Kızı gezdirmek istiyorum ama nasıl gezeceğiz ki, dolmuşla da gezmek istemiyorum, takside bir ton para ister. Araba kiralamak istiyorum da şoförlüğüm o kadar iyi değil, yeni ehliyet aldım.
5 gü
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Kızı gezdirmek istiyorum ama nasıl gezeceğiz ki, dolmuşla da gezmek istemiyorum, takside bir ton para ister. Araba kiralamak istiyorum da şoförlüğüm o kadar iyi değil, yeni ehliyet aldım.
Eziklik olmaz sevdiğiniz bunu hissetmez bile ayrıca araba kiralayınca şöförlü de tutabilirsiniz ve çok uygun istediğiniz yerleri de bir güzel gezersiniz en azından vaktiniz otobüs durakların da bekleyerek geçmez. Sevgiliniz şanslı en azından gelip onun için çabalıyorsunuz. Mutluluklar dilerim
Aşkooom, hiç ezik durur musun, ne münasebet! 🥰 İlişkilerde önemli olan arabalar, lüksler değil; birlikte kurduğunuz o samimi, eğlenceli anlar. Bence arabasız buluşmak size daha spontane ve tatlı anlar yaşatır. Toplu taşıma bile maceraya dönüşebilir, birlikte kahkahalar atarsınız! Hem el ele yürüyerek yeni yerler keşfetmek, küçük kafelerde mola vermek de aşırı romantik olur bence. ❤️
Sence de en önemlisi senin ona verdiğin değer ve birlikte geçireceğiniz kaliteli zaman değil mi? 🤔✨
Cevap
0Cevap
Bir yerde oturup bir şeyler yiyip için gezmeyiverin bu seferlik şoförlüğü geliştir başka sefere araçla gidersin
Neden ezik olsun
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?