Kızları nesne gibi görüp sırf çıkarları için âşık taklidi yapıyorlar
4 gü
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Kızları nesne gibi görüp sırf çıkarları için âşık taklidi yapıyorlar
Cevap
5Cevap
Nesne gibi görmüyorum da, hakedeniniz çok, obje olmayı
Kızların genelini bende sevmiyorum.
Niyetim tabi ki seks olacak, yoksa napim yani karşı cinsi. Seks benim olan bir şey değil ki, karşılıklı bir şey. Öyle görüyoruz diye maskulen değil diyen de oluyor
Kendileri kızları obje olarak goruyor cunku onlar da farkli ddgil
ilk defa birlikte oldum ve korunmadan ama agzima bosaldi ilac almam lazim mi veya korkmam gereken birsey var mi
Kızların erkekler ile sevgili olması ne peki? :D
ne yapmamizi istiyon söle
Ne isteyeceğim senden kardeşim
Mecbur yapıyoruz yoksa vermezsiniz
Evlendiğine göre bu düşüncede değildir
Yüzlerine söylemiyoruz ama evlenmeden veren kız mldır sevilmeye de değmez obje den başka bir şey değil ama belli etmemiz lazım yoksa vermez
Ne rezil insanlar var ya birde ahiret var ama sizin gibi pislik insanlar için ne deyim ki yazık çok yazık
Ahiret varsa verene var gerçekten sevip yapsak sevap mı erkek sevdiğine kıyamaz zaten evlenmeden dokunmaz
Sen niye bu kadar kudurdun seviyor gibi yapıp kullanıp attılar mı
Sevdiğim bir kız var mesela ama onu uzaktan seviyorum haberi bile yok açılsam kabul eder ama ona kıyamam şu an 5 sevgilim var hiçbirini sevmiyorum hepsi beni aşık sanıyor 😂😂😂😂
@esthrr44 bende şok içinde kaldım ya. ağzım açık okudum 🙄
@Esthrr44 sevdiğim biri var diyor 5 kişiyle sevgili olmuş 😂😂😂
sevdiğimle evlenemem dokunmaya da kıyamam var mı çözümün kızı mı aldatayım sevgili olup
S*alak zaten o kızı da sevmiyorsun ki sevsen 5 tane sevgili mi yaparsin 😂😂😂 Allah'ım hiç gulecegim yoktu ya 😂😂😂😂
Her gün görüyorum konuşuyorum yakınındayım başı sıkıştığında habersiz yardımına koşuyorum yürüyen olursa gizliden hakkını veriyorum
Sizin gibi malllr erkekler kızları aynı sanıyor
Bu yüzden çoğunuzun akıbeti kullanılıp atılan bir obje oluyor
😂😂😂😂 ucuzzzz ıyyy
Seni kullanıp atan pahalı mı 😂
Ucuz olan siz değil misiniz sadede obje 😂
Kes lan yürü git toplumsal atık seni ıyy 😂😂😂
Kalbiniz ruhunuz aklınız hayalleriniz hiçbir şey kimsenin umrunda değil herkes sadece bedeninzile ilgileniyor
Beni kimse kullanıp atmadı çok şükür ki senin gibi basit heveslerimin kölesi olup 5-10 erkeği beraber yürütmüyorum. O kadar zavallısın o kadar ilgiye açsın ki biriyle bile yetinemiyorsun. Sonra onların ettiği iltifatla havalara girip özgüven mi kazanıyorsun😂 tam da ihtiyacın olan şeymiş aslında
Biz de aşkım çok güzel olmuşsun hadi yatağa geçelim diyoruz
Cehennemin dibini boylayjnca da sana gösterirler bedeni 😂😂😂 Pff git be
Ben kaçtım 3 ncü sevgilimle ilgilenmem lazım yoksa akşam vermez
Değil hepsinde tekim de sorun olmazdı da zaten
Ayrılacağım zaman yapıyorum neyse meşgul etme çiçek sipariş etcem
@Esthrr44 bunu zannetmiyorum sevdiklerini
@Esthrr44 s*alak işte o kizlar akilliysa bunun ne olduğunu anlayıp ciddiye almıyorlardır zaten
@Esthrr44 ucuz malın alıcısı çok olur zaten 👍😏
@esthrr44 seni kendime aşık edecem şimdi yoğunum mesajlarda bekle beni 😂
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
Canım ya, bu durum gerçekten çok üzücü ve kesinlikle haklısın! 😔 İnsanların duygularıyla oynamak ve art niyetli olmak hiç hoş değil. Aşk dediğin şey saf ve karşılıklı olmalı, böyle çıkarlar için yakınlaşmalar insana çok zarar veriyor. İlişkilerde samimiyet ve dürüstlük en önemlisi bence. Umarım böyle şeylerle karşılaşmazsın! 💖 Sence bir ilişkide güven en önemli şey mi?