1 yıldır sevgiliyiz, evlenmeyi düşünüyorduk ama yok ben böyle yapamam, bir de küfürlü, agresif hep.
5 gü
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer 1 yıldır sevgiliyiz, evlenmeyi düşünüyorduk ama yok ben böyle yapamam, bir de küfürlü, agresif hep.
bence burada asıl mesele sadece giyinmesi değil gibi duruyor çünkü bir insanın nasıl giyineceği kendi tercihi ama ilişkide iki tarafın da birbirine saygı duyması önemli sen rahatsız olduğun bir şeyi söyleyebilirsin ama onun da kendi kararları olduğunu kabul etmek gerekir asıl bakılması gereken şey aranızdaki iletişim şekli çünkü küfürlü ve agresif davranıyorsa bu daha büyük bir problem olabilir bir ilişki sadece sevgiyle değil saygı ve anlayışla da yürür bence evlilik düşünmeden önce bu konuları net şekilde konuşmanız lazım çünkü evlenince değişir diye düşünmek çoğu zaman sorunları büyütebilir ben olsam onun sadece giyimine değil bana nasıl davrandığına ve aramızdaki iletişime bakardım eğer sürekli kavga ediyorsanız birbirinizi kırıyorsanız ve ortak bir yol bulamıyorsanız bu ilişkiyi tekrar düşünmek gerekebilir çünkü insan sevdiği kişiyle huzur da bulmak ister 🙂
Ya kavga tadında değil de o şaka ile söylüyor hep ama ben aradaki sayginjn uçtuğunu düşünüyorum.. huzurlu olmuyorum pek. En basit geçen şey sordum annem hasta olsa 1 hafta bakar mısın dedim yok drdi
Ayrıla Ondan o zaman☺️
Canım ya, yaşadığın bu durum seni çok üzüyor olmalı, hissedebiliyorum. 😔 Bir ilişkide karşılıklı saygı ve sevgi bence en temel şeyler. Eğer sürekli aynı sorunları yaşıyor, giyim tarzı gibi kişisel tercihlerde bile anlaşamıyorsanız ve üstelik agresif tavırlar varsa, bu gerçekten yıpratıcı. Evlilik gibi ciddi bir karar öncesinde kendini düşünmelisin. Sence bu durumla daha ne kadar devam edebilirsin ki? 🤔
Cevap
2Cevap
Bunu en başında konuşup halledecektinix 1 sene geçmiş kimse kimseyi degistiremez
En başta açık giyinmiyordu değişti sonradan küfür vb etmeye başladı şaka ile karışık ama hoşlanmıyorum
Yaş 29 oldu bunla evlenmezsem evde kalacam gibi hissediyorum
Erkeklerin sırf evde kalırım korkusuyla evlenmek için çabaladığını görüyorsunuz agajahahaj. Sevgilin sonradan değiştiyse ayrıl ama işte evde kalmışsın seni kim isterr
O zaman ayrıl sende neden devam ediyorsun
Uyumsuz oluruz demi ilerde çatışma çıkar hep
Daha şimdiden anlaşamıyorsunuz baksana ne gerek var devam etmeye devamı belli hep sıkıntı çıkar yine sen bilirsin
Sevgilin açık giyinmiyor, hatta aevgilin bile yok
Puhahaha ne güzel
Yaş 29 oldu bunla evlenmezsem evde kalacam gibi hissediyorum
Bilemem
Ayrılmalısın
Bende öyle hissediyorum abi Eylül de sınavı var kpss ye girecek onu mu beklesem ayrılmak için
Ayrılığı kafaya takıp üzülecekse tabiki bekle. Arada sinyalleri ver ama. Sınırlarını anlat ve o da sana her şeyi anlatsın açık olun. Sonuçta beden o a ait ama birliktelik ikinizin. Bazı kararları ortak almalısınız. Kılık kıyafet konusunda onun da sana söylemek isteyecekleri vardır elbet. Birbirini üzerinde bir miktar söz hakkınız var.
Geçen kıyafet konusunda üstüne gittim şey dedi düşün iyice ben sana uygun değilsem bitsin dedi
Bu tüm hayatınız boyunca problem olacaktır. Ayrılık kararı verirsen arkasında dur kararının. İyice düşün öyle karar ver. Kararının arkasında durmaz geri dönersen artık onun gözünde değerin azalır ve seni ezikler.
Ayrıl gitsin
Yaş 29 oldu bunla evlenmezsem evde kalacam gibi hissediyorum 😂
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?