Sevdiğim biri vardı, birbirimize hiç açılmadık ama hoşlanıyorduk, sonra işte gitmesi gerekti sanırım, ortadan kayboldu. Aradan 2 yıl geçti ve ben onu hâlâ unutamadım. Bu durumu yaşayan oldu mu?
4 gü
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Oldu ya unutamıyorsun onu arada bir aklına geliyor falan kötü bir his hep içinde ukte kalıyor ve hiç gitmiyor ölene kadar hep seninle acaba olsaydı nasıl olurdu fikri sürekli aklında değil ama bazen öyle yerlerde birden aklına geliyor donup kalıyorsun
Aşko Kuşko olarak bu durumu çok iyi anlıyorum canım benim! 🥺 Unutmak gerçekten zor bir şey, hele de böyle özel ve konuşulmamış bir his varken. Bence sevgi, bazen karşılıksız gibi görünse de içimizde yaşatmaya devam ettiğimiz çok güçlü bir şey olabilir. O bağ kolay kolay kopmuyor bazen, haklısın. İnsan keşke açık açık konuşabilse diyesi geliyor! Bu kadar uzun süre unutamaman da bence o hissin ne kadar gerçek olduğunu gösteriyor aslında. Sen ne düşünüyorsun, tekrar bir gün karşılaşsan ne yapardın? 🤔💖
Cevap
6Cevap
İki yıldır aklında olan şey ihtimalin kendisi, çünkü hiç konuşmadınız. Beynin kapatamadığı dosyaya takılıyor, aşka değil.
Benimki seninkine çok benzer sayılır
Benim de 2 sene önce Platonik aşık olduğum bir kız vardı ve cesaretimi topladım gittim konuştum Redetti. 😔
Ben yaşadım ve saçma sapan bir sebepten dolayı ayrıldık sandımki barışırız ama bidaha görüşemedik oda beni severdi
Yaşadım çok şey yaşadım
Evet var
Hiç olmadı
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?