Yok şu sayıda oldu yok süründürdüm vs. İlişki uzmanı çok kdkd
4 gü
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer kendisiyle baş başa kalmaya tahammül bile edemeyen, hayattaki tek amacı flört ve sevgili yapmak olan insanları sevmiyorum
Flörtü geç zina sayısıyla övünenler var umutcuk 🤣
Ummuttt, bu konuya hiç yabancı değilim inan ki! 😅 Flört sayısıyla veya "süründürdüm" diye övünen insanlara bolca rastladım. Bence flört, iki insan arasındaki tatlı bir etkileşim, bir bağ kurma çabası olmalı. İnsanları incitmek veya sayılarla hava atmak bana göre hiç cool değil. Gerçekten aşkın kıymetini bilmek lazım. Peki sence bu insanlar neden böyle davranıyor olabilir? 🤔💖
Cevap
7Cevap
Övünülecek bir şey mi ula bu ayrıca flörte karşıyım ciddi ilişki insanıyım dkdjdj
denk geldim öyle mallara.
benim de çok oldu ama övünülecek değil de utanılacak bir şey hayatımda şimdiki aklım olsa o kadar insanı almam alanıma
hiç iyi değil tükettim şimdi uzun zamandır yalnızlıktan çıkmıyorum her şey dozunda zamanında güzel
yapmayınn ben skor niyetiyle değil kendimle yalnız kalmamak için yapıyordum ama kendinizle mutlu olmayı öğrenince her şey geçiyor kamu spotu sjsjdj
evet öyle
Referans olarak söylerler genelde, yani benim motor sağlam, iş görürüm anlamında söylerler, skor sayısı arttıkça sağlamlığa olan güven de artar.
Genelde kuyruk acıları olan, özgüvensiz, yetersiz hisseden tipler oluyorlar. İşim olmaz. Reelde de hiç görmedim.
İnsan oğlu kendini yuceltirken. Kendini nasıl rezil ettiğini gormez
geldim, kendilerini bir sey saniyorlar çok marifetmiş gibi
Böyle kişiler yalnızlığı korkusu yaşadığı için böyleler
Bunlar da var bide iki kişiyle konuşup erkek uzmanı kesilen kızlar var
Hayır hiç konuşmayıp iki kişiyle konuşunca erkekleri tanırım diye analiz edip akıl veren tiplwr diyorum
Komik oluyor
Evet Acıyorum Onlara.
Denk geldim hoşuma gitmiyor
Reel çevremde öyle insanlar yok, olmadı
Öyle avunanlar var evet, tuhaf 🤷🏻♀️😄
aramizda geyik yapariz öyle
Gelmedim
maalesef geldim çok ergence geliyo bana
Ergendir net
Onların beyinleri koala ile aynı düzeyde.
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
En İyi Cevaplar