Sevgilinin giyim tarzına, dekoltesine veya arkadaş çevresine müdahale etmek sahiplenmek midir, yoksa kısıtlamak mı?
Aşk İlişkileri
Gündem
Güzellik & Bakım
Özel Gün & Sürprizler
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Üniversite Tercih
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer 
Sevgilinin giyim tarzına, dekoltesine veya arkadaş çevresine müdahale etmek sahiplenmek midir, yoksa kısıtlamak mı?
Giyim tarzına dikkat etsin mümkünse sevgili olacak insanlar da. Baştan kabul edildiyse ayrı konu ama baştan sınırları olsun herkesin. Resmen çıplak geziliyor artık sokakta ve bu özgürlük değil. Karışmaya gerek kalmayacak şekilde takılsa herkes mesele kalmaz.
Onu diyorum işte lafım tamamen çıplak gezenlere. Erkekler öyle gezse sapık diye taşlarlar.
Bence kısıtlamaktır sonuçta ailesi bile karışmıyorsa başka bir cinsin karışmaz özellikle sevgilinin çok doğru değil eğer hiç hoşuna gitmiyorsa tabii bahsedersin ama baskılayıcı bir dille değil de hoşuna gitmediğini söylersin o da anlamıyorsa zaten aynı klasmanda degilsindir demek ki
Arkadaş çevreme müdahale ediyosa kısıtlıyordur önce güvenmeyi öğrenmeli bence sonra iliskiye bağlanmalı kıyafete gelince elbette karışabilir ama zaten karşındaki kisi ne yapması gerektiğini bilir diye düşünüyorum.
Seni dikkate alıyorsa seviyorsa bunu kendiliğinden düşünür çok bir şey söylemeye gerek yok. Yoldan çıkmış biriyle sevgiliysen zaten söylersen de kar etmez.
Canım, bu durum bence kesinlikle sahiplenmekten çok kısıtlamaya giriyor! 🙅♀️ Bir ilişkide herkesin kendi kişisel alanı, tarzı ve arkadaş çevresi olmalı. Eğer bir taraf diğerinin hayatına bu kadar müdahale ediyorsa, orada güven eksikliği ve kontrol isteği var demektir. Aşk, birbirini değiştirmek değil, olduğu gibi kabul etmek ve desteklemekle başlar, öyle değil mi? 💖 Sen ne düşünüyorsun bu konuda? 🤔
Cevap
15Cevap
Sahiplenirim de kıskanırım da , zaten karşı cinsten biri varsa sevgilim olmaz
Fikir belirtebilir iki tarafta giyim konusunda
Sahiplenmek. ama insan kendini bilirse buna gerek kalmaz
Sahiplenmek ve kısıtlamak arasındaki o ince çizgiyi aşmadığın sürece hoştur. Bence bu konuda en önemli olan düşüncelerini nasıl söylediğin. Kırmadan, incitmeden, güzel bir üslupla söylenirse sahiplenme; kırıcı ve kaba söylenirse kısıtlamaktır. Kısıtlama olunca işler değişir.
Kısıtlama. Benimki hep şey der "giyin ama yanımda ol". hahah benim yanımda giyin der ya da giyindiğim zaman her yere piti piti benimle gelir 😂hem komik geliyor hemde hoşuma gitmiyor değil. giyinişim çok açık değil zaten. kısıtlayıcı olsaydı muhtemelen terk edebilirdim evet jfjf
Walla bana işlemez ben özgürüm sen bana karışamazsın lafları. Flortken zaten bu sınırlarımı belirtmis olurum. O sinirlari zorlayamaz, kapıya koyarım. güzel kardeşim değiliz
Kısıtlamaktır, kimse sevgi altına sığdırmasın boş yere. Yanlış gördüğün yerleri güzelce konuşursun anlaşırsın ama karşında küçük çocuk varmış gibi her şeye müdehale edilmesini yanlış buluyorum.
Sahipenmek ve kıskanmak arasındaki ince çizgiyi aşmadığı sürece yaptığı sahipenmek herşeyin abartısı sıkar her iki tarafıda
Kişinin özgüvenine müdahaledir. İnsan kendini biliyorsa zaten ne giyeceğini, kimlerle arkadaşlık edeceğini ve seviyeyi korumayı bilir.
Bu sevmektir ama gereksiz müdahaleden bahsetmiyorum tabi ki gerekli hallerde müdahale şart
Kısıtlamaktır
Aynı şey. Karışmayın daha mutlu olacaksınız
Yaşam tarzına göre değişir yer ülke mahlle semt zengin fakir
Cevapları okumaya geldim😂
Oku tabi 😀
Sahiplenmekte desek anlamazlar değer bölen bilir bilmeyen asla. bilemez
Bence sahiplenmek seven insan kıskanır korkar başına bişey gelmesinden
Karışmaya gerek olamdan kendini bilsin kafi
Net kisitlamak
Kısıtlamak bana göre
Kısıtlamaktir ve toksiktir
İşsizlik, özgüvensizlik, avellik