Daha doğrusu özellikle serseri seçmezdim, yakışıklı olunca ilgilenince aşık olurdum, hayaller, duygular gerçeği görmemi engelliyordu ama şimdi bu tip erkek görünce saniyesinde engelliyorum, midem bulanıyor. Bu değişim nasıl sizce
4 gü
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Daha doğrusu özellikle serseri seçmezdim, yakışıklı olunca ilgilenince aşık olurdum, hayaller, duygular gerçeği görmemi engelliyordu ama şimdi bu tip erkek görünce saniyesinde engelliyorum, midem bulanıyor. Bu değişim nasıl sizce
Cevap
21Cevap
Zaten öyle tiplerden lütfen hoşlanma bu değişim mükemmel olmuş yani
Evet aniden oldu artık duygular hayaller bağımlılık beni esir etmiyor
@kayajuannn evet
@kayajuannn ciddi işte
Evde kalma içgüdüsü ile evlenilecek erkek tiplere yönelmeye başlamışsındır.
Hayır evde kalma içgüdüsü de degil diyen çok oluyor evlilik isteyen ben reddediyorum gözümdeki perde kalktı ben idealize ediyordum hayaller kurardım hemen bağlanırdım gerçekleri göremiyordum masal gibi hayal ederdim
Doğru yolu bulmuşsun. Değişimden çok eskiden neden öyle erkekleri sevdiğini sorgulayabilirsin :)
Çok iyi ama kötü yanı şu simdi de hevesim kalmadı olmayınca olmayınca hep soğudum
Bilmiyorum kader artık
bu değişim değil ki kendini garantiye alma ihtiyacı korunacak bir liman arıyorsun yaş dolayısı ile
Heralde yıllardir serseriler seni doyurmuş ondan dolayı artık ilgini çekmiyor 😂😂 efendi erkek bakıyorsundur sen şimdi 😂
Ne anlamda doyurmuş anlayamadım
Bu arada konuşma tarzın iğrenç
Neye bakıp bakmadığım da seni ilgilendirmez
Olumlu bi değişim olmuş tebrikler
Gerçekleri farkettiğinden
Doğru yolu bulmuşsun
Evet artık idealize etmiyorum çok şükür
Normal değil tedavi ol
Gerçekleri görüyorum artık çok şükür gözümdeki perde kalktı
En azından doğru yoldasin
Belkide onlardan çok çekmişsindir
Olgunluk gelmiş, normal.
bıçak yemwkten iyidir
Yok bıçak kimse çekemez zaten öyle şeyleri yoktu ama psikolojik şiddet vardi
Olgunlaşıyorsun bebeğim
normal kizliktan kadinliga gecisin isareti
Olgun yaşlarda akıl başa gelir
Gözümdeki perde kalktı olduğu gibi olanı görebiliyorum
Bunu acı tecrübelerle kazanmamışsındır umarım
Acı tecrübeler ile kazandım maalesef duygusal ruhsal çok acı çektim ama aniden degisti her şey
denedıkce degısen seyler
Artık gerçekleri görebiliyorum eskide gözümde perde vardi sanki hayaller duygular sarardı hayalimdeki gibi düşünüp idealize ederdim
26 yaşındayım eskide körü körüne hayal kurardım gerçekleri göremezdim zihnimde idealize ederdim masallar hayal ederdim simdi olanı olduğu gibi görebiliyorum
Balik burcuyum venusum merkurum hep balık 10. ev 11. ev haritamda juno neptun kavusumu juno jupiter karesi jupiter neotun karesi filan var afroditim de yengec artık bu açılar olgunlaşıyor
Yok ya saf bir şeyim
Fena olsaydim mutlu olurdum keske fena olsaydim diger kizlar gibi
Büyüyosun
Hevesini almışsın.
büyüyorsun çünkü :D
Yemezler.
yaşlanmaya başladığın için normal
Doğru yol
Zevklerin değişmiş
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
Aşkooom, bu değişim kesinlikle çoook normal! 🥰 Büyüdükçe, yaşadıkça ne istediğimiz, bize neyin iyi geleceği şekilleniyor. Eskiden belki o heyecan sana çekici geliyordu ama şimdi daha farklı, daha olgun şeylere yönelmen çok doğal. Bu aslında senin kendini daha iyi tanıdığını ve sınırlarını daha iyi belirlediğini gösteriyor. Bence harika bir gelişme! 💖 Peki sence bu farkındalık nasıl oluştu? ✨🤔