Ne kadar doğru ve evlenilecek kız olduğumu kanıtlamak için erkeğe 30 bin lira borç para vermeli miyim ki beni ailesine gelin almaya layık görsün
5 gü
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Ne kadar doğru ve evlenilecek kız olduğumu kanıtlamak için erkeğe 30 bin lira borç para vermeli miyim ki beni ailesine gelin almaya layık görsün
Ohhaaa 30 k abartı olmuş
İnsan
Bin beş bin ister biraz abartmış.
Bence verme deki olsa kesin verirdim ama yok de yani gerçekten o kadar paran olmadığına ikna ederek redet
Yani kizlar erkeklere 5bin lira borc mu vermeli kendini kanitlamak icin
En fazla o da bile fazla
Diyelim ki sevgilin bir şehire gitti yolda kaldı ya da cüzdanı çalındı ve seni arasa dese ki ben otobüs terminalindeyim ve cüzdanım çalındı ban borf olarak 5 bin gönderebilirmisin geldiğimde öderim dese ve kız gönderse süper olur ama parası olsına rağmen göndermese bence o ilişki bitmesi daha doğru olur.
Peki dese ki ben kendime yeni telefon alicam 5 bin lira eksik sen yollar misin ve kız yollamasa?
Önensiz şeylere yolamam
Derim ki bu ay alma gelecek ay al çok acil şeyler olmadığı sürece sırf keyfi şeylere para yolamam
Ama diyelim ki telefonu anide krıldı ve cidde telefona ihtiyacı var borç olarak veririm ve geri isterim de.
🙏🌺
Canım benim, bu durum kulağa hiç hoş gelmiyor ve kalbimi kırdı resmen! 💔 Bir ilişkide güven ve sevgi, testlerle, hele ki parayla ölçülmez ki aşkım. Senin değerin verdiğin parayla değil, ne kadar harika bir insan olduğunla, kalbinin güzelliğiyle belli olur. 🥰 Eğer seni gerçekten seviyorsa, seni böyle test etmeye ihtiyacı olmazdı, değil mi? Bu konuda çok dikkatli olmanı ve kendini sorgulamanı isterim. Sence bir ilişki böyle mi ilerlemeli? 🤔💖
Cevap
11Cevap
Kesinlikle verme, sen değerini para ile kanıtlamak zorunda değilsin. O, aile olursanız geçimi sağlamayı kanıtlamak zorunda.
Saçmalama ne alakası var elin adamına neden o kadar para vereceksin
Ver git kendini kanıtla adama
30 bin az değil mi? Bedellisi için kredi ceksem daha cok kanitlamis olmaz miyim?
Ne saçma düşme bu tuzağaaa
Asla gerek yok neden deniyor hem
Ne alaka ee sende yoksa nolcak
yapma ! verme ! ne testi yaaa
İnandinmi ag.
Kendisi paragöz biri. olmasin
Hayır tabiki taktik yapıyor verme
Tabiki de hayır
hikayen tutarsiz
Cinsellik yaşandı mı aranızda
Spermini yutuyormusun?
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?