Hoşlandığım çocuk beni Instagramdan ve yan hesaptan neden engelledi, erkekler ne düşünür ve engeli nasıl kaldırtabilirim?

Bir çocuk var, ben buna 2022-2023'te aşıktım, o ve dostları biliyordu sadece o kadar, ama sevgili olamadık istemedi beni. Onun sınıf arkadaşı var, takipleşiyorlar ama çok sık görüşmezler ayrı yerlerde kalıyorlar diye, ondan baya hoşlandım yani açılmadım istemiyorum zaten. Yazdım instadan, yazmadan önceki gün 3 kere ardı ardına takip isteği attım hemen reddetti. Biraz saçma bir bahane ama onun teyzesinin kızı bizim yakın komşumuzdu, iyi anlaşırdık, onun numarasını isteme bahanesiyle yazdım. Tanıyor musun beni, sordum. Dedi hayır, ben de dedim ki şu şu şuyum 2-3 cümleyle, yine hatırlamadım dedi, sonra numarayı attı. Ben de fotomu atıp hatırladın mı dedim, evet dedi, ben de teşekkür edip sağollaştım ve hemen beni engelleye attı ve diğer yan hesabım var o da belli ki benim hesabım (kenardan bakınca mal bile anlar o benim hesabım diye), onu da hemen engele atmış. Sevgilisi var diyelim okey, neden diğer hesabımı da attı? Kötü bir şey de yapmadım, belki 3-4 yıl önce sınıf arkadaşından hoşlanmıştım o yüzden ama 3-4 yıl fazla zaman. Azerbaycan-Türk erkekleri bunu sorun eder mi? Orta-güzel de kızım, kötü biri olmadığım da belli hesabıma bakınca, konuşunca. Neden böyle yapmıştır? Acaba hoşlandığımı anlayıp da bu mal yan hesaptan da yazar diye mi engelledi? Bence beni tanıyordu en baştan çünkü direkt yan hesabımı da bilip engellemesi, hem ben sorduğumda tanımıyorum dedi ama hemen numarayı attı? Tanımadığı adama nasıl hemen numara atıyor? Bahanem mi saçma, yardım edin erkekler, nasıl engeli açmasını sağlarım, nasıl yaklaşmalıyım, çok üstüne gitmedim bile 😕
Hoşlandığım çocuk beni Instagramdan ve yan hesaptan neden engelledi, erkekler ne düşünür ve engeli nasıl kaldırtabilirim?