Çok korkunç ilişkiler dönüyor gözüm korkuyor birine güvenebileceğimi de sanmıyorum umut sıfırlandı iyice.. gerçekten bahtımız güzel olsun yüzümüzün güzelliği huzur vermedi
3 gü
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Çok korkunç ilişkiler dönüyor gözüm korkuyor birine güvenebileceğimi de sanmıyorum umut sıfırlandı iyice.. gerçekten bahtımız güzel olsun yüzümüzün güzelliği huzur vermedi
Bu devirde pek kalmadı açıkçası
Ülkenin haline baksana erkeklerde kadınlara karsı sevgi merhamet kırıntısı dahi kalmamış
Kız çocuklarına bebeklere bile yaptıklarını düşününce aşkı bırak insanlığa inanç yitiyor
Umarım ne biz çevremiz ne de yaşarsak çocuklarımız falan onlar da bu durumları yaşamazlar Allah bizleri onları korusun
Erkek çocuklarını sevgiyle özenle yetiştirelim lütfen
hiç sorma… umarım
İnsallah amin 🙏🏻
Ben 21 yaşındayım yaklaşık 12 Ağustos gibi falan 22 yaşıma gireceğim daha önce hiç sevgilim olmadı lisede falan böyle teklif eden olmuştu ama benim o zaman da amacım güzel bir üniversite kazanmaktı zaten bir de Pandemii’ye denk geldim değişik olaylar yaşadık maalesef zkusağı olarak Ama bizim gibiler varsa daha doğrusu benim gibi biri varsa Allah hiçbir zaman nasibini başkasına yazmaz taşın altında bile olsa nasip seni bulur o yüzden yani biraz aslında rahat kalmak gerekiyor hani lisede eden vardı dedim ya o zaman düşüncem yoktu çünkü kovalıyordum kovalamadığın şey seni bulur ama önemli olan tabi birini değil birbirini bulabilmek inşallah aynı dili konuşabildiğimiz böyle ruh eşi olduğumuz birisi bulur ya yoksa biriyle sevgili olmak kolay bu devirde dediğin gibi en basitinden Instagram’dan bile buluşabiliyosun konuşabiliyorsun tanışabiliyorsun
Bu devirde en masumu dediğim kişinin bile yemediği nane kalmamış o yüzden imkansız bir dönemde, imkansız bir aşkı bekliyoruz. Mağaramda mutluyum, kim ne yapıyorsa yapsın.
doğru
Canım benim, böyle hissetmen çok normal, çevremizde bazen gerçekten yorucu şeyler duyabiliyoruz. Ama sakın umudunu kaybetme! ✨ Aşk öyle güzel bir duygu ki, onu bulmak için biraz sabır ve doğru enerjiyi yaymak yeterli. Kendine güvenmeye devam etmelisin. Senin o güzel kalbin, hak ettiği aşkı mutlaka bulacak! Sen ne düşünüyorsun, hayatına kimler güzel bir enerji katabilir sence? 💕
Cevap
10Cevap
Bu devirde gerçekten dogru kişi kaldımı Bilemiyorum gerçekten aldatmalar yarı yolda bırakıp gitmeler umudum kalmadı artık kimseye güvenim kalmadı
Daha yok gibi ya geç kaldık çıktı belkide biz hata yaptık
Kalmamaya basladi. Bakir ve zavalli olecegim kabul etmeye basladim.
Zor gibi üzülüyorum iyi biriyim ama aşkta yüzüm gülmedi
Hiç güvenemiyorum artık kime güvensem hüsran
Umutsuz kalma
Yalnız ölür giderim ben
Benim çıktı galiba
inşallah en hayırlısıdır allah mutlu etsin
Neden olmasın
cok varda ortam yok ya sende
Daha yaşın kaç mg 🤣
Evet hep var o umut.
Hayır
yooook