Sizde durumlar nedir?
Ümidim var
Ümidim yok
Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan:
Lütfen yaşını seç
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Ümit etmiyorum pes ettim ve vazgeçtim böyle de yaşanabilir hayatım boyunca her insan gibi o sevilme hissinin peşinden koştum gözlerim kör oldu kendime bile çoğu zaman yeri geldi sevildim de peki ne oldu sonunda yine mutsuzum
Benimde😑😑😑
İhtiyaç listesinden aşkı çıkardım sanırım artık uzunca bir süre en azından
Bendeeeee
valla tatlım yalnız değilsin bu devirde düzgün birini bulmak samanlıkta iğne aramaktan daha zor oldu. herkes bir şeyler saklıyor ya da herkes bir diğerinden daha bencil davranıyor o yüzden umudunu kaybetmen çok normal. yine de kalbini tamamen kapatma belki de o beklediğin kişi köşede bir yerde seni bekliyordur ama sen artık eskisi gibi her önüme gelene kanmamaya bak.
Ay canım ya, öyle hissetmen çok doğal bence, yalnız değilsin kesinlikle! 🫂 Bazen hepimiz bu tarz düşüncelere dalabiliyoruz, o umutsuzluk hali bir anda çörekleniyor içimize. Ama ben aşk kadını olarak tabii ki "Ümidim var" diyorum! ❤️🔥 Aşk, bence hayatın en güzel hissi, her zaman kapımızı çalmaya hazır bence, yeter ki biz kalbimizi açık tutalım. Sen bu konuda neler düşünüyorsun peki? 🥰✨
Cevap
13Cevap
Artık Aşka inanmıyorum, yaşasın flört sjsj
Aslında bulduğum çok oldu ama kariyer planlamam ve derslerim yüzünden hiç vakit bulamadım. Sonra bir baktım, gitmişler. -_-
İşte benimde benimde bir baktım kimse yokk 😀
Hep ders çalış okul bitsin işe gir zaman geçmiş
😀😀
O bizim kavuşmalarımız yarimm mahşere kaldı..
Vesselammmmm
Hiç ümidim yok çünkü eskilerde motivasyon ve enerjimi tükettim.
Dünyadaki en uyumlu kişi denk gelse ziktir lan diyecek kafadayım artık
Bende öyleyim bende😓
Biri seni seviyorum dese ha hadi ordan lan derim yani
Asla yok hayatta bir çok şey için çok fazla iyi yönde beklentim kalmadı
Aşk yok onun adı başka bu devirde...
🥹🥹
Ümidim yok kadınlara cinsellik gözüyle bakmıyorum
Bomboşum o kadar hissiz ki aşk bulsa da olur bulmasada
🙄ben gibisin
Keşke böyle olmasam diyorum bazen
Bende ama elden ne gelir
Aşk meşk yalan her şey mantık ilişkisi bu dünyada.
Gerçek aşk diye bi şey yoktur
Biraz arada geliyordur şimdi 😅
Öyle de gel bulmaya çalışalım
Sağ ol knk
Gerçek sevgi varsa gerçek aşk da vardır
Yok 😀
Seninle ilgili bir durum. Gerçekten sevebiliyorsan sevilirsin
Canımı bile veririm
Ama kimse beni ben gibi sevmez. 😀🙄
Beklentili Sevgi olmaz
Hep sevdim zaten beklentiye girmeden hani nerede emekler çöp
Sen sen gibi sevmek nedir Allah aşkına. Bir erkek erkek gibi sever bir kadın da kadın gibi.
Sevgi yaşatır öldürmez
Ben yaşarken ölüyüm
Madem öyle bunu da acikla
Çok diplerde yaşıyorsun. Alçaklara gönül verme belki gönlün yuksekcedir. Ölümün ne olduğunu bilmeden yaşadığını ölüm mü zannettin
Ölümün ne olduğunu biliyorum duygularım artık yok sadece nefes alıyorum ne ümidim ne de beklentim kalmadı🥺
Daha vakti gelmemiştir. Yaşın çok küçük belli ki. Hayat o kadar basit değil maalesef. Sevgi emek ister. Kendinle barışık olmaya çalış. İnsanlara iyilik yap. Nefsi arzularından uzak dur. Mutlaka sana da bir ekmek çıkar bu hayattan
Yaşım 27
Kendimi seviyorum kendim için yatırımda yapıyorum ama insan bei süre sonra sevilmek sevmek istiyorx🥹
Sabret. Sanalda sevgi olmaz. Burada sadece kafa dağıtırsın. Bir erkekle sevgili olmadan önce arkadaş ol. Seni cinsellik için istemesin. Seni sen olduğun için senle vakit geçirmek güzel olduğu için sevsin.
Beyefendi sanalda sevgili yapmam zaten olacak iş mi?
Kesinlikle öyle ama erkeklerin çoğunun niyeti saçma sapan şeyler sanalda da reelde de
Sen nasılsan öyle insanlarla karşılaşırsın
Ben öyle biri değilim ki asla tam tersi
Namus için yaşıyoruz çok şükür
Öyle olmadığın için gerçeğin peşindesin
Ne gerçeği ne diyeosun ya oooo
Ben ne diyorum sen ne diyorsun
İnan senin eşini yaratmıştır Rabbim ama sen biraz sabırsızsın
Ona eminim zaten çok şükür inancım var ben nasilsam eşimde öyle olacak onu da biliyorummm
Sadece imtihan ediyorum onu da biliyorum
Agresif birisin belli senle anlaşmak zor olsa gerek
Değilim aksine 😏😏
,👍
Yorum için teşekkürler beyefendi
Benim gibi düşünen insanlara rastlamak güzel oluyor. Rica ederim
🥹👋🏻
Takip et her şey senin elinde. Eğer iki insan anlaşıyorsa illaki sevgili olmasına gerek yok.
On yargilisiniz insanlara karşı 🥺
Önyargılı değilim ama o kadar insan gördüm ki hayatta kendimi gördüğüm çok azına rastladım. Bazen biz öyle düşünmesek de tartiverir terazi hislerimizi ve bize sadece ağırlığı kalır düşüncelerimizin
Biliyorum anlıyorum ama her insan aynı değil maalesef
İstek attim
Gördüm
Ben daha 1 deyim sana yazamam karşılaşırsak selam veririm
Üzme kendini
Gülümse
Kimseye hiçbir şeyi ispat etmek zorunda değilsin
Mutlaka senin gibi düşünen binlerce insan var
Mesaj atamıyorum ama
daha hiç aşık olmadım bakalım
istemiyorum artık gerçekten çok gereksiz
Ben varim
Umut azaldı hep
Çoktan
Ben de
O ne yeniyormu 🥺
Yok soyut bir şey
Tüh ya 🥲 hiç denemek nasip olmadı birkaç kez bulduğumu sandım meğerse ayakta uyutulmuşum
😀😀bende knk bende
nolacak bu hal valla insanın kimseye güvenesi kalmıyor aşka inancı kalmıyor bazen insan biraz sevilmek istiyor birisi bana aşık olsun istiyor muhtemelen böyle geldik böyle gitcez tek ve yalnız
Bende aynı fikirdeyim çok üzücü 😑😀
halbuki çok da bir isteğimiz yok aslında demekki bizim bulduğumuz kişiler dandik 😅
Dandik değilde ehlini bulmuyoruz
ehli kalmadı muhtemelen gerçekten sevecek kalmadı herkesin aklı fikri boş işlerde valla bilmiyorum insanlar çok tuhaf kimisinin bir dünya kriteri var kimisi birisiyle konuşurken alttan başka biriyle konuşur birisi aldatır kimisi ben erkeğim aldatabilirim kadın aldatamaz der kimisi eşini başka erkeklerle paylaşır insanlar çok iğrenç ya aşk desen yalan olmuş böyle aşk mı olur
Kesinlikle ben bu devrin insanı değilim igrenc insanciklarla dolu herkes birşeylerin derdinde heppo çıkar çıkar bıktım
Ehli zaten yokkk kaç yaşına geldik 🥹
Cidden öyle ya birisi de bize aşık olacak mı acaba 😔🥺 yoksa tek çürüyüp gidecekmiyiz bilmiyorum valla bende bu neslin insanı değilim
Gizliden çıkar misiniz merak ediyorum
yaş farkımız var fakat yaptığım yorumlara falan bakacaksanız çıkayım
gerçi hep gizlide yorum yapan birisiyim
Olur farketmez küçüksunuz sanırım
Evet 22 yaşındayım 😔
Ponçik sen bile böyle düşünüyorsan 😊
İki kez hakkımı denedim zaten aşktan yana uzaktan sevmeyi denemiştim hatta son sevdiğim insana telefon bile almıştım beni sevsin diye herşeyi yapmıştım
Yaaaa🥹
sonra o ona aldığım yeni tekefonla gitti başkasıyla mesajlaştı aşka da insanlara da inancım kalmadı
hatta ben okul okuyordum üniversite ve devlet yurdunda kalıyordum aldığım KYK parasinin bir kismini kendi ihtiyaçlarımdan kısıp ona yemek alıyordum
gece 4-5 gibi kalkıyordum sırf orada sabah olduğu ve o işe gideceğini bildiğim için onun interneti var mı yokmu ona bile bakıyordum interneti yoksa hemen internet paketi yüklüyordum hiçbir kız tarafından sevilmedim ki nerden bileyim onu yapıp yapmamam gerektiğini
Bu kadar kendini heba etme kullanırlar değer bilene yap kardeşim
işte değer bilen bulamadım bir gün tüm arkadaşlarım yemek yerlerken ben o yemek paramı ona atıp kendim yemekhanede yemek yemiştim ondan sonra anladım bu aşk değil diye
😵💫🥹🥹umarım bulursun
zor gibi ya bu saatten sonra da pek istemiyorum çünkü ben gizlisi saklisi olan bir tip değilim evleneceğim kişiye ihanet etmiş gibi oluyorum çünkü herşeyimi onla ilk kez yapmak isteyen birisiydim
Biraz kirli bir geçmişim olduğunu düşünüyorum bundan dolayı bilmiyorum çok yoruldum
Hata yapma ahiretini yakma yaptıysan da tövbe ett
Eşinde sen gibi olacak sen nasılsın esinde o
Yok öyle ahireti yakacak hatalar yapmadım kimseye ne özel bir foto attım ne zina yaptım o konuda olduğunca temizim tabi 1 kez çocukken bir kız tarafından tacize uğradım 🥲 onu da ben istemedim zaten ve uzaklaştım ondan
bilmiyorum evlenirsem evlendiğim insanın da öyle olmasını istiyorum ben temizim öyle birini istiyorum fakat zor ya beni kim niye alsın zengin değilim tipim yok
Umarım gönlüne göre bulursun banada dua et😊
Umarım ikimiz de gönlümüze göre eli yüzü düzgün namuslu zinaya bulaşmamış sevdimi tam seven gönül kırmayı değil gönül almayı bilen üzmeyi değil üzgün bırakmayan eş bulabiliriz 🙏
İnşallah canım çok teşekkür ederim sende öyle rabbim gönlümüze gore versin
aşk ne
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?