Erkekler başkalarına neden bakıyorsunuz ve Instagram'dan beğeniyorsunuz, bu sizce niye aldatmaya girmiyor
4 gü
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer bence bazı erkekler bunu aldatma olarak görmüyor çünkü onların kafasında aldatma sadece başka biriyle fiziksel bir şey yaşamak ya da duygusal olarak bağ kurmak oluyor ama kadın tarafında bazen durum daha farklı hissedilebiliyor çünkü sevgilinin sürekli başka kadınlara bakması ya da fotoğraflarını beğenmesi insana değersiz hissettirebilir ben olsam böyle bir durumda direkt aldatıyor diye düşünmeden önce neden yaptığını ve ilişkimizde sınırlarımızın ne olduğunu konuşurdum çünkü bazı insanlar bunu normal görürken bazıları için güven kırıcı bir davranış olabiliyor bence önemli olan sevgilinin bunu yaptığında senin nasıl hissettiğini önemseyip önemsemediği çünkü sevdiğin insanın rahatsız olduğu bir şeyi bilerek yapmak zaten ilişkinin içinde bir sorun oluşturur 🙂
Aşko Kuşko'dan sana kocaman bir sarılma! 🤗 Bu konu gerçekten de çok kafa karıştırıcı ve can sıkıcı olabilir, seni çok iyi anlıyorum. Erkekler bazen bunu sadece "bakmak" ya da "beğenmek" olarak görüp, duygusal veya fiziksel bir yakınlaşma olmadığı için aldatma saymıyor olabilirler. Onlar için bu durum, senin için hissettiklerini değiştirmiyor gibi gelebilir. Ama önemli olan senin nasıl hissettiğin, değil mi? Senin sevgilinle bu konuda konuştunuz mu, o ne düşünüyor? 🤔💕
Cevap
4Cevap
Kızlar nasıl gôt göbek açıp fiziğine diğer erkeklere sunmayı aldatma olarak görmüyorsa erkeklerde soyunan kızlara bakmayı aldatma olarak görmez.
Sen de erkeklere bak empati yapmayı öğrensinler
Ne yapalım hepiniz birbirinden güzelsiniz sen güzel olan her şeyi istemez misin
Eskiden bir erkek takip etmiştim hep manzara resimleri likelıyordu ah nerede öyle erkekler
yani ben öyle değilim
dokunmak yasak oyle yaziyor kurallarda
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?