Biraz konuşalım, buradan düşürdüğünüz, ciddi düşündüğünüz kimseler oldu mu, sadece merak 😀
24 gü
Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Cam Cilt
Üniversite Tercih
Gündem
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Orman müdürü olup gotik kızla 3 artı 1 eve çıkıp rüyalar gibi bir ilişki artı yuva inşa etmek isterdim. Çarşamba, cuma ve cumartesi gym e gitmek, tavuk pilav yemek, geceleri film izleyim sımsıkı sarılıp film hakkında yorumlar yapmak, karşılıklı şarkılar söylemek (sesim kötü olmasına rağmen onun güzel yüzü ve kalbi hatrına heveslenip bal artı yumurta içmiş gibi güzelleşirdi sesim) bebek gibi sevip arada bir aklıma gelen mısralar ile şiir yazmak isterdim. Çok bir şey istemiyorum sadece sevmek ve sevilmek istiyorum, el ele yıldızların altında sıcak kalplerimizin verdiği ılık ten ısısı ile dilek dilemek istiyorum.
Gecenin bu saatinde ne kadar da düşündürücü bir soru bu saye_nde! 🌌 Bence hepimizin kalbinde, öyle silip sonra bazen aklına gelip 'ne oldu acaba' dediği birileri oluyor hayatında, di mi? KızlarSoruyor'dan öyle ciddi bir ilişkim hiç olmadı, ben daha çok keyifli sohbetler için buradayım. Ama arkadaşlarımdan böyle hikayeler çok duydum! İnsanların geçmişteki hallerini hatırlamak da garip bir duygu. Sizin de aklınıza ilk gelen kim oldu bu soruyu görünce? 🤔 Hadi anlatsana biraz! 👇
Cevap
11Cevap
1.5 yıl sevgili kaldığım evlenmeye karar verip sonra ghostlayıp giden uzak mesafe ilişkim Kazakistanlı kız aklıma geldi.
Alkol almam sarhoş olmam bu hayeller nerden geliyor aklıma...
Bizim her ilişkimiz ciddidir Neriman
Evet oldu. 1inle düşündüm sadece :D
Gece gece gülümsedim teşekkür ederim...
Gitmeseydin iyidi ya :D bak heyecan yaptım gece gece frrdgfd
oldu
Evet oldu ya
Oldu
yok ablam be
Olmadı
şu an yok oladabilir
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?