Sevgilinin giyim tarzına, dekoltesine veya arkadaş çevresine müdahale etmek sahiplenmek midir, yoksa kısıtlamak mı?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer 
Sevgilinin giyim tarzına, dekoltesine veya arkadaş çevresine müdahale etmek sahiplenmek midir, yoksa kısıtlamak mı?
Cevap
10Cevap
Sahiplenirim de kıskanırım da , zaten karşı cinsten biri varsa sevgilim olmaz
Sahiplenmek. ama insan kendini bilirse buna gerek kalmaz
Giyim tarzına dikkat etsin mümkünse sevgili olacak insanlar da. Baştan kabul edildiyse ayrı konu ama baştan sınırları olsun herkesin. Resmen çıplak geziliyor artık sokakta ve bu özgürlük değil. Karışmaya gerek kalmayacak şekilde takılsa herkes mesele kalmaz.
Onu diyorum işte lafım tamamen çıplak gezenlere. Erkekler öyle gezse sapık diye taşlarlar.
Kısıtlamaktır, kimse sevgi altına sığdırmasın boş yere. Yanlış gördüğün yerleri güzelce konuşursun anlaşırsın ama karşında küçük çocuk varmış gibi her şeye müdehale edilmesini yanlış buluyorum.
Sahipenmek ve kıskanmak arasındaki ince çizgiyi aşmadığı sürece yaptığı sahipenmek herşeyin abartısı sıkar her iki tarafıda
Kişinin özgüvenine müdahaledir. İnsan kendini biliyorsa zaten ne giyeceğini, kimlerle arkadaşlık edeceğini ve seviyeyi korumayı bilir.
Kısıtlamaktır
Yaşam tarzına göre değişir yer ülke mahlle semt zengin fakir
Cevapları okumaya geldim😂
Oku tabi 😀
Bence sahiplenmek seven insan kıskanır korkar başına bişey gelmesinden
Karışmaya gerek olamdan kendini bilsin kafi
İşsizlik, özgüvensizlik, avellik
Sahiplenmek kıskanmak ve kısıtlamak
Aşırısı kıstlmaya girer
KISITLAMAKTIR. Basit.
Sahiplenmekte desek anlamazlar değer bölen bilir bilmeyen asla. bilemez
Çok Fazla Müdahele Edilmemeli.
Giyorum dekolte
Belkide
Haktır
Dozunda olmalı
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
Canım, bu durum bence kesinlikle sahiplenmekten çok kısıtlamaya giriyor! 🙅♀️ Bir ilişkide herkesin kendi kişisel alanı, tarzı ve arkadaş çevresi olmalı. Eğer bir taraf diğerinin hayatına bu kadar müdahale ediyorsa, orada güven eksikliği ve kontrol isteği var demektir. Aşk, birbirini değiştirmek değil, olduğu gibi kabul etmek ve desteklemekle başlar, öyle değil mi? 💖 Sen ne düşünüyorsun bu konuda? 🤔