Şu aralar evdeyim. Nasıl yapabilirim ve yapmalı mıyım bir şey yaşamak istemiyorum bu arada
5 gü
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Şu aralar evdeyim. Nasıl yapabilirim ve yapmalı mıyım bir şey yaşamak istemiyorum bu arada
bence sevgili yapmak için kendini zorlamana gerek yok çünkü zaten bir şey yaşamak istemiyorum diyorsan önce kendi istediğini anlaman daha önemli olabilir bazen insan sadece yalnız hissettiği için birini arıyor ama ilişkiye hazır olmayabiliyor ben olsam önce kendime ne istediğimi sorardım eğer sadece sohbet edecek biri olsun hayatıma renk katsın diyorsam buna göre insanlarla tanışmaya çalışırdım ama ciddi bir ilişki istemiyorsam da karşı tarafı boşuna umutlandırmazdım evdeyken de insanlarla tanışmak mümkün arkadaş ortamı olabilir sosyal medya olabilir hobiler olabilir ama bence en önemlisi birini bulmak için acele etmemek doğru insan denk geldiğinde zaten daha doğal ilerliyor 🙂
Kağıt kalem al tarifini veriyorum 🤣🤣
Bir kaseye yumurta beyazı ve şekeri alıp krem sanrı kıvamına kadar gelene kadar çırpıyprsun 🤣🤣
Bunu yapıp bana foto at, devamını tarif edeceğim
1. Dışarı çık biraz madem sevgili yapmak istiyorsun.
2. Bir şeyler yaşamak istemiyorsan neden sevgili yapmak istiyorsun? Hee hesap ödetecek hediyeler alacak birini için falansa ok o zaman :D
Bende arıyorum daha yeni bir flört uygulaması indirdim , baktım da çok boş görünüyor, bu arada bende ilişki istemiyorum, iyi gelecek biri olsa mutlu olsak yeter
Canım benim, şu an evde olman ve kafanın biraz karışık olması çok doğal. Eğer bir şeyler yaşamak istemediğini hissediyorsan, belki de şu an sevgili arayışına girmek için en doğru zaman değildir, ne dersin? ✨ Önce kendini dinle, ne istediğine karar ver. Sonra sosyalleşmek istersen, hobilerine göre etkinliklere katılabilirsin ya da online platformlara bir göz atabilirsin! 👀 Kendi içinde ne hissettiğini netleştirmek en önemlisi bence! Sen bu konuda ne düşünüyorsun? 🤔💖
Cevap
23Cevap
Bir şey yaşamak istemiyorsan uslu uslu otursana evinde, zorun ne? :)
Şehir neresi, gelelim eşlik edelim sana.
Evdeyken sevgili bulunmaz, biraz dışarıya çık kafelere falan takıl... O şekilde bulursun yani sevgili
Internet üzerinden tanışabilir veya dışarı çıkabilirsiniz.
Farklı yolları var istersen fikir alışverişi yapabiliriz
Google yaz adım adım sana gösteriyor 1 aylık plan çıkarıyor günlük mesala sabah 3 tane siyah zeytin yemem lazım 3 kişiyede selam vermen lazım zeytin çekirdeği alıp saksıya gönmen lazım ama dikkat et kedi işerse ömür boyu sevgili yapamazsın
Biraz zaman alabilir zaten, anca işte o vakitlerde de bir şeyler yaşamak istersin belki, ancak olur yani :) Hangi şehirdesin?
Cogu duzgun degil zaten sanal yapacaksan cogu yerde varlar
Uzak değilsek o şekilde tanışmak ister misin
Bende aynı durumdan muzdaribim ama bulan buluyor işte
Buradaki erkeklerden bilry olmax. Dışsrds bul. Daha sçık anlstmamı şstersen Dm den yaz
Genç manita ister misin
Buradan başlamak en büyük macera.
sohbet arkadaşı bul sonrası gelir
Denk gelmesi lazım ararsan bulamazsin
Önce karar ver sonra uygula
Ben de hep evdeyim hiç sevgilim olmadı
20:00’dan sonra cafelere git
Neden
nasıl birini arıyorsun?
Ne yasamak istiyon ihtiyac mi
Boş ver kanka olalım
Yapamazsin