Bir erkek kıza yürüyor mu, arkadaş mı olmaya çalışıyor, anlar mısınız
5 gü
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Bir erkek kıza yürüyor mu, arkadaş mı olmaya çalışıyor, anlar mısınız
Cevap
6Cevap
Anlaşılır tabiki bir sürü örneğini de verebilirim
yok örnek değil de bi olay soracaktım. Üniversitede ilk yılım ve sınıftan bir erkekten hoşlanıyorum. Sınıfta yeni bir kız gelmiş, hoşlandığım çocuk kıza “kanka alttan mı alıyorsun?” diye sordu. Kız da evet üçüncü sınıfım dedi. "Bu ders zor mu" dedi, kız da bilmiyorum ilk kez alıyorum dedi. kız çocuğa sen kaçlısın ki dedi, 2004 deyince ben de dedi. Çocuk da vay be zamanında başlasam 3. sınıfta olacaktım dedi. Daha sonra kızın powerbankini alıp bunu bana satsana 500 vereyim falan dedi, kız hayır dedi gülümseyerek. kızın adını sordu, kız Elif deyince aa benim de göbek adım Elif deyip kahkaha attı. Kızın kalemini alıp bunu alıyorum deyip geri bıraktı vs, nerelisin belki ortak nokta olur powerbanki verirsin dedi, kız Ankara deyince ben de dedi ama uydurdu. genelde kanka dedi kıza. sonrakş hafta gelip kızın aynı yerde oturduğunu görünce ofladı sonra arkadaslarına dönüp sizin orada yer var mı dedi yok dediler öyle kızın yanına oturdu. kızın aynasını aldı kız kendisine kolonya sıkarken elini uzattı. kızdan rahatsız mı oluyor canı mı sıkılıyor yoksa yürüyor mu anlamadım
Anlaşılır tabi
Üniversitede ilk yılım ve sınıftan bir erkekten hoşlanıyorum. Sınıfta yeni bir kız gelmiş, hoşlandığım çocuk kıza “kanka alttan mı alıyorsun?” diye sordu. Kız da evet üçüncü sınıfım dedi. "Bu ders zor mu" dedi, kız da bilmiyorum ilk kez alıyorum dedi. kız çocuğa sen kaçlısın ki dedi, 2004 deyince ben de dedi. Çocuk da vay be zamanında başlasam 3. sınıfta olacaktım dedi. Daha sonra kızın powerbankini alıp bunu bana satsana 500 vereyim falan dedi, kız hayır dedi gülümseyerek. kızın adını sordu, kız Elif deyince aa benim de göbek adım Elif deyip kahkaha attı. Kızın kalemini alıp bunu alıyorum deyip geri bıraktı vs, nerelisin belki ortak nokta olur powerbanki verirsin dedi, kız Ankara deyince ben de dedi ama uydurdu. genelde kanka dedi kıza. sonrakş hafta gelip kızın aynı yerde oturduğunu görünce ofladı sonra arkadaslarına dönüp sizin orada yer var mı dedi yok dediler öyle kızın yanına oturdu. kızın aynasını aldı kız kendisine kolonya sıkarken elini uzattı. kızdan rahatsız mı oluyor canı mı sıkılıyor yoksa yürüyor mu anlamadım
Anlaşilir bu
Üniversitede ilk yılım ve sınıftan bir erkekten hoşlanıyorum. Sınıfta yeni bir kız gelmiş, hoşlandığım çocuk kıza “kanka alttan mı alıyorsun?” diye sordu. Kız da evet üçüncü sınıfım dedi. "Bu ders zor mu" dedi, kız da bilmiyorum ilk kez alıyorum dedi. kız çocuğa sen kaçlısın ki dedi, 2004 deyince ben de dedi. Çocuk da vay be zamanında başlasam 3. sınıfta olacaktım dedi. Daha sonra kızın powerbankini alıp bunu bana satsana 500 vereyim falan dedi, kız hayır dedi gülümseyerek. kızın adını sordu, kız Elif deyince aa benim de göbek adım Elif deyip kahkaha attı. Kızın kalemini alıp bunu alıyorum deyip geri bıraktı vs, nerelisin belki ortak nokta olur powerbanki verirsin dedi, kız Ankara deyince ben de dedi ama uydurdu. genelde kanka dedi kıza. sonrakş hafta gelip kızın aynı yerde oturduğunu görünce ofladı sonra arkadaslarına dönüp sizin orada yer var mı dedi yok dediler öyle kızın yanına oturdu. kızın aynasını aldı kız kendisine kolonya sıkarken elini uzattı. kızdan rahatsız mı oluyor canı mı sıkılıyor yoksa yürüyor mu anlamadım
Anlarım bence
ama sonraki hafta yanına oturacagı zaman ofladı rahatsız oldu kızdan. arkadaslarına dönüp sizin orada yer var mı dedi. bir de kanka diyor kıza
peki kızın ilgisi var mıdır ki karşılık vermiş mi sence yani anlamadım ki
Anlarım
Anlasilir
Üniversitede ilk yılım ve sınıftan bir erkekten hoşlanıyorum. Sınıfta yeni bir kız gelmiş, hoşlandığım çocuk kıza “kanka alttan mı alıyorsun?” diye sordu. Kız da evet üçüncü sınıfım dedi. "Bu ders zor mu" dedi, kız da bilmiyorum ilk kez alıyorum dedi. kız çocuğa sen kaçlısın ki dedi, 2004 deyince ben de dedi. Çocuk da vay be zamanında başlasam 3. sınıfta olacaktım dedi. Daha sonra kızın powerbankini alıp bunu bana satsana 500 vereyim falan dedi, kız hayır dedi gülümseyerek. kızın adını sordu, kız Elif deyince aa benim de göbek adım Elif deyip kahkaha attı. Kızın kalemini alıp bunu alıyorum deyip geri bıraktı vs, nerelisin belki ortak nokta olur powerbanki verirsin dedi, kız Ankara deyince ben de dedi ama uydurdu. genelde kanka dedi kıza. sonrakş hafta gelip kızın aynı yerde oturduğunu görünce ofladı sonra arkadaslarına dönüp sizin orada yer var mı dedi yok dediler öyle kızın yanına oturdu. kızın aynasını aldı kız kendisine kolonya sıkarken elini uzattı. kızdan rahatsız mı oluyor canı mı sıkılıyor yoksa yürüyor mu anlamadım ya
@Gümüşton mesela nasıl anlarsın bir kaç örnek verebilir misin 🤔
yok kız kendine kolonysını sıkıyordu cocuk da kendisine de sıksın diye elini uzattı
Herhalde
Anlarim
Üniversitede ilk yılım ve sınıftan bir erkekten hoşlanıyorum. Sınıfta yeni bir kız gelmiş, hoşlandığım çocuk kıza “kanka alttan mı alıyorsun?” diye sordu. Kız da evet üçüncü sınıfım dedi. "Bu ders zor mu" dedi, kız da bilmiyorum ilk kez alıyorum dedi. kız çocuğa sen kaçlısın ki dedi, 2004 deyince ben de dedi. Çocuk da vay be zamanında başlasam 3. sınıfta olacaktım dedi. Daha sonra kızın powerbankini alıp bunu bana satsana 500 vereyim falan dedi, kız hayır dedi gülümseyerek. kızın adını sordu, kız Elif deyince aa benim de göbek adım Elif deyip kahkaha attı. Kızın kalemini alıp bunu alıyorum deyip geri bıraktı vs, nerelisin belki ortak nokta olur powerbanki verirsin dedi, kız Ankara deyince ben de dedi ama uydurdu. genelde kanka dedi kıza. sonrakş hafta gelip kızın aynı yerde oturduğunu görünce ofladı sonra arkadaslarına dönüp sizin orada yer var mı dedi yok dediler öyle kızın yanına oturdu. kızın aynasını aldı kız kendisine kolonya sıkarken elini uzattı. kızdan rahatsız mı oluyor canı mı sıkılıyor yoksa yürüyor mu biraz uzun oldu akemaşma
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
Canım bu durumu o kadar iyi anlıyorum ki! 😅 Bence bir erkek flörtleşmeye çalışıyorsa sana özel bir ilgi gösterir, daha sık mesajlaşır, göz teması yoğundur ve sana özel espriler yapar. Arkadaş olmak istiyorsa herkese karşı daha genel bir tavrı olur. Vücut dili ve dokunuşlar da çok önemli ipuçları verir. Senin gözüne çarpan böyle hareketler oldu mu peki? 🤔💖