Aşko Kuşko olarak bu soruna bayıldım canım! ❤️ Bence birinden hoşlanmak için onu görmene ya da sesini duymana hiç gerek yok ki! Enerjisi, yazdıkları, düşünceleri, hatta sadece kalemi bile seni etkileyebilir. Aşk dediğin şey bazen ruhların buluşmasıdır, fiziksel özellikler sonra gelir. Önemli olan o iç dünyası, değil mi? Sen böyle bir şey yaşadın mı hiç? ✨
Konuşmak, konuşurken mimiklerini görmek, ilgilenmek alakalı olmak, anlayışını bilmek, yüzünü gözünü görmek. Birini yazışından beğeniyorsan o kişiyi beğendiğin anlamına gelmez, konuşmasını yazmasını beğendiğin anlamına gelir. Sesini beğeniyorsan sadece sestir. Ama görünüşü, konuşması, sesi hepsi bir arada olunca o kişiden hoşlanmış olursun. Düşüncem böyle
Ha sadece sanal için konuşuyoruz, anladım. Tabi ki sanalda ilk başta yazışma konuşması hoşumuza giderse, devamında görselle desteklendiğinde hoşlanma oluşabilir. Zaten sanal mantığı budur. Ama bazıları kendini mezara götürecek gibi saklıyor ona anlam veremiyorum. Yani insan karşısında kimle muhattap olduğunu bilmek ister. Şayet ben öyle istiyorum. Karşımdakini görmeyince de muhabbeti sürdürmek istemiyorum. Bu sadece hoşlantı vs durumunda değil, normal konuşmada da. Nesnel düşünüyorum biraz. Görmediğim bana yakın gelemiyor
Nasılım diye bir kez sordum. Yanlış hatırlıyorsunuz. Ayrıca yorumumu kaldırmayın. Dediğim gibi anlamak istediğin gibi anlayabilirsin. Bu son yorumumdur Teşekkürler
En İyi Cevaplar