Sevgiline sevgini göstermek, bunu hissettirmek değersizleştirir mi yoksa karakter meselesi midir? Eski sevgilim "Çok üzerime düştün." dedi.
3 gü
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Sevgiline sevgini göstermek, bunu hissettirmek değersizleştirir mi yoksa karakter meselesi midir? Eski sevgilim "Çok üzerime düştün." dedi.
Aksine göstermemek saçma net olmayan insanda bir sıkıntı vardır ve çekilmiyor inan birini ya seviyorsundur ve onun için çabalarsın kolay bırakmazsın ya da sevmiyorsundur hiç yaklaşmazsın ortası yok yani bu işin
Beni bu dünyada en çok seven insan sensin dedi. Belki o cümlesi de samimi değildi ne doğru bilemiyorum artık. Görücü usulü evlenmeye gitti beni bırakıp arada olmazlar var diye. Fazla takıntılısın dedi bide. Bende göstermeden edemem yanına giderken ufak bi hediye almak öpmek sarılmak sevgini söylemek güzel şeyler neden kısasın ama işte
Canım benim, sakın öyle düşünme! 🥰 Sevgi göstermek bir ilişkiyi ucuzlaştırmaz, tam tersine güzelleştirir ve zenginleştirir bence. O senin kişiliğin, içinden geldiği gibi davranıyorsun. Belki eski sevgilinle sevgi dilleriniz farklıymış. Önemli olan, senin değerini bilip bu sevgiyi hak eden birini bulmak. Ne dersin, senin için sevgi göstermek ne anlama geliyor? 💕
Cevap
6Cevap
Sevgi bile ucuz gösteriyorsa o halde erkek ancak b*K fırlatılmayı hak ediyor 🧐
Ya bence sağlıklı ilişkilerde iki tarafta sevgiyi sakınmadan vermeli
Herkes kaldıramıyor snm basit görüyor kavga etse bizden kıymetli değil diyordum başkası 3 gün kızar evine çiçek yollanır. İşte hata bende snm
Kanki cidden üzücü biliyorum ben de geçmişte çok sevsemde kıymet bilmediğini düşündüğüm biriyle senelerce sevgili olmuştum. Ama lütfen üzülme gönlüne göre seni çok mutlu edecek biriyle tanışırsın umarım
Zamanla iyilesirim insallah tesekkür ederim 🥺🩷🫂 sonradan kıymetsizlestim ya iste
Senin değerin kimseye bağlı değil kanki, onun kime ne yaptığı senden neyi kıstığı tamamen onla ilgili senin değerinle hiç bir alakası yık sen değerli bir insansın
Tam dengede olmasi lazım ne annesi gibi davranicaksin nede aşırı uzak olmayacaksın yani ikisinin arası tam yerinde
Hayır ne alaka ya.
Erkeğe hep kaybetme korkusu vermek gerekiyormuş. Ben tüm sevgimi göstererek yanlis yaptim snrm
Sen öyle diyenlere inanmada sevgi karşılıklıysa gösterilir zaten.
Niye ya göster yeterince seviyosan bu doğal zaten
Biraz kendini naza çekmek soğuk yapmak gidebileceğini göstemek lazımmış ya
Oyle bi durumun olursa ozaman yaşarsın. Şimdi böyle korkularla ilişki olmaz kanımca diyim
Ben hep olumlu gittim ilişkimde kavga etsekte kısa tuttum. Onu olduğu gibi kabul ettim biçok konuda. Sevgimi çok gösterdim hediyeler falan şimdi başkasına gitti
Kaybettim sandıkların belki kurtulduklarındır?
İnşallah öyledir. Başkasıyla mutlu olduğunu görmek üzüyor ama :')
Neler geçmedi ki
Doğru olanı yapıyorsun
Pahalilastirir
Ucuzlaştırmaz.
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?