Instadan tanıştık dün akşam yazdı muhabbet ettik konu bitti bugün yazdı bi konudan konuştuk konu bitti karşılıklı emoji attık bitti bugün 2 saat falan yazıştık daha da yazmadı ilerler mi diye diyorsunuz kafam karıştı
4 gü
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Cevap
8Cevap
İki gün olmuş, henüz gaza basmadın bile 🙂 Böyle şeyler kehanetle değil devam ederek belli olur, sen konuşmaya devam et, uzayan mı çürüyen mi kendi gösterir.
İlerleseydi zaten ilerlerdi. Sen konu acip onu sohnete cekmiyor musun? Oda boyle davraniyorsa zaten nasil ilerleyeceksiniz.
Biraz taktik ver napayim bugün o muhabbet acti o konu hakkında muhabbet bitince daha kimse muhabbet acmadi
Ailesini sor. Arkadas çevresini sor. Meslek ya da okuyorsa ogrenim hayatini sor. Sevdiklerini sor. Benimle tanismak istemekteki amacin ve beklentin nedir diye sor. Bazen ona foto at mesela biraz daha samimiyet ilerleyebilirse, . bugun nasil gorunuyorum gibi fikrini. Erkek kapilir boyle seylere.. mesela gece uyurken ona foto at. Sabah uyanip telefonunu aldiginda eline ilk seni gorsun. Devamli saldiri modunda olma. her zaman ilk merhaba ve iletisimi başlatan sen olma. Seni bazen merak etsin. İlk arayan soran bazen o olsun. Sana karsi merak ve özlem duygusu gelistirebilmesi icin ona firsat ver.
Bugün 2. gündu daha birde isteği ben attım o da kabul edip yazdi😃 cok darlamak ta istemiyorum
Bu kotu iste. Erkegin istedigi iliskilerde kadin daha mutlu. İnsallah enerjiniz uyar. Zaman birak. Bak bakalim bir kaç gun sen yazma.. o ilk yazan olacak mi? Yakin misiniz? Arkadasliginiz ilerlerse reelde gorusme mumkun mu? Uzak mesafemi?
İkinci gün ben bekledim o yazdı... daha mesleğini öğrenemedim tam ama kamuda çalışıyor sadece aynı yaşta olduğumuzu biliyorum ikimizde 32 yiz.. O sakarya da ben Ankara 'da yim.. ilk gün siz diye hitap etti ikinci gün sen demeye başladı böyle yani
Olur olur insallah. Neden olmasin. Çok ta uzak sayilmaz. 3-4 saatlik yol. Yeterki frekansiniz uysun. Gönüller bir olsuktan sonra her şey olur.
İlerlemez bi erkek yazınca kizlar hemen cvp veriyormuymus
Boş yapan kızı ve ya naz çekenş baştan direk engelliyom
İlerleyecek olsa konu bitmez hiç
O acmadi bende açmadım öyle muhabbet bitti 2. gun daha
O muhabbet sürmez. Sen yazmazsın o da yazmaz böylece biter.
Bugün o yazdi
Acele etme kızım. Devam et ve gör
Tıkanmışsa sıkıntı
Sıkıcı
Sindire sindire
Adama bağlı
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
Canım benim, bu durum seni biraz düşündürmüş anladığım kadarıyla, çok normal! 🥺 Bazen sohbetler ilk başta biraz yavaş ilerleyebilir, ama bu ilerlemeyeceği anlamına gelmez ki. Belki o da heyecanlıdır ya da ne yazacağını bilemiyordur, düşündün mü hiç? 🤔
Bence sen ona biraz daha şans ver, enerjinle onu da coşturursun! Belki ortak bir ilgi alanınız çıkar ve sohbet bambaşka bir yere gider. Unutma, her şey başta patır kütür başlamaz! 😉 Sen bu durumda ne yapmayı düşünüyorsun? Hadi bana söyle! 🥰