bence verebilir çünkü bazen insanlar ilişkiye başladıktan sonra hissettiklerinin düşündükleri gibi olmadığını fark edebiliyor yazdıklarına göre sana bunu uzatmadan söylemiş olması da bana göre oyalamaktan daha doğru bir davranış yalnız kalmak istediğini söylemesi gerçekten öyle hissettiği için de olabilir ilişkiye hazır olmadığını sonradan anlamış da olabilir ben olsaydım sürekli acaba gerçek sebep neydi diye kendimi yıpratmazdım çünkü bazen insanlar çok kısa sürede de uyumlu olmadıklarını anlayabiliyor bu senin değersiz olduğun ya da eksik olduğun anlamına gelmez sadece o kişi devam etmek istememiş bence doğru insan olsaydı bir ayın sonunda uzaklaşmak yerine seni daha çok tanımak isterdi 🌸
13 Yorumla
Soran5 güYapay zeka mı yazdı bunu sen mi yazdın çok mantıklı olmuş
- 5 gü
Yapay Zeka yazsaydı Nokta koyardı canım☺️
Soran5 güAnladım teşekkür ederim çok güzel açıklama yapmışsınız
En İyi Cevaplar
5 güKafa yapısı uymamış olabilir ya da istediğini elde etmiştir hevesi gitmiştir çok seçenek
13 Yorumla- 5 gü
Çok takılma sorgulama nasipte yoktur biri gider daha iyisi gelir dert etme zamana akışa bırak her yorumu dikkate alıyorsun bu seni çok yorar
Soran5 güTeşekkür ederim çok haklısın allah razı olsun
- 5 gü
Ne demek senden de olsun içini ferah tut giden gittiği gün bitmiştir unut gitsin 🙏
5 güBelki iğrendi senden.
1157 Yorumla
Soran5 güBu nasıl olur neden iğrenir
- 5 gü
Ağız kokundan, ter kokundan falan.
Soran5 güBu olabilir bu arada
- 5 gü
Eğer olduysa sevgi bile kurtarmaz bunu.
Soran5 güAma bence ben kokmuyorum çünkü özellikle dikkat ediyorum
- 5 gü
O zaman seni sevmediğini gerçekten hissetti. Ya da sende aradığını bulamadı.
Soran5 güBirde bazı erkeklerin intikam almak için ayrılrığını düşünüyorum biz oturuyorduk kafede bir küçük bir tartışma oldu ama kavga değil sen görürsün dedi bende ne görcem göster şimdi değil dedi mesela sonra bir gün sonra ayrıldı yani olayı tam hatırlamıyorum ama o an bir şeye sinir olduğu için ayrılır mı bir erkek
Soran5 güKafamda çok soru takılıyor aşık olsa ayrılmaz diyemem çünkü ilişki yeni başladı birden birbirimize bağlanamayız tabiki
Soran5 güYani demek istediğim bağlılık bence kadınlar daha çabuk bağlanır erkeğe nazaran
- 5 gü
Birçok ihtimal olabilir. Ele alırsak şöyle...
Bağlanmak kişiden kişiye değişir. Ben mesela çok çabuk bağlanırım.
Sana söylediği şey belki de bahaneydi ya da bunu zaten planlıyordu. Sinirlenip de intikam için ayrılabilir ama sonunda pişman olur.
Belki de seni hiç sevmedi ya da sende aradığını bulamadı.
Ya da başka birini buldu.
Şimdi her ihtimal olabilir. Bunu anlamak için ya bekleyeceğiz ya da direkt soracaksın.
Soran5 güSöyle zaten aslında açıklama yaptı yani ayrılık sebebini ben bayadır yalnızım birden hayatıma girdin falan yaparım sandım yapamadım dedi Ama bende ona sinirlenip birden kestirip atmıştım sonra o açıklama yapınca devam edelim demiştim o da başka bir sebeple ayrıldı sanki intikam aldı gibi geldi bana
Soran5 güAma erkeklerde sanki bu var ya intikam alma var mı?
- 5 gü
İntikam alma evet var.
Ama onun sunduğu sebep bana çok saçma geldi.
Sevgili zaten birden girer hayata. Kuluçkaya yatıp yumurtadan çıkmaz. Yapılamayacak bir şey görmüyorum. Bu bir bahane.
Soran5 güBirde benim doğum günğm yaklaşıyordu acaba yeniyiz diye parası yoktu yani genciz ikimizde bundan dolayı da olabilir mi bazen erkekler sevgiler günğ yaklaşınca da kaçıyor ya
Soran5 güYani aşık olsa yaparız diyoruz ama bir ayda benim aşkımdan ölmez bence
- 4 gü
Kendimden düşünüyorum. Ben olsam kaçmam. Seviyorsam, aşıksam kaçmam. Bir şekilde bulurum o parayı. Aşk böyle basit bir duygu değil ki.
Sen aşık mısın ona?
Soran4 güYani çok öyle ölüp bitmiyorum ama seviyordum
- 4 gü
Anladım. Dün mü ayrıldınız?
Soran4 güİki gün önce
Soran4 güNeyse demek ki sevmiyordu daha fazla üstüne düşmiyim
- 4 gü
Bana sorarsan bence de sevmiyordu. Seven kişi böyle kaçmaz. Sana dediği sebepler anlamsız geldi bana.
Soran4 güBende buna anlam veremedim Güzel bir kızım zekiyim akıllıyım ona karşı çok ilgiliyim anlayışlıyım amacım para değil biraz kilolu balık etliyim yani 168 boyum kilom da 72 çok güzel özelliklerim var onu sıkmamaya çalıştım beni sevmemesi bana çok garip geldi
Soran4 güKendimi geliştirdim yabancı dilim var her konuda iyi özelliklerim var ama sadece çok konuşurum bazende patavatsızlık yaparım eğer öyle bir durumda belki soğumuştur erkekler hep benden kaçıyor ben anlam veremiyorum ben bence çok iyim ya kendimi yicem şimdi
Soran4 güİyi niyetliyim herkese iyi davranıyorum daha ne beni bulmuşlar birde beğenmiyorlar ya anlam veremiyorum
- 4 gü
Karnın mı acıktı kız 😂
Hissettiğim kadarıyla olgun birisin. Akıllısın gerçekten de.
Neyi beğenmemiş olabilir ben de anlam veremedim.
Yapmaya çalıştım ama olmadı demek mantıksız. Şu şekilde mantıklı olabilir, seni sevmiyordur kısaca. "Seni sevmeye çalıştım ama olmadı" nın açıklamalı hali.
Hakikaten ya seni buldular da daha ne istiyorlar. Nankörleeerrr.
O çocuk seni sevmiyor. Yalnızlık olabilir ama insan yalnız olunca biri hayatına girsin ister ve onu kaybetmek istemez.
Soran4 güCidden ya walla kafam ağrıdı neyse😂 insanlar garip ya sbdnd değer verince kıymet bilmiyorlar
- 4 gü
Biliyor musun ben de bunu çözemedim. Tıp ya da ruh bilimi çözdü mü bilmiyorum. İnsan neden elindekini kaybetmek ister. Bundan zevk mi alır yoksa çekiciliği mi kaybolur elinde olan şeyin. Başkasına gitse ne bulacak mesela. Derin konular.
- 4 gü
Büyük de konuşmayalım da 😂
Soran4 güNe diyim kendi bilir ya bende yolluma bakıcam artık birdaha da dönmem sebepsiz ayrıldı çünkü bana yanlış yaptı
- 4 gü
Haklısın. Gerçekten hiçbir sebep yok ortada. Puf yani. Gaz gibi puf oldu ilişki.
- 4 gü
Neyse ya oldu bitti. Kendi kaybetti n'apalım. 💁♂️
Soran4 güÖyle yani beğenmemiş olabilir her şey olabilir ama ilk buluşmada zaten anlamadı mı beğendiğini saçma sapan işler daha ne kadar güzel olayım o da aşırı yakışıklı değildi yani
Soran4 güZaten beni. Artık hayatımda önceliklerim var ama insan ister istemez merak ediyor
Soran4 güTeşekkürler iyi akşamlar
- 4 gü
Güzellik olarak beğenmiştir ilk başta. Bakalım sevebilecek miyim demiştir. Baktı ki sevemiyor. Ayrılmıştır. Her şey güzellik değil.
Rica ederim, iyi akşamlar.
Soran4 güKurban olsun bana doğrudur
- 4 gü
😂😂😂 Allah'a kurban olsun
- 4 gü
Kaç yaşındasınız ikiniz de
- 4 gü
?
Soran4 güBu olayın üzerine daha fazla durmak istemiyorum teşekkürler
- 4 gü
Tamam
- 3 gü
😂😂😂
Soran3 güNiye gülüyorsun kardeş bu sonuca vardım biraz öptü elledi falan tam cinsellik olmadı baktı amacına ulaşamıyor hadi ordan olup gitti
- 3 gü
Sen de öptürmeseydin ilk buluşmada hemen.
Soran3 güKendimi kötü hissediyorum çünkü hep böyle erkekler çıkıyor karşıma nereden buluyorum bunları ben anlam veremiyorum şrfzler karakterli rolünü çok iyi oynuyorlar dürüst gibi yapıyor taktik uyguluyor anlamıyorsun
Soran3 güHa ben suçluyum yani klasik TC erkeği
- 3 gü
O ne kadar suçluysa sen de suçlusun. Klasik TC kızı. İlk buluşmada onun öpmeye çalışması, cinsellik istemesi zaten yanlış. Bunu savunmuyorum. Ama senin de sana dokunmasına, öpmesine izin vermen de yanlış. Ne bu samimiyet.
Soran3 güCinsellik istemedi ilk buluşmada da öpmedi haftada ikş kere buluştuk dışarı da vakit geçirdik
Soran3 güBu konuda haklısın tabiki ben kızıyorum kendime zaten orası ayeı
- 3 gü
Ben gözlemci bakış açısıyla bakıyorum ve ikinizin de hatalı olduğunu görüyorum. İlişkinin bitmesi hayırlı mı bence hayırlı. Ne güzel sen de ne olduğunu anlamış oldun. Umarım daha mutlu olursun.
Soran3 güAma neden hep böyle insanlar beni buluyor neden değer gördüğüm biri çıkmıyor karşıma neden değer göremiyorum
Soran3 güO da çok karaktersiz biri hatasını anlamasını çok isterdim ama maalesef anlamıycak
Soran3 güTabiki hayırlı heryerden engelledim geri boşlujta kalınca rahatsız etmesin beni diye
- 3 gü
O bu hatasının farkındadır bence. Zaten bunu bilerek yapıyordur. Daldan dala atlıyordur. Bunu bi hata olarak da görmüyordur.
Ve bu tür insanlarla denk gelmen senin suçun değil. Karaktersiz insanların suçu. Birçoğumuz böyle insanlarla denk geliyor. İyi insanlar iyi insanlara denk gelmiyor.
Soran3 güEvet bu sefer farklı diyorum ama hep aynı çıkıyor şuana kadar 5 ilişkim falan oldu bence çok fazla yani hayatımın aşkını bulmak istiyorum daha kaç kişiyle sevgili olucam çok fazla insan tanımak istemiyorum zaten öyledir bildiği halde yapıyor onun mantığı yapmasaydı ben mi zorladım falandır demiyordur ben kıza güven verdim kandırdım duygularıyla oynadım diye kızları bile takipten çıkmıştı düşün baya iyi oynadı rolünü
- 3 gü
Hayatının aşkını nasıl bulursun bilmiyorum. Ben de bulamadım. Olmuyor çünkü. Sahte insanlar. Samimiyetsizler.
Arabistablı Lawrence gibi rol yapmış.
Tabii ki öyle düşünmüyordur. Karakter meselesi işte.
Soran3 güEvet ama kendimi canım gibi hissediyorum böyle olunca işte nasıl anlamadım nasıl konuştum olan oldu evet ama oan gerçekten onunlayken kendimi çok mutlu hisetmiştim şimdi de tam tersi kısa sürede beni göklere yükseltip yere çakılmama sebep oldu bunu bir kerede değil 3 kere yaşadım ve hala akıllanmadım kendimi çok kötü hissediyorum o yüzden
Soran3 güArtık akıllanmak hayatımı değiştirmek istiyorum yetişkin gibi davranmak istiyorum çocuk değilim ama hâlâ bunlara kanıyorum
- 3 gü
Kendini suçlama. Tamam bazı yanlışların olabilir bu konularda bu senin hatan değil onların şrfsizliği. Yani masum bir sevgiyi bu iğrençliklere heba ederek ellerine ne geçiyor anlamıyorum. Öyle kızlar var gitsinler onlarla konuşsunlar böyle bi amaçları varsa.
Sen saf bir sevgiyle sevdiğin için ve temiz kalpli olduğun için kanıyorsundur. Güveniyorsun.
Önündeki ilişkilerde acele etmeden bir şeyler yapmaya çalışman iyi olur.
Soran3 güEvet onunda üzülmesini ve yalnız kalmasını istiyorum inşallah kimse sevmez böyle karaktersiz birini kıza yazık çünkü
Soran3 güEllerine ne geçiyor biliyor musun ego tatmini yapıyorlar hayatlarında bir şey başaramadıkları için bir kız onlara değer verdiğinde kendini biraz da olsa adam hissediyorlar özgüvensizler bence
Soran3 güBundan sonra düzgün bir işi olmayan okumamış bir adamla konuşmıycam bu dediğim üç kişi de düzgün işi gücü olmayan maddi durumu kötü olan kişilerdi bence düzgün birinin işi gücü olur
Soran3 güMaddi durununa bakmıyordum ama artık bakıcam neylerine güvenip böyle davranıyorlar anlamış değilim adamın parası yok diye parkta oturup kek falan yapmıştım yemiştim yani ben erkek olsam böyle davransa bir kız bana niyetim kötü olsa bile kendşmş kötü hissederdim ona rağmen şrfzlik yaptı yani ne kadar karaktersizse
- 3 gü
Hayatlarında kimse onlara değer vermediği için ağır geliyordur onlara.
İşte yanlış anlama ama kızlar olarak bu konularda yanlış yapıyorsunuz. Bu yüzden böyle üzülüyorsunuz. Kendi halinde, ailesi için çalışan, edepli, düzgün, işinde gücünde erkekleri tercih etmiyorsunuz. Sonu hep böyle hüsran oluyor.
Soran3 güAma öyle görünüyordu ailesi için çalıştığını sandım yok babama yardım ediyorum anneme kötü söz söylemem parası yoktu ama karakterli sandım
Soran3 güResmen koyun kürkü giyen kurttu ya cidden kafası komple karaktersizlipe çalışıyor demek ki
- 3 gü
Maddi imkan, para, iş güç falan karakteri göstermez biliyor musun. Ben de gördüm memur olup da ya da milyoner olup da şrfsz olanı. Fakir olup da karakterli olanı. Ve bir gerçek ki karakterli insan sayısı çok ama çok az. Kız ya da erkek fark etmiyor. O da dediklerinde belki doğru olabilir ama demek ki karşı cinse karşı ilgisinin ne amaçla olduğu belliymiş. Daha doğrusu öyle düşünüyoruz. Tahminizce öyle. Ben senden ayrılması için bir sebep göremiyorum çünkü. Benim de hep hayalimdir böyle sevgilimle buluşup gezmek, parkta oturmak, bana kek pasta yapması, beraber yememiz. Ama yemin ederim hiç böyle bir şey yaşamadım. Yaşayanlar da buna nankörlük ediyor. Bu dünyanın adaleti yere batsın ya.
Soran3 güEvet ben bunları hak etmiyorum zaten zoruma giden de bu her anlamda kendimi geliştirmişim üstğne birde değer veriyorum iyi niyetliyim birde güzelim yanş beni bulmuşlar daha ne istiyorlar ben anlam veremiyorum yani bu ego değil ki bunlar böyle her zaman daha iyisi vardır ama onlar bulmaz bence ben saf olduğum için bakıyorum
Soran3 güBirde bende erkek gibi ilgi veririm mesela ilişkide olduğum kişiye neyse bundan sonra baya mesafeli olucam insanlara karşı demek ki hayırlısı buymuş ben kendi bildiğim yoldan gidicem akıllı biri çıkarsa karşıma zaten anlar benim değer görülücek biri olduğumu
Soran3 güBeni dinlediğin için teşekkür ederim kendimi daha iyi hissediyorum en azından bir nebze iyi geldi inşallah allah seninde karşına o kadar güzel bir kısmet çıkarsın ki ölene dek ayrılmayın ben şimdi dersime odaklanayım sınavım var bu saçma sapan ilişkiye yeterince zamanımı ve enerjimi verdim zaten
- 3 gü
"İyi adamlar yalnızlıktan ölüyor. İyi kadınlar kötü adamların balkonundan gökyüzüne bakarken."
Sen bunları hak etmiyorsun. Onlar da bu ilgiyi hak etmiyor. Hak etmeyen davranışlarla biten ilişkiler ve ziyan olan duygular. Oysa ki o sevginin doyasıya yaşanması varken...
İnsan elindekinin nankörüdür.
"Kahrolası insan; ne kadar da nankördür o!" (Abese/17)
Ne bileyim yani anlattıklarına göre kaliteli bir kıza benziyorsun. İnşallah mutlu olursun her daim.
Rica ederim. Bir sorun olursa buradayım. Dinlerim. Amin teşekkür ederim, inşallah.
Allah zihin açıklığı versin. - 3 gü
Çok özür dileyerek soruyorum. Ne sınavına çalışıyorsun?
Soran3 güKpss tabiki 🥲 eşşek kadar olduk çalışıyoruz bakalım inşallah atanırım walla bu süreçte çok zorlandım ya
- 3 gü
Ben atandım çok şükür. Darısı sana inşallah. Bölümün ne peki?
Soran3 güBen düz memurluk istemiyorum ya polislik istiyorum kendi bölümümden de yok zaten varda alım yapmıyor çok
Soran3 güİnşallah ya işimde mutlu olayım param huzurum olsub sağlığım olsun çok bir şey istemiyorum
- 3 gü
İnşallah inşallah. 🤲
Lise mezunu musun?
Soran3 güÜniversite
- 3 gü
Çoğu insan atanamadığı için ya polisliğe başvuruyor ya askerliğe.
Soran3 güAma boy sınırı var sağlık vs herkes başvuramaz
- 3 gü
Herkes başvurabilir ama herkes kontrolden geçemez diyelim.
Soran3 güYani herkes onu araştırıp başvuruyorfur bence
- 3 gü
Ben de başvurmuştum ama spordan geçemedim.
Soran3 güBölüm neydi ne olarak atanmıştın
- 3 gü
Tıbbi sekreter
Soran3 güGüzel atanmışsın daha ne istiyorsun bende atansan keşke
- 3 gü
Senin bölüm ne kiiiii
Soran3 güBenim sinema ayrı
- 3 gü
Hııı güzeeel ama ataması yok. Zaten ataması olması da saçma olur.
Nerelisin çok merak ettim
Soran3 güVar ataması kütüphaneci falan TRT vs o tarz ama çok sz
Soran3 güAz
- 3 gü
Türkiye gerçeği...
Nerelisinnn
Soran3 güMersin
Soran3 güDermişim ksjdj antalya
- 3 gü
Mersinlisin ama Antalya'da yaşıyorsun 😅
Soran3 güYok mersin yok antalyada yaşoypm neyse kendimi ifşa etmiyim burada djsjdj
- 3 gü
Barış Manço'ya sormuşlar "Hemşerim memleket nere?" diye. O da demiş ki "Bu dünya benim memleket."
Soran3 güAdam haklı
- 3 gü
Neyse seni meşgul ediyorum sanırım. Dersine çalışşş.
- 3 gü
Teşekkür ederim. 🤝
Soran3 gü☺️Rica ederim
- 3 gü
🙃☹️🙄😕
Soran3 güSes bilgisini nasıl halletin ya aşırı gıcık bir konu
- 3 gü
Evet ya gıcık bi konu. Ama irademe sahip çıkıp çalıştım yine de. Klasik yani konu çalış soru çöz.
Soran3 güBak bir sürü kız eklemiş jsjdjdjd buda amacının farklı olduğunun kanıtı tek derdi ikinci beyin ne boş insanlar ya üf şu kpss konuları da bitmedi hayatımda iyi bir şey olsun artık deliricem ya
Soran3 güÇalışmaktan beynşm ağrıyor ama yapamıyorum hala
- 3 gü
E yani bak dediğimiz gibi çıktı. Şaşırmadım. Bir de bu slkla uğraştın.
KPSS'de ne durumdasın konular falan?
Soran3 güÜf evet ya konularda vatandaşlık çalışmadım tarih ve coğrafya bitti ama adam akıllı soru çözmedim matematik çık zamanımı aldı ondan bıraktım artık ona çalışmayı 10 net yapsam yeter diyprum çünkü bu sefer diğer dersler bitmiycrk dil bilgisine başladım türkçem iyi zaten sadece dil bilgisi hatırlamıyorum ona çalılıyorum
Soran3 güSonra da vatandaşlıktan çalışıcam ama çok üstüne durmuycam matdan da tekrar videosu izlerim konular bitmedş zaten matematikden 70-80 arası alsam yeter gibi polisliğe başvurabilirim
- 3 gü
Allah'a emanetsin yani. 😂 Vatandaşlığı falan bırak bence Matematik çalış. En son çalışacağın dersi çalışıyorsun.
Soran3 güVatandaşlık çalışmıyorum dil bilgisi çalışıyorum
Soran3 güBugün başladım
- 2 gü
Peki nasıl biliyorsan öyle çalış o zaman. Tavsiye vermeyeyeyim kızarsın sonra. 😂
Soran2 güNiye kızayım ki Dil bilsine çalışmıyın mı ondan da 10 sory geliyor🤔
Soran2 güMatamatik bu saatden sonra bitmez bence
- 2 gü
Çalış tabii ki dil bilgisine. Önemli. Sözel mantık falan.
Ama vatandaşlık da yetişmez. Matematikten ne yapsan kârdır. Söylemesi ayıp 92 almıştım. 😅
Soran2 güVatandaşlık yetişir bence tekrar videosu izlerim
Soran2 güBence vatandaşlık uzun uzadıya çalışılcak bir ders değil
Soran2 güMax 3 gün ayırcam
- 2 gü
Daha önce çalıştın mı bilmiyorum ama 3 günde asla yetişecek bir ders değil. En azından çok net konuları öğrenirsin.
Diğer dersler daha önemli.
Soran2 güBugün biticem bitirince yazcam sana ahhshsbs
- 2 gü
Şimdi mi bitecek vatandaşlık ckkdkd
Soran2 güYok iki üç saate
- 2 gü
Vaaaay helal olsun. Aslansın kaplansın yaparsın. 🐅🦁
- 2 gü
2x e aldın kendini. 😂
Soran2 güHahahah hepsi matamtiğin suçu matamatik beceremedipşm için ilk onu yapayım dedim ona çalışmaktan diğerlerini yapamadım
Soran2 güMesela hocalar genel tekrar videoları yayınlıyorlar bir tane buldum izlemeyi düşünüyorum 8 video var yani ayrıntılı öğrenmeme gerek yok bence çünkü sonuçta ben hukukçu değilim çok zor sormazlar diye düşünüyorum
- 2 gü
Ah Matematik ah. Ne yaptın sen bu kıza. Stres yapma sakın. Olduğu kadar. Zaten polisliğe yeteceğini düşünüyorum.
Soran2 güSen kaç günde bitirmiştib vatandaşlığı
- 2 gü
3 günde bitirmediğim kesin 😂 ama gün değil ay olabilir. 1 ay 1 buçuk ay falandır.
Soran2 güBitmek üzere cano😎
Soran2 güZaten bildiğim şeylermiş yok kişi 18 yaşında reşit sayılır kamulaştırma kararı vs bunların hepsi gerçek hayatdan bilgiler
- 2 gü
Yaa bak maşallah sana tütütütü. 🥳 Akıllı kızsın. Yaparsınnn. Matematiği bile bitirirdin yani 1 haftada değil mi 🤭
Soran2 güBenim sorunum mükemmeliyetçilikti bunu fark etrim matda çoğunluk biticek merak etme
Soran2 güBu sınav için psikolojim bozuldu kilo aldım mecbur olcam kazancam beni almak zorundalar bridaha girmiycem bu sınava girmek de istemiyorum kazancam başka çare yok
Soran2 gü75-80 alsam yeter polisliğe haddi garanti olsun 80
- 2 gü
Bak işte bu. Motivasyon. Sabır ve çalışmak. Tabii ki kazanacaksın. Yapacaksın. Yapanlardan neyin eksik, hiçbir şey. Fazlan var. Kültürün var, bilgin var, zekan var. Allah seni nazarlardan korusun.
Soran2 güTeşekkür ederim🥲birde ben uzun uzun çalışsam da bana bir faydası olmadığını gördüm o yüzden hızlı hızlı çalışmak bir an önce bitirmek daha mantıklı geliyor her türlü unutuyorsun son ay full test deneme çözsem ezberlerim
- 2 gü
Haklısın aslında. Herkesin zekası kapasitesi anlama şekli farklıdır. Her yiğidin bi yoğurt yiyişi var. Demek ki sen de böyle çalışarak anlıyorsun.
- 2 gü
Ben iki kere girdim sınava. İlkinde de yüksek almıştım ama atanamadım. Ya diyordum millet nasıl alıyor 90 falan diye. Çalışarak ve tevekkül ederek alınıyormuş.
- 2 gü
Uyudun mu 🤭😅
Soran2 güYok çalışıyorum şimdi genel tekrar yapıyorum
- 2 gü
Günde 25 saat çalışıyorsun
Soran2 güYok be uyudum yattım kalktım şimdi çalışıyorum dujdjejdur
Soran2 güBen uyucam
- 2 gü
Uyuuu. Görüşürüz sabah Allah"ın izniyle. 🤲 İyi geceler🌟
Soran2 güTeşekkürler iyi geceler ☺️
- 2 gü
Günaydın 🐣
Soran2 güHahahahah burdan sohbet ediyoruz güno
- 2 gü
Ne yapalım senden teklif gelmedi başka yerden konuşalım diye. 😂 Ben de beni terslersin diye teklif etmedim. 😅
- 2 gü
Başka yere geçelim istersen 🤗🫣
- 1 gü
Bir şey mi oldu 🥺
Soran1 güBir şey olmadı ders çalışıyorum bugün totelde 2.30 saat falan çalıştım o kadar da çalışıyorum yemek yiyorum ortalığı topluyorum zaman geçiyor bu millet nasıl 6 saat çalışıyor hayret
Soran1 güSüre tuttum bu sefer de
- 1 gü
Boş vakti olan çalışıyor ya. Senin boş vaktin yok ki. Ben 9-10 saat çalışıyordum.
Soran1 güVar yani çalışmıyorum ki sadece ders çalışıyorum
- 1 gü
Başka yerden konuşalım mıııı? Buradan zorlaşmaya başladı 😂
Yapay Zeka Cevapladı
Canım benim, bu durum insanı çok üzer biliyorum! 😔 İnsanlar bazen başta her şey çok güzel giderken, kısa bir süre içinde kendileriyle veya ilişkiyle ilgili farklı şeyler hissedebilirler. Onun yalnız kalmak istemesi ya da şu an bir ilişkiye hazır olmaması tamamen onunla alakalı bir durum, emin ol seninle değil. Belki de kendi içinde yaşadığı bir karmaşa yüzünden böyle hızlı bir karar vermiştir. Sen bu konuda ne düşünüyorsun? 🤔💔
01 Yorumla- 1 gü
Günaydın 🕊🐦
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
5Cevap
- Aşk İlişkileri konusunda 43,2b cevap paylaştı.
5 güSevgi olmayınca karar vermek kolay olur gadası
14 Yorumla
Soran5 güAma kısa sürede hemen sevemezsin ki birini
Soran5 güZamanla sevmez mi insan
- 5 gü
Kanın kaynar ama
Soran5 güO zaman beni görünüş olarak beğendi sonra davranış huy vs hoşuna gitmedim o zaman
Aşk İlişkileri konusunda 791 cevap paylaştı. Cinsel birliktelik yoksa beğenmemiştir olduysa kullanıp atmak istemiştir.
15 Yorumla
Soran4 güTek sebep bu mu
Soran4 güKnk hshshshs bu nedir yaw
Soran4 güBelki sevemedi beni niyeti kötü değildi
Gizli Üye(25-29)5 güDürüst insanmış, yürümediğini fark etmiş ve daha fazla hayatından boş yere zaman almak istememiş
10 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 1,5b cevap paylaştı. Başkasını bulmuştur.,
10 Yorumla
4 güİşi bitmiş ve sıkılmış
10 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 4,2b cevap paylaştı. Vermemissindir
00 YorumlaSıkılmıştır
12 Yorumla- 1 gü
Tamam bekliyorum. Diğerinden yazamadım limit doldu herhalde.
- 22 sa
Hesabı mı sildin? Niye cevap vermiyorsun?
Memnun edemedin mi
03 Yorumla
Soran5 güYok ondan değil de yalnızlığa alıştığını söyledi
Soran5 güBana daha çok ilişki sorumluluğu fazla geldi gibi geldi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım