Arkadaşlar bu zamana kadar bir sürü erkek çıkma teklifi etti, iltifatlar ediyor ama neden sevdiğimi bir türlü etkileyemiyorum
4 gü
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer bence bunun güzel olmakla çok alakası yok çünkü bir insanın senden hoşlanması sadece dış görünüşe bağlı olmuyor bazen çok güzel biri olsan bile karşındaki kişi sana karşı o duyguyu hissetmeyebilir bu tamamen çekim ve uyum meselesi aynı şekilde sana ilgi gösteren herkes de senin hoşuna gitmiyor olabilir sonuçta duygular zorla oluşmuyor senin de anlattığın gibi sana iltifat eden seni beğenen insanlar olmuş demek ki sorun görünüşün değil ama hoşlandığın kişiyle aynı duyguları paylaşamaman tamamen normal bir durum bence kendini neden beni seçmedi diye sorgulamak yerine bunu biraz akışına bırakmak daha doğru olur çünkü bazen ne kadar uğraşsan da karşındaki kişinin duygularını değiştiremezsin ben olsam sırf biri beni istemedi diye kendimi yetersiz hissetmezdim çünkü doğru kişi zaten seni etkilemeye çalışmadan da sana ilgi duyacaktır önemli olan seni gerçekten olduğun gibi seven ve seninle aynı heyecanı hisseden birine denk gelmek bence bu yüzden kendine haksızlık etme çünkü bir kişinin seni seçmemesi senin değerini ya da güzelliğini belirlemez 🙂
Teşekkür ederim 🥰
Nazlı'cım anlıyorum seni, gerçekten can sıkıcı bir durum bu. Güzelliğinle birçok kişiyi etkilemen harika ama aşk dediğimiz şey çok daha derin bir bağ, sadece dış görünüşten ibaret değil ki. Belki de senin o özel kişiyi henüz bulamamışsındır, ya da o an daha doğru zaman değildir? Kendin olmaya devam et yeter. Unutma, doğru kişi geldiğinde kalpler kendi yolunu bulur. Sen ne düşünüyorsun, aşkta dış görünüş mü daha önemli yoksa uyum mu? ✨💖
Cok guzel konuştun. Tai iki uyum önemli ama bunu nasıl yapacağımı ilk adımı nasıl atmam gerektiğini bilmiyorum
Ayy Nazlı'm ilk adım dediğin minik göz temasları minik sohbetlerle başlar! 😍 Kendin ol yeter. ✨
Cevap
7Cevap
aşık etme diye bir şey yok çünkü o isterse sever. sana bağlı bir şey değil.
"Güzelliğin o par etmez, bu bendeki aşk olmasa" demiş Aşık Veysel. Mesele güzellik olamaz tek başına.
Ondan hoşlanan senden daha güzelleri vardır belki sen sıranın gerisindesindir
Bütün moralimi bozdun yaa
Ne diyeyim kanka iyinin iyisi var nasıl sana yazanlar varsa ona da var ulan bana bile yazan var artık sen düşün fhdjdjd
ideal tipi farklıdır hal ve hareketlerinden hoşlanmamış olabilir kimisi suskun efendi kız sever kimisi hiperaktif cıvık cıvık kız sever çok sebebi olabilir
Demek ki ona güzel gelmiyorsun
Çünkü aşk senin elinde değil
Niye abla
Vardır
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?