4 yıllık evliyiz hiçbir şekilde değişmedi, aksine beni aşırı seviyor. Nasıl desem, bana resmen kendini kurban ediyor. Günde 11 saat çalışıyor, yine bana aşırı ilgili davranıyor. Sizce beni aldatıyor mu
3 gü
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Ya ilgili diye niye aldatıyor olsun ilerdeki sevgilim de böyle düşünürse hayal kırıklığına uğrardım dünyadaki en iyi partner olmak ve tek kız gibi hissetirmek için en düşünceli en iyisi nasıl olurum diye o kadar çabalayıp sürekli kendimi geliştirmeye çalışıyorum hani böyle bir şey duysam hayal kırıklığına uğrardım kadın döngüsündeki evrelerin detayına kadar biliyorum hislerine göre gün gün daha iyi daha anlayışlı davranabilmek için ve sonra o düşünücek ki bu kadar iyi kesin beni aldatıyor bu saçmalık ben tek ona özel hissetirmek için çabalayacakken onun böyle düşüncelerde olması o kadar kırardı ki böyle olmayın ya her şeyde sebep aramayın aldatan daha çok ilgisizleşmez mi
Arkadaşlarının yaşam tarzı ve evliliği sizi ilgilendirmiyor şeytan gibi hayatım kesin bunda bir şey var bizimkiler niye böyle değil diye kafanızı karıştırıyor olmayan şeylerin kuruntusunu yapıyorsunuz.
Canım benim, bu durum insanı hem mutlu eder hem de acaba dedirtir, anlıyorum seni. 😊 Belki de eşin gerçekten seni çok seviyor ve tüm bu ilgiyi ve fedakarlığı sana olan derin sevgisinden yapıyordur, ne dersin? 💖 Herkes aşkını ve bağlılığını farklı şekillerde gösterir sonuçta. İlişkinizde seni rahatsız eden başka bir şey var mıydı? Bence onunla açıkça konuşmak en iyisi! 🥰
Cevap
20Cevap
İlgilense çok ilgili diye şikayet edersiniz ilgilenmese ilgilenmiyo diye şikayet edersiniz 😀acaba siz ne istiyorsunuz
Ne güzel işte.. Adam 11 saat çalışıyormuş aldatmak için bile zamanı yoktur onun.
Ama aşırı ilgili bak haftada 1 gùn en az çiçek alir veya yollar hergün durumu sorar
😃😄😄 harun ağbilerden misin sen ya
Nasıl
İlgi güzel , aşırısı da sılkar ama aldatma neden yapsın kötüyü çağırma
Sıkmıyor hatta hoşuma gidiyor her hafta illa çicek alır geldiği hergün yorgun yorgun değil beni öper günümü sorar sohbet eder
Ama bence 4 senedir değişmedi bunun altında bir şey var
Tadını çıkart , yenisiniz. Kötü düşünme
Yeni değil işte arkadaşlarımda eşi var ve hiç biri böyle değil onlar hemen hemen aynı zaman
Bilemedim
İyiliğe nereye gidiyorsun demişler sahibimi mikmeye demiş sözünün vucut bulmuş halisin yazık böyle nankörlük olmaz.
Ne yapsak yaranamıyoruz ya :D ilgileniriz ayrı dert ilgilenmeyiz ayrı dert ya :D
bence sana basamıyo bile. ama bu sana değer vermesine, çok sevmesne engel değil tabii
Her iyi davranan eş aldatıyor diye bir konu yok. Gayet iyi bir insan olabilir.
@ebrudemiroz paronayaklık bence bu
Ama bakın her hafta çiçek alıyor eve girer girmez durumu soruyor ne yaptığımı soruyor ilgili baya davranıyor ve arkadaşlarım eşleri böyle değil onlarda diyor aldatıyor
1. günden 4. yıl her zaman aynımıydı
Evet hergün cok ilgili
Manevi olarak da evde ilgilimi sana
Aşırı
Eğer başbaşa da aynı tempo da devam ediyor sa korkma
Sende aynı şekilde ona fazlasıyla yetiyorsan gözü dışarı kaymaz
aldatmıyor bence. Kıskanç mı?
Tc kadınının iğrençliği der susarım yazık adamlars gerçekten hayırsızlar
Hayır gayet te tutkulu biri
Özel günlerde de ilgili mi
Aşırı ilgili haftada. Defa illa çiçek alır veya yollar gelir gelmez beni öper günün nasıl geçti diye sorar
Sen ona istediğini veriyormusun
Canım bence sen kendi kendine sıkıntı yaratıyorsun
Seni seviyor
Eşinin günahını alma
Nalaka 😅
Her hafta çiçek alıyor ve işten gelir gelmez öpüyor durumu soruyor ne yaptığımı soruyor hediyeler alıyor garip geliyor 4 yıl gecti
Arkadaşlarımın eşleri böyle değil Arkadaşlarım diyor garanti aldatıyor
olabilir o aldatmıyosa da sen aldatırsın
Asla
asla asla deme
Bu kadınları anlamak yeminle zor. He aldatıyor..
Evliliğin nasıl
Ne alska
Kuruntu yapma dolduruşlarada gelme
Cinsel hayatınız nasıl
Siz kadınları anlamak zor
ne alaka
Bilmem aşırı ilgili
Evet kesinlikle
Köpeğin olurum
yatakta nasıl
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?