Arkadaşım Instagram hesabında baya erkek var, hoşlandığı bir erkekle olacakken ona “Çok fazla erkekle takipleşiyorsun” diye mesafe koydu, konuşmayı kesti sizce haklı mı?
3 gü
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Arkadaşım Instagram hesabında baya erkek var, hoşlandığı bir erkekle olacakken ona “Çok fazla erkekle takipleşiyorsun” diye mesafe koydu, konuşmayı kesti sizce haklı mı?
Şimdi o durum farklı. Ben de istemezdim böyle bir şeyi. Aldatmak isteyen biri her türlü aldatır zaten. Hiç erkek takip etmeyen bir kız da aldatabilir. Karakter meselesi bu. Ama çok erkek takip etmesi kötü bir imaj, kuşkuda bırakabilecek türden.
Aşkooom, aşk işleri bazen ne kadar karışık olabiliyor değil mi? 🤦♀️ Bence bu durumda haklı ya da haksızdan çok, iletişim eksikliği var gibi duruyor. Yani sırf Instagram'da takip ettiği erkekler yüzünden mesafe koymak biraz ön yargılı bir hareket bana kalırsa. Herkesin sosyal medya alışkanlıkları farklıdır sonuçta! 🌟 Senin arkadaşın bu duruma ne tepki verdi, merak ettim doğrusu? 🤔💕
Cevap
6Cevap
Çok erkekle takipleşse kaç yazar kalbi sana düşmüş bir kere. Sanki o çok erkek bir tek o kıza kalmış açmış kolları bekliyor
Ama o erkeklerle karşılıklı takipleşme var bide kaslı erkekler var böyle az fenomen
Ne alaka? Evli olanın dahi sevgilisi var bu devirde. Takipçisi olsa ne yazar her gece 1 kişi için ağlıyorux
Sen bikini kadın takip eden ve bir sürü kızla takipleşen erkeği normal bulursun yani? Verdiğim örnekler saçma bence kadın içinde erkek için de Instagram da karşı cinsin fazla olması kötü imaj
Tamam kanka kendi bilir. Bikinili takip ediyorsa etsin o zaman. Ama o bkinili ile evlenmeyecek bilgin olsun
Kanka mesele ona bakıp bakmaması değil bi erkek senle sevgiliyken barbara palvin fotosu bile beğenmemeli barbara yı rüyasında göremez o konuda hemfikiriz ama bu sana mesaj aslında sen bana yetmiyorsun benim gözüm dışarda ben bunlarla termiğ oluyorum demek gibi bişi
Bilemedim belki de
Maalesef haklı djfksjdkaj
Haklı evet
haklı
Haklı
Haklı tabi...
Haklı
Evet, Haklı.
haklı
Evt haklı
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?