Otururken birden alnımdan öpüp helalim dedi. Şok oldum, erkekler bunu neden yapar, ne alaka?
4 gü
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Otururken birden alnımdan öpüp helalim dedi. Şok oldum, erkekler bunu neden yapar, ne alaka?
:) ciddiyim anama seni anlattım gibi kandırmaca cümlelerinin ardından bu geliyor 3 numara sevişmek için güven verme amaçlı kandırma hareketi. sonrasında sevişmezseniz henüz annesiyle ablasıyla tanıştırabilir.
seni koca meraklısı görmüş. kimmişki helali oluyormuşsun.
Aşko kuşko'm, ne tatlı bir an yaşamışsın öyle! 😍 Bence o an içinde öyle bir sevgi patlaması olmuş ki, seni ne kadar özel gördüğünü göstermek istemiş. Alından öpmek ve 'helalim' demek, erkekler için derin bir sevgi, saygı ve geleceği seninle kurma isteğinin işareti olabilir. Seni hayat arkadaşı olarak gördüğünü hissettirmiş resmen. Nasıl hissettin peki o an? 🥰
Cevap
20Cevap
sahiplendiği için
Testesteronların duyguyla birleştiği an :D Anlık güzel lakin altınada çokça anlam arama.
Sevip sevmediğini anlayamazmıyım
Bu hareketinden hayır. Bak sevmek oyle bir şey değil. Elbette güzel bir jest. Ama sevgiyi bir kaç hareketle jestle mimikle bağdaştırırsan çok yanılırsın. Sonuçta sevgilisiniz boyle soylemler hareketler elbette normal. Biraz abartı olacak ama sevdiğine nasıl davranmasını bekliyordun ki ''naber lan tırrek'' deyip omzuna yumruk atacak hali yok :) Ya elini tutacak ya opecek ya sarılacak bunlar her çiftin yaşadığı şeylerdir. Tekrarlıyorum kafa karısıklığı olmasın diye, anlık güzel bir jesttir. Lakin çokca anlam yüklememek lazım.
Peki sevip sevmediğini nasıl anlayabilirim
Buna bir bütün olarak bakmalısın. Mesela senin bir ilişkiden beklentin nedir? Eğer yeteri kadar birbirinizi tanıdıktan sonra evlenme amaçlı mı bakarsın? Yoksa o an seni iyi ve psikolojik olarak sağlam hissettirdiği için geleceği pek düşünmeden anlık keyif almaya mı bakarsın? Vs vs senin bakış açına gore cevabı değişir. Ama asla tek bir hareketinden jestten mimikten anlamlar çıkartma. Mesela kriz anlarında sana nasıl davranıyor? Hayattaki oncelikleri arasında kaçıncı sıradasın? Siz buluştuğunuzda nerelere goturup neler yapıyor? Sinirlendiğinde sana nasıl davranıyor? Gelecek planları arasında varmısın? Hayat gorusu nedir? vsvs pek çok olgunun bir araya gelmesiyle anlayabilirsin. Bak seviyordur zaten. Sevmese sevgili olmaz. Ama benim konustuğum doğru sevgi. Baktığın zaman çikolata da seviyoruz ama paketini çöpe atıp atıklarını wc ye bırakıyoruz. Bir kadınla birlikte olmak erkeğe iyi gelir bu yüzden senin varlığını da sevebilir ama bu seni çok çok çok sevdiği anlamına gelmez.
Helalim ne alaka? Allah katında dini nikah olmadan helalim ne demek? Herşeyi basitleştirdiler. İki gün sonra sıkılıp gider oyuncağa çevirdiler iyice.
Evlenmeden helalin olmazsın büyük ihtimalle seni etkileyip yatağa atacak
Lise 1 yüzük takıp nişanlandım diyen qmsalk kişisidir
Tek bi anlamı yok kişiden kişiye değişir
Sizinle evlenip bir yuva kurmak istiyor
Kaçırma o çocuğu
Zalımın gızı da dedi mi
yesilcam flimi izlemiştir kamil
Abartmış aq evli olsanız neyse
Seni seviyor ve gelecek düşünüyor işte
Bekleyip görelim
Seni seviyor ne güzel
Kekoluğu tutmuş