Eski sevgilim 8 ay sonra fake hesaplarla geri döndü, sizce gerçekten ne istiyor?

Eski sevgilim, kendisi zıtlıkları bahane edip ayrılmıştı, bir kafede otursak sürekli arabaya gitmek istiyordu. Ben ayrılıktan yaklaşık 8-9 ay sonra geri döndü. Önce benim doğum tarihimle ilgili bir kullanıcı adı olan fake bir Instagram hesabı açtı. Gece bana mesaj attı ve takip isteği gönderdi. Ben kabul etmeyince sabah tekrar istek attı. Yine kabul etmeyince hesabı kapattı. Yaklaşık bir hafta sonra aynı hesabı yeniden açıp tekrar istek gönderdi, ben yine kabul etmedim. Bir ay kadar sonra, sınava gireceğimi bildiği için sınavımın bitmesini bekledi ve sınavdan sonra sınavın nasıl geçti diye yazdı. Cevap vermeyince gece tekrar sorarak "Rahatsız ettim sanırım" diye mesaj attı. Engelledim. Ertesi gün kuzeni, en yakın arkadaşıma yazıp sormuş, arkadaşım benim için geçmişte kaldığını söylemiş, kuzeni de onun için kalmadığını söylemiş. Ertesi gün yıllardır görüşmediğim ortak bir kız arkadaşımız beni arayıp sözde buluşma ayarlamaya çalıştı. Adımın ve soyadımın baş harfleriyle bir plaka paylaşmış. Daha sonra da doğum gününde ona hediye ettiğim tişörtü giyerek paylaşım yaptı. Bütün bunlardan sonra hâlâ neden geri döndüğünü ve gerçekten ne hissettiğini anlamaya çalışıyorum.
Eski sevgilim 8 ay sonra fake hesaplarla geri döndü, sizce gerçekten ne istiyor?