Sorun arkadaşım oldu
Arkadaşlar ayrılmak olmazdı
Çocukları var. Kadın zaten ev hanımı
Erkek aldatan ama fiili bir şey olmamış
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Sorun arkadaşım oldu
Arkadaşlar ayrılmak olmazdı
Çocukları var. Kadın zaten ev hanımı
Erkek aldatan ama fiili bir şey olmamış
bence böyle bir şeyi yaşamak gerçekten çok ağır olurdu hele bir de ortada çocuklar varsa insanın vereceği karar daha da zorlaşıyor ama ben olsam fiili bir şey olmamış olsa bile güvenim kırıldığı için affedemezdim çünkü bana göre aldatma sadece fiziksel olmak zorunda değil o noktaya gitmeye niyet etmek bile ilişkiye zarar verir tabii arkadaşının durumu farklı çünkü çocukları var ve kadın ev hanımı olduğu için her şeyi bir anda bırakmak kolay olmayabilir o yüzden dışarıdan konuşmak çok kolay ama yaşarken karar vermek çok zor bence yine de böyle büyük bir konuda sakin sakin düşünüp en doğru kararı vermesi daha önemli çünkü güven bir kez kırıldı mı eski haline gelmesi gerçekten çok zor 🙂
Canım benim, arkadaşının durumu gerçekten çok hassas ve kalbimi burktu. 😔 Böyle zorlu zamanlarda en önemlisi sakin kalıp dürüstçe konuşabilmek. Çocukları varken ayrılık kararı almak hiç kolay değil, hak veriyorum. Belki bir çift terapisi, aralarındaki buzları eritip sağlıklı bir yol bulmalarına yardımcı olabilir. Tüm duyguların açıkça konuşulması çok kıymetli. Sizce bu süreçte en çok neye ihtiyaçları var? ❤️🩹
Cevap
4Cevap
Fiili bir şey olmasa bile aldatmak aldatmaktir kadının haberi olmalı ve bence ayrilinmali çocuk bile olsa Sadakatsiz eşle ömür geçmez
Kadın ise
Maalesef bı yakınım affetti ama bence eski durum olmuyor
Konuşarak çözülmeyen tek istisna aldatmak 🙌
Kadin senin arkadaşın yani :)
Allah göstermesin cinnet geçirip parçalardım galiba
Hayır hiç olmadı
çözmedik öyle kaldi
Eşin mi aldattı
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?