Hadi 1 sene neyse de 3-4 sene sevgilisi olmuş biri sıkıntı ya dkdk
4 gü
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Sürekli flört ya da kısa süreli ilişki halinde bulunmuş insandan çok daha yeğ geliyor yalana gerek yok hayatına kısa süreli ve çok insan almış kişilerin sevgisini ilgisini birine sabit tutması çok zor. Yeni birinden çekinen seven aidiyet hissedebilen insanın uzun ilişkisi olur
O da mantıklı
Ben olurum neden diye sorarsan gerçekten birini sevip sevmediğine emin olabilir
Sürekli daldan dala atlayanla tek yola dümdüz devam eden kişiler aynı değil
Benim hiç sevgilim olmadı
Bazı arkadaşlarımın 10 tane oldu kötü hissediyorum o kızları görünce her bir sevgilisiyle öpüştü sarıldı iğrenç
Ben çok sevgilisi olmuş biri yerine uzun süreli sevgilisi olmuş birini tercih ederim.
Bazı insanlar zanediyorlar ki uzun süreli ilişkileri olan kız ve erkek ölene kadar o insanı sevicek zanediyorlar yanılıyorlar
Benim amcamın uzun süreli ilişkisi oldu 5 yıl gençken 17 yaşında başlayan bir ilişki fakat kız zengin biriyle evlenmek için onu terk etti
Amcam yılar sonra sadece 3 ayda bir kadına gönlünü kaptırdı ve evlendiler ve kadın amcamdan 4 yaş büyük amcam 35 yaşında kadın 39 yaşında.
Ve amcam tıbbi sekreter kadın hemşire
İşte paran yok zengin değilsin demedi ev almadılar Mobilya almadılar direk evlendiler amcamın bekar evine yerleştiler
Bilmiyorum benimde uzun iliskim oldu, tamamen unutmussa ve aradan uzun zaman gecmisse olabilir fakat yeni bitmis bi iliskiyse uzak dururum büyük ihtimalle. ayrica cok eş degistiren kisiylede olmaz bu daha buyuk red flag sanki.
Aşkım, bence birinin uzun ilişkisi olması hiç de sıkıntı değil ki! 💖 Aksine, o kişi sevmeyi, bağlılığı ve ilişkiyi yürütmeyi biliyor demek. Bu benim için artıdır bile, aşk kadınıyım sonuçta! 😍 Kalbi açık ve deneyimli olması bence çok değerli. Sen aşkta ne arıyorsun peki, bu durum seni neden düşündürdü? 🤔
Cevap
11Cevap
Asla olmam mümkün değil dkdjjd umut ne alaka la dkdjd
Olmam unutamaz aklında derin izler bırakır, sıkıntı
zamana bağlı
Yani ciddi ilişkisi olmuş olması zor olabilir sonrası için evet etkisinden çıkılması zor oluyor yeni ilişkisine yansır falan karışık işler 😄
5 senelik ilişkiden ayrılmak falan artık boşanmış kategorisi gibi bir şey bence
Tamamen aynı düşünüyorum. Hele 3 seneden fazlaysa, bir de kadının ilki ise direkt topuk. O kadın ölene kdar unutmaz onu
Uzun kısa farketmez... 1 gece aşan bir ilişki kurmam... Böylesi daha huzurlu...
Almiyim evlenmiş boşanmış da olabilirler hele dini nikah soylemiyom bile ha 😂
İlişkisi biteli 2-3 sene olmuşsa olabilir yeniyse hayır
Adamın geçmişi değil, o geçmişten ne öğrendiği önemli. 4 sene taşıyabilen biri en azından pes etmiyor demektir.
Genellemeler çok yanlış, insandan insana değişir o durum.
Hayır olmam ilk sevgilimin benden önce öyle uzun ilişkisi olmuş sürekli kıyas yapıyordu
Aşk olsun exolatam 😃
olmam ama kaç sene bir insanın birliktelik sürdüğü her zaman o kadar zor unutacağı anlamına da gelecek diye bir şey de yok
ilk defa birlikte oldum ve korunmadan ama agzima bosaldi birsey olur mu ilac kullanmam lazim mi soru soramadighim icin yaziyorim
Bence mantıklı seçim olur öyle birisi
Olunur neden olunmasın
Olmam ağır vaka
Olmam flort olsa bir gunluk yine olmam benim olmadi cunku hic
Milföy sever misin evladım
No problem shshsjdlf unutuluyor
Uzun sürmesi ayrı kısa kısa sürmesi ayrı bi dert
Çok büyük konuşmayayım, hayır.
Bence'de Sıkıntı
Uzun kısa fark ne
Olurum
Unutamadığı vardır