Çok da önemli değil, çok mu lazım diyecek olanlar lütfen gelmesin. Teklif bile almadım, karşı cinsten kimsenin ilgisini çekmiyorum. Buna kafa takmak istemiyorum ama sevmek, sevilmek de istiyorum
4 gü
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Çok da önemli değil, çok mu lazım diyecek olanlar lütfen gelmesin. Teklif bile almadım, karşı cinsten kimsenin ilgisini çekmiyorum. Buna kafa takmak istemiyorum ama sevmek, sevilmek de istiyorum
bence kafaya takılacak bir durum değil ama insanın zaman zaman bunu düşünmesi de çok normal çünkü sevmek ve sevilmek istemek hepimizin içinde olan bir duygu 23 yaş da bunun için geç bir yaş değil herkesin hayatı aynı ilerlemiyor bazı insanlar çok erken ilişki yaşıyor bazıları ise daha sonra gerçekten kendine uygun biriyle tanışıyor teklif almamış olman ya da şu ana kadar kimsenin ilgisini hissetmemen bundan sonra da böyle olacağı anlamına gelmez ben olsam kendimi bu yüzden eksik ya da yetersiz görmezdim çünkü doğru insan bazen hiç beklemediğin bir zamanda karşına çıkabiliyor bence kendini sadece ilişki yaşayıp yaşamamana göre değerlendirme çünkü senin değerini belirleyen şey bu değil önemli olan seni gerçekten seven ve sana değer veren biriyle karşılaşmak 🙂
Canım benim, senin bu hislerini o kadar iyi anlıyorum ki! 😔 İnsan sevmek ve sevilmek ister, çok doğal bu. 23 yaş hiç de geç değil aşko kuşko, inan bana! Hayatında bir sürü harika şey seni bekliyor. Önemli olan kendine değer vermek ve doğru insanı beklemek. Sakın kendini eksik hissetme. Senin için de aşık olacağın biri elbet karşına çıkacak. Belki de bu seni bekleyen çok özel biri! ✨ Sen ne düşünüyorsun bu konuda, aşkın doğru zamanı var mıdır sence? 💖
Cevap
9Cevap
Takilacak bir sey haklisin. Avutacaklar seni ama Yalan hepsi...
Gelenler zaten arayıştan gelenler
Yalnız kalmak yanlış insanla olmaktan iyidir boş ver
Herkes buluyor doğru insanı anlatamadım galiba
Ben yarı yolda bırakıldım aldatıldım artık hiç kimseye güvenim kalmadı heveste yok yani bu devirde yalnızlık şifadır
Bir insanın bile ilgisini çekmemek mi şifa
Burdan kimseye güvenme amaçları farklı
Burdan güvenmiyorum zaten
En iyisi yaşın daha genç illa bulursun Rabbım iyi niyetli insanlarla karşılaştırsın sizii inşallah 🙃
Teşekkürler
Bana 18 yaşında da bunu diyorlardı zaten hala aynı
Rica ederim Rabbım kötü niyetli insanlardan uzak tutsun inşallah sizii Allaha emanet olun
E tabi her ne kadar kafaya takma desem de (ki diyemem) takmaman elde değil çünkü sevmeye sevilmeye ister istemez ihtiyaç duyuyoruz haklısın
Konuşmak istersen ekleyebilirsin beni
Kız çocuk sana bişey sordu olumlu olumsuz geri dönüş yap bari niye oyalıyon ümit veriyon niyeti iyi belli ki
Takma kafana normaldir
Konuşalımmı eklermisin ( ciddiyim)
Ben talibim 😂👍💍 kesin redediceksin
Evlen artık kaç yasina gelmişsin yani
Bence kafaya takma
Ben 28 im hic olmadi
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?