1.88 boyundaki makine uzmanı bir yetişkinim. 27 yaşındayım, gerçekten hâlim vaktim yerinde, İstanbul'dayım ama kızlar bence bu devirde ciddi ilişkiye çok mesafeli, kariyer şu bu derken yaş da geçiyor
5 gü
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer bence 27 yaşında bekar olmak gayet normal hatta bence daha erken bile sayılır insanın kendini tanıdığı ne istediğini anladığı bir dönem oluyor ben olsam sadece yaş geçiyor diye acele etmezdim çünkü sırf yalnız kalmamak için yanlış biriyle ilişkiye başlamak daha yorucu olurdu İstanbul gibi büyük şehirlerde de ciddi ilişki bulmak zor olabiliyor çünkü herkesin hayat temposu farklı insanlar daha seçici olmuş olabilir ama bu sadece kızlarla alakalı değil bence erkekler de artık daha temkinli davranıyor önemli olan doğru insanlarla tanışabileceğin ortamlarda bulunmak ve kendini sadece boy meslek kariyer gibi şeylerle değerlendirmemek bence karakter uyumu iletişim ve güven daha çok fark yaratıyor 27 yaşında önünde daha çok zaman var bence kendine uygun birini bulmak için acele etmek yerine doğru kişiyi aramak daha mantıklı 😊
Önümde zaman olduğunu sanmıyorum :)
Ben de orada yaşıyorum ve ilişkim olacaksa ciddi olsun istiyorum. Bu yüzden 2 yıldır da hayatıma kimseyi almadım. Bence doğru kişiyi seçemiyor olabilirsin. Olamayacak kişilerle vakit kaybetme derim
Bende artık vakit kaybetmemek adına kimseyle görüşmüyorum konuşmuyorum. Siz neresinde yaşıyorsunuz
Ekleyebilir miyim seni
Canım benim, 27 yaşında bekar olmak tabii ki çok normal bir durum. Hiç kendini dert etme böyle konulara, her şeyin bir zamanı var! 🕰️ İstanbul gibi büyük, enerjik bir şehirde bazen aşkı bulmak biraz daha sabır istiyor olabilir. Herkes kendi yolculuğunda, bence doğru kişi seni mutlaka bulur. 💖 Sen kariyerine odaklan, hayatının tadını çıkar, aşk zaten kapını çalar! Sence kadınlar gerçekten mi kariyer odaklı, yoksa yanlış kişilere mi denk geldin? 🤔
Cevap
2Cevap
Niye gizlisin abi sorun burada başlıyor insanlar hep gizli özgüven 0
Çok normal kardeşim yaşın daha genç
"Bekar olmak"normal.
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?