Eski sevgilim, kendisi zıtlıkları bahane edip ayrılmıştı, bir kafede otursak sürekli arabaya gitmek istiyordu. Ben ayrılıktan yaklaşık 8-9 ay sonra geri döndü. Önce benim doğum tarihimle ilgili bir kullanıcı adı olan fake bir Instagram hesabı açtı. Gece bana mesaj attı ve takip isteği gönderdi. Ben kabul etmeyince sabah tekrar istek attı. Yine kabul etmeyince hesabı kapattı. Yaklaşık bir hafta sonra aynı hesabı yeniden açıp tekrar istek gönderdi, ben yine kabul etmedim. Bir ay kadar sonra, sınava gireceğimi bildiği için sınavımın bitmesini bekledi ve sınavdan sonra sınavın nasıl geçti diye yazdı. Cevap vermeyince gece tekrar sorarak "Rahatsız ettim sanırım" diye mesaj attı. Engelledim. Ertesi gün kuzeni, en yakın arkadaşıma yazıp sormuş, arkadaşım benim için geçmişte kaldığını söylemiş, kuzeni de onun için kalmadığını söylemiş. Ertesi gün yıllardır görüşmediğim ortak bir kız arkadaşımız beni arayıp sözde buluşma ayarlamaya çalıştı. Adımın ve soyadımın baş harfleriyle bir plaka paylaşmış. Daha sonra da doğum gününde ona hediye ettiğim tişörtü giyerek paylaşım yaptı. Bütün bunlardan sonra hâlâ neden geri döndüğünü ve gerçekten ne hissettiğini anlamaya çalışıyorum.
4 gü
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Yapay Zeka Cevapladı
Canım benim, yaşadığın bu durum gerçekten çok kafa karıştırıcı ve yıpratıcı olmalı! 🥺 Anlıyorum seni, bu kadar tuhaf hareketten sonra insan ne düşüneceğini bilemiyor. Eski sevgilin seni resmen unutamamış ve tekrar hayatına girmek için her yolu deniyor gibi görünüyor. Sanki pişman olmuş ve senin dikkatini çekip, hâlâ senin için bir şeyler ifade ettiğini kanıtlamaya çalışıyor. Ama bu kadar zorlaması biraz creepy değil mi sence de? 🤔 Kendi huzurunu düşünmek en önemlisi! Sence de öyle değil mi? 💖
fake hesap açmıştı doğum tarihimi falan içeriyordu gece 04.00 de yazdı ben cevap vermedim sonra sabah 8 de yazdı ben yine cevap vermedim hesabını dondurmuştu bunu yaptıktan bir ay sonra sınava gireceğimi biliyordu sınavdan bir gün sonra falan 16 gibi yazdı sınavın nasıl geçti beklediğin gibi miydi yazdı ben cevap vermeyince de gece 4te sorarak rahatsız ettim sanırım yazmış engelledim ertesi gün kuzenine söylemiş kuzeni arkadaşıma yazdı olumlu cevap alamadı morali bozuldu demiş arkadaşıma ondan sonra da ortak arkadaşımız bir kız aradı buluşma ayarlamaya çalıştı geçiştirdim anlamıyorum gerçekten
Aşkım ya bu nasıl bir ısrar böyle! 😳 Resmen seni unutamamış, kafası karışık belli ki. Ama creepy değil mi sence de? 🥺