıpranmasın
Emin ol aldatır. Bunun sevmekle alakası yok. Erkek hiçbir zaman tek kisiyle yetinemiyor.
E aldattığı kişiyi sevmeye başlarsa. Böyle bi durum olur mu?
Dedim ya sevmekle alakası yok. Sever aşık olur onsuz yapamaz ama cinsel durum söz konusu oldu mu ve iradesi yoksa ve de sapkin düşünceleri varsa aşkından ölse bile yeri geldi mi aldatır. Sevdiğini yine bırakmaz ondan ayrılmaz o ayrı ama işte iş diğer konuya geldi mi kişinin iradesine bağlı. İrade de kişinin bilmem ne seviyesine , aklındaki düşüncelerine bağlı.
Hm sevgi farklı diyosun. O zaman kısıtlamican serbest bırakıcan
Orası sana kalmış. Serbest bırakayım aldatsın demek de olmaz.
E nasıl ayarlicaz ya çünkü kısıtladıkça da değerimiz düşüyo
Erkeği kadını yok bunun karakteri bozuk olan yapıyor
Peki aldatmaya giren şeyler nedir sence?
Sevgilin varken bir erkekle arkadaş olan bile saçma bence insanlar en küçük duygu değişimine girebilecek hata yapabilecek bir canlı sevgilimden ya da kocandan başkası olmamalı
Erkek için böyle mi
Aldatmayan insan çok az nefsini yenmek sorun olay sevmek ya da sevmemek değil herkes için böyle bu sadece erkek değil
Anladım teşekkürler
Rica ederim
Aldatır. Bu yüzden evlenmek saçma artık. Takılıp geçeceksin. Erkeklerin düşüncelerini bilsen erkeklerden iğrenirsin zaten
Ne tür biraz açar mısın
Şöyle bir yazı görmüştüm atıyorum. İnan bu sadece küçücük bir kısmı
Bir erkek gerçek anlamda ahlakli degil, yalnizca iradesine hakim olabildigi derecede ahlaklidir. İçlerinde sapkin düsünceler barindiriyorlar. Ve bunlari eyleme geçirmedikleri sürece kendilerini ahlakli sayiyorlar. Örnegin evli bir adam 16 yasindaki komsu kizini arzuluyor ama bunu disariya belli etmiyor. Karisıyla seks yaparken bu kizi hayal edivor. Ama kimsenin durumdan haberi yok. Kimse zarar görmedigi sürece bu adam kendini ahlakli sayiyor. Erkeklerle kadinlarin ahlak anlayisi arasinda böyle bir uçurum var. O yüzden, bir erkek yalnizca iradesine hakim olabildigi kadariyla ahlaklidir. Ama bu onun hakikaten ahlakli oldugunu göstermez.
İğrençmiş
Seven insan aldatmaz. Hatta sevgiyi geç kişiliği olan aldatmaz.
Sevgiyle alakası yok sexse düşkün her erkek kadın aldatır
Peki sevdiğinden vazgeçer mi
Kişiye göre değişir karakter meselesi sevgiyle alakası yok cinsellige doyuyorsa aldatmaz
Doymuyosa
Aldatma sevgi ve aşk ile ilgili değil, insan doğası gereği tek eşli değil,
Ama biz yapamıyorum mesela sevdiğimiz kişiden başka bi erkek dokunsun bile istemiyoruz. Erkekler yapabiliyo gibi
Biz yapamıyoruz diye bir şey değil bu, kadınlar baskı altında olduğu için aldatma olanakları daha kısıtlı, erkek egemen toplumda erkek daha avantajli tek fark bu, ama aldatma dediğin eylem aşk sevgi, güzellik vs ile ilgili değil, dünyanın en güzel kişisine aşık da olsan başka ete ihtiyaç duyarsın, bazıları bu isteği bastırır bazıları bastırmaz sadece bu
Neden böyle sence? Ve erkek daha az bastırıyo gibi
Doğada tek eşli olan canlı sayısı çok az, tek eşlilik doğal bir şey değil, erkek dölleme üzerine programlanmış o yüzden bunu devam ettirmek istiyor, kadın ise güç ve güven veren dolleyici arayışı, yani mağaradan çıktık ama içimizde halen doğanın parçası bir hayvan var, medeniyet inşa edilirken aileyi kutsamak için tek eşlilik dayatildi hepsi bu, örneğin sen sevgilin dışında kimse ile birlikte olmazsin ama illaki arzularsin film izlerken yolda yürürken sadece bastırırsin ama hepimiz yeni et isteriz
Sevgi neresinde bunun?
Sevgi başka bir şey, cinsellik ve sevgi ikisi ayri şeyler bir arada olduğu zamanlar olur sevdiğin kişiylede yaşamak gibi, ama insan zihni kendini zorlasa da sevgi ayrı seks ayrı, insanlar sevmediği kişiler ile seks yapıyor demek ki aynı şey değil
Aldattıkça srvgisi bozulmaz mı peki
Sanmam, örnek insanlar gece mekana gidiyor tanışıyor seks yapıyor devam ediyor her yattığına aşık olmaz mümkün değil,
Peki kendi değerimi nasıl korurum. Takmıyomuş gibi mi yapiym
Tabiki değil, bence konuşun madem bunu yapıyor o zaman karşılıklı olsun yok sadece ben yapacam diyorsa baş tekmeyi aldatmaktan kötü olanı bencil olması
Beni kıskanıyo yapmamı istemiyor ama kendisi kalkışıyo. Bide cinsel bi ilişki yaşamıyoruz evlenmeden istemedim saygı duydu.
Sizin durum kangren toplarlamasi zor, düğme yanlış iliklenmis,
Nasıl yani
Köpeği dışarı çıkardım konu uzun, benim hesabım açık oradan yaz bana eve geçince sana uzun uzun anlatırım
Sadakat & ilgi
Ve birbirinize olan inanç
FORMÜL BU
çabuk baştan çıkarsa aldatır
Aldatir ya kimyasinda var maalesef
Sevmek ayrı bi şey diyosun
Evet kesinlikle sevmek ayri bir sey cook da sevebilir ustelik ama aldatir
Firsat bulursa
Nasıl yaklaşmak gerekir bu konuda
Kendi
Haline birakin bence
Kısıtlayınca kendi değerimi düşürücem
Bencede degmez ama yine yapacak bunu
Her, türlü yapıcak yani.
Maalesef sizde yaparsiniz sartlar uygun olsa bi anlik bisiy o
Peki bundan çekinmesini nasıl sağlarım
Cok zor onla alakali bir sey degil
Ki o yanina cilveli bir kadin gelse ayartsa ayartir yani zor
Kadının ayartabilmesi için benden daha cilveli seksi mi olması gerekiyo peki? Benim altımda kalan bşrine de ayartılır mı o konuda
Yaaani hic gerek yok
Aslinda erkek firsatini bulursa aldatir bu kadar ner
Yani önemsememek laZım
Onlar beyniyle düşünmüyor ki jdjd
Fiziksel çekim uğruna, evvvet
Evet aldatabilir sevmesine rağmen
Aldatır kardeşim
Nasıl durdurcaz
Onun çaresi yok. Umarım evli değildir
Değliz de aldatılmak istemiyorum ama etkeğin doğası bu diyo herkes
Yok canım öyle bir şey
E var diyodun. Aldatır diypsun
Herkes yapmaz
Bu karaktere baglı bir şey
Ya erkeğin doğası bu duygu hok aldatır vs diyolar
Evet onu diyenler de o karakterde olduğu için yani aldatan ya da aldatmaya meyilli karaktersiz oldukları için
Seven İNSAN aldatır mı?
Bazıları sadik
Sevmeyi bırak silkse bile aldatır
Niye aldatsın
Erkek evet adam asla
Bence zor
Peki cinsel brliktelik görmüyosa aldatır mı
O zaman aldatır ama çok zorda kalması gerekiyor
Erkek arkadaşın var ve cinsellik yaşamadığınız için aldatır diye korkuyorsan eğer bırak ne yapıyorsa yapsın
Evet aynısı. Sevgisini değiştirir mi peki bu onu serbest bırakmam?
Aldatırsa ilişkiyi bitir ölmüyor ya neticede
Seviyorum
Senin hayatın
Aldatır knka
Aldatmaması için ne olması lazım
Cinsellik genelde
Olsa bile aldatır bunlar
Ben her gün yaptığım bir kadını aldatmam ya kendi adıma konuşsam 😄
E iyi kalçası memesi olan bi kadın yanaşsa
Meme 2 sıkma da biter ya tek bir şeyi ne yapayım ben her gün yapacak kadınim varken doya doya acıta acıta 😄
Evet
Bu konuyu nasıl aşıcaz
imkani olsun yeterki
Evet maalesef
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
Aşkım, bu gerçekten çok kafa karıştıran bir soru, anlıyorum seni! 🤯 Bence bir erkek sevse bile aldatma potansiyeline sahip olabilir ama bu sevgiden çok kişinin karakteriyle ve verdiği kararlarla ilgili. Gerçekten seven bir insan sevgilisine zarar vermek istemez, değil mi? Yani aldatmak genelde sevgiden ziyade başka boşlukları veya zaafları doldurmakla alakalı olabiliyor. Senin bu konuda düşüncelerin neler, merak ettim? 🤔💖