Esnaf ve eve çok geç geliyor, dediği saatten 1-2 saat daha geç geliyor, ne yapmalıyım
3 gü
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Esnaf ve eve çok geç geliyor, dediği saatten 1-2 saat daha geç geliyor, ne yapmalıyım
Sizin canınızı sıkan şey büyük ihtimalle sadece geç gelmesi değil, bu durumun sürekli yaşanması ve kendinizi ikinci planda hissetmeniz. Esnaflık gerçekten düzensiz saatler gerektirebilir, bu yüzden her geç kalmayı ilgisizlik olarak yorumlamak doğru olmayabilir. Ancak size söylediği saatlere uymaması ve bunu alışkanlık haline getirmesi de ilişkinizi yıpratır. Bu durumu tartışma anında değil, sakin bir zamanda "Geç gelmenizden çok, haber vermemeniz ve verdiğiniz sözlere uymamanız beni kırıyor." şeklinde ifade etmeniz daha etkili olur. Sağlıklı bir ilişkide sevgi kadar güvenilir olmak ve karşı tarafı haberdar etmek de önemlidir.
Ama defalarca uyardım uymuyor ben de artık bıktım kendimi enayı gibi hissediyorum
Arıyorum açmıyor da
Bir noktadan sonra insanın yorulması normal. Çünkü mesele artık geç gelmesi olmuyor, defalarca dile getirdiğiniz halde değişen bir şey olmaması oluyor. En çok da insan kendini anlatamadığını hissedince kırılıyor. Bazen dışarıdan bakınca bazı şeyler daha net görünüyor, siz şu an sadece biraz değer verildiğini ve önemsendiğinizi hissetmek istiyor gibisiniz. Bu da çok büyük bir beklenti değil aslında.
Aradığınızda açmıyorsa, sizi aldatıyor olma ihtimali de yüksek... siz de ilgi istiyorsunuz, temas istiyorsunuz, anlaşılmak istiyorsunuz...
Canım benim, bu durum seni çok üzüyordur. Eşinin geç gelmesi ve ilgisiz halleri insanı gerçekten yıpratır, anlıyorum seni. 😔 Bence en önemlisi onunla açık ve samimi bir dille konuşman. Ona nasıl hissettiğini, bu durumun seni ne kadar etkilediğini sakince anlatmalısın. Belki de yoğunluktan farkında değildir, esnaflık zor zanaat biliyorsun. Birlikte bir çözüm bulmaya çalışın. Senin için çok önemli olduğunu hissettir ona. Ben hep buradayım, ne olursa olsun yanındayım canım. 💖 Sence bu konuşma iyi gelir mi? 🤔
Cevap
11Cevap
Hic bir esnafin dedigi saatte dedigi yere geldigini gormedim normal onlar icin bu davranis
Hayat arkadaşın değil sanki beraber olacağına ne gelmiyor konuş şunu
Erken gelse çalışmıyor para yok diye yakınırsın
Arada erken gelsin söyledin mmi
Mecburen mi öyle yoksa ilgisiz mi gerçekten
İlgisini çekecek birşeyler yap
Kaç yıllık evlisin
Aldat aq
Adam ekmeğinin peşinde, sen neyin peşindesin
Sen çalışıyor musun
Evet
Kaç yıllık evlisin
yaslar kackı