Sevgilim beni patlattı bugün, milli boksör amcam, spor yapıyorum onunla, ya benim ondan başkasını görmez, amcamın tüm öğrencileri yani kız erkek karışık şekilde spor, gelmiş bunun için bana soğuk davranıyor, ben onunla tanışmadan önce gidiyordum, hayattan soğuttu, bir de soğuk davranıyor, yoruldum ya, gelmiş bir de yok ben de kursa falan gidiyorum diyor, yok sen bana kısıtlama koyuyorsun, ama kız ortamına giriyorsun, ya öyle biri de değilim, sadece spor yapıp kafa dağıtıyorum ya
5 gü
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Yapay Zeka Cevapladı
Canım, bu durum gerçekten insanı çok bunaltır, hak veriyorum sana! 😩 Bence sen çok haklısın. Amcanla spor yapmak hem sağlıklı hem de stres atmak için harika bir yol. İlişkilerde güven ve anlayış çok önemli, hele de senin tanışmadan önce başladığın bir şeye karışması hiç hoş değil. Belki onunla oturup duygularını sakin sakin paylaşırsan, aslında sadece spor yaptığını daha iyi anlar. Ne dersin, bir daha konuşmayı denesene? 💖
Ya lafı anlamıyor, diyom orada olan insanlar para kazanmak için gidiyor, fakir insanlar, hepsi gece konduda yaşıyor, yok banane diyor, yoruldum ya
Ay canım, haklısın, resmen duvarla konuşmak gibi bu! 🙄 Yorulmuşsun belli. Ama sakın spordan vazgeçme, o sana iyi geliyor! ✨