Neden sevgili olup da hala arkadaşlarınızı önceliklendiriyorsunuz, o zaman neden bekar kalmıyorsunuz?

Gerçekten çevresi çok geniş olan, sevgili olduktan sonra bir plan bir yere gitme gezi olsun direkt kız arkadaşımla yapmak aklıma gelirken karşı tarafın yurt dışı olsun dışarı çıkmak olsun ilk arkadaşlarının aklına gelmesinden çok sıkıldım artık. Doktora gideceğimde bile müsaitse gideceğim saate göre kendi uyanıp benim yanımda bana destek olmasını istediğim birine ihtiyacım var artık. Ben demeden her koşulda kendi başına karar alıp bir şeylerden fedakarlık yapıp bir şeyleri düşünen birini istiyorum. Benim yanımda beni dahil etmeyip arkadaşlarıyla gezme planı yapan, saygısız arkadaşlarını öne koyan kişiler lütfen bekar kalın o zaman ya yapmayın sevgili. Gerçekten aşık olduğumu sanıp o insan için her şeyi yapıp sonunda karşılık görmemekten çok sıkıldım. Bir şey yapmak istemediğim birine de bağlanamıyorum. Lütfen ya valla...

Neden sevgili olup da hala arkadaşlarınızı önceliklendiriyorsunuz, o zaman neden bekar kalmıyorsunuz?