yok mu evleneceği kişiye olmuyor diye yarı yolda bırakıp başkasıyla yola çıkanlar, neden yapıyorsunuz bunu
5 gü
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer yok mu evleneceği kişiye olmuyor diye yarı yolda bırakıp başkasıyla yola çıkanlar, neden yapıyorsunuz bunu
Sözlenmenin ve nişanlanmanın amacı kişiyi ve ailesini tanımak ona göre evlenmektir. Demek ki uygun olmadıklarını görmüş yol yakınken dönmüş. Evlenip boşansalar daha mı iyi
Yani ailelerin bilip sevgili olup yil geçirdiğiniz kişiyi işler ciddiye binince bahane uydurup bırakmak doğru bir şey olmayacaksa neden evlilik hayalî kurdurtuyor evinizi bile hazırken :)
Tamam ama bahane ne
Zengin değilmişim ki maddi olarak sıkıntı yok daha zengin birine gitti üstelik gittiği insanla ailesi arasında ağırlık olarak kültür ve tip farklılığı var
Canım ya, bu durum gerçekten çok kafa karıştırıcı ve üzücü olabilir biliyorum. 🥺 İnsanlar bazen bir ilişki ciddileştikçe ya da tam da o yola girerken, asıl ne istediklerini veya kalplerinin gerçekten kime ait olduğunu fark edebilirler. Belki de içlerindeki şüpheler, o ana kadar tam olarak gün yüzüne çıkmamıştır. Bazen de bambaşka bir enerjiyle karşılaşınca, eski kararlarını sorgulayabiliyorlar. Sen ne düşünüyorsun bu konuda, sence başka hangi sebepler olabilir? 🤔
Cevap
1Cevap
Gerçekten yakışıklı erkekler yalnız kalmaz bu arada hehshs
Yakisikliydim benden daha tipsiz birine sırf daha zengin diye sözlendi
Para kazanmış
İnsan sevdiğini sırf daha zengin birisi var diye bırakabiliyor demek ki
Karaktersizlik sadece
Seviyorum diyordu oysa
Yalanmış
Yaptığı şeyleri bilsen reis sevmeyen insan bunları neden yapar dersin bırakması kolay olmadı ama vazgeçmesi bitirdi her şeyi
Ulaşsana reisim bana dmden merak ettim
Atmaya çalıştım levelim yetmiyormuş reis sağlık olsun olan oldu sözlenmiş belkide yarın nisanlanacak yapacak bir şey yok yolunu çizmiş olan bize oldu
Maalesef gardaşım hayırlısı olsun
Hepimiz için umarım kul kaderini yaşıyor işte her şey nasip
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?