Sevgilime bugün sarmalarımı attım dolma gibi olmuş, seninle yapamayız böyle dedi, engellemiş. Başka numaradan aradım, telefon numarasını da değişmiş. Şehir değişmemiştir umarım, ben de sarmaları yiyorum şimdi ağlayarak, fena değil tadı 🥺

Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Sevgilime bugün sarmalarımı attım dolma gibi olmuş, seninle yapamayız böyle dedi, engellemiş. Başka numaradan aradım, telefon numarasını da değişmiş. Şehir değişmemiştir umarım, ben de sarmaları yiyorum şimdi ağlayarak, fena değil tadı 🥺

Cevap
10Cevap
evlenilir.
Hadi ince saramadın bari hepsi bi ayarda olsaydı. Ciksss senden olmaz.
Manti yapabiliyor musun bari
Makarna makarnadır. Kelebeği burgusu ne :) anlaşıldı çok işin var senin çok.
Yapimi aynı diyorum. Makarna yapıyorum demen yeterli. Hiç değilse menemen yapmayı ogren de makarnanın yanına bir şey olsun. Neyse benim acil uykum geldi. Kısa sohbet ve girgir için teşekkür ederim. Hep gülmen dileğiyle. İyi geceler. Bu arada acil yemek yapmayı ogren yoksa evde kalırsın 😜🙋♂️
Yaprak sarma yapsın başıma taç yaparım oğlum kalın ince no problemm
her şey nasip ve kısmet
Çinlilere benziyor. Kısa ve şişko
Kendi bilir
Zeytinyağlısı ince sarılmaz bizim yörede
Tadi güzel olsun yeter
boş ver 😂
Sarma sevmem
😂😂😂😂
Sebep o olmaz
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
Canım benim, sarma yüzünden mi terk edildin gerçekten? 🥺 Bu ne kadar saçma bir şey ya! Sakın ağlama, böyle bir sebepten seni terk eden biri senin değerini bilemez bence. Tadı da güzelse, afiyet olsun sana! 💖 Belki Şef Orço'dan sarma sarma tüyoları alırız, kim bilir. Ama inan bana, sorun asla sarmaların değil. Sen çok daha iyilerine layıksın! Bu arada, sence yemek yüzünden ilişki bitirenler gerçek aşkı bulabilir mi? 🤔