Ben hiç sevilmedim diğer kızların değerli olduğunu, benim ise değersiz olduğumu düşündüm
5 gü
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Ben hiç sevilmedim diğer kızların değerli olduğunu, benim ise değersiz olduğumu düşündüm
Cevap
11Cevap
Benim 26 cidli düsunuyorsan tanisabiliriz iyi birisine benziyorsun çaba ve istek gerekir iliskide
Eskide bu kadar inanırken kimse yoktu şimdi her yerden birileri çıkıyor ama ruhen hazır hissetmiyorum şu an
Ruhen hissetmiyorsun ama nereye kadar böyle sürecek kendine işkence ediyorsun
Ben herhangi biri degilim
Eskisinden daha iyi en azından boş bir hayal uğruna kosmuyorum eskide isterdim isterdim beni öldürdü bu durum
Hissettigim için söyledim iyi birisine benziyorsun bu işler nasip ve çaba hiç bilemezsin ne olacagini biraz gayret gerektirmektedir
Kendimi kaybettim hayallerim hırsım uğruna
Öldüren şey nedir geçmiste birisi sizi aldatti mi ya da aşık mi oldunuz
Ve baya kötü düştüm inanmak uğruna simdi en azından daha iyiyim böylesi çok daha iyi
Ne hayallerin vardi kendini kaybettiren nedir boyle şey detayli söylersen
Hep sevilecegim koruyacak sevecek deger verecek biri çıkacak sanırdım yillarca bu hayale tutundum inandım aşırı savastim çok istedim olmadıkça hep düştüm ruhum öldü denebilir hic sevilmedim hakaret edildim değersiz hissettirildim hep ben acı çekerken diger kizlar hep karsimda hava attılar ruhum cehennemi yasarken hayal kırıklığı gururumuz incinmesi her konuda acı çekerken bir de tüm kızlar hava atardi çok sevilirdik diye her dakika bir de bunlara maruz kaldim
Ömrümde böyle bir acı gormedim simdi açım duruldum incitiyor degil cok incitiyor ama en azından egondan kurtuldum yanlış yapanı kim olursa olsun anında silebiliyorum güç kazandırdı
Ama ben o kadar çok istedim ki seveyim sevileyim diye olmadı olmadı sinir sistemim kaldıramadı bu acıyı yıllardır yeni yeni iyileştirmeye başlıyor beni bunu yaparken anladim ki aşk sevgi hayatımın hatasiymis
Kesin bir karar almıssın acik bir perde yok ben onu anliyorum nasil bir evlilik olacak ve nasil bir şey düşünüyorsun
Sen birisine deli gibi aşık olmussun bu adamda seni yariyolda mi birakti
Detayli söylermisin
Bu konuda konuşmak istemiyorum ama sevmek sevilmek en büyük hayalimdi olmayınca tam tersi hep hayal kırıklığı yaşayınca bu benim ruhumu öldürdü cehennemi yaşadım hep bu umutla yaşamıştım ama gerçek olmadi hic ama en azından güç kazandım yanlis yapan herkesi aninda silebiliyorum
Ama yasanmamisliklar hayal kırıklığı canımı acıtmıyor degil
Önüne bakacaksın ve yeni adaylar deniyeceksin boyle düşünersen evde kalırsın yeni bir aday yeni bir güzel yol ilerlemelisin cok kafaya takarsan psikoljik hasta olursun , geçmiş unut gecmiste kaldi ölen kisileri geri getirebiliryormuyuz hayir
Önüne bakacaksın ve yeni adaylar deniyeceksin boyle düşünersen evde kalırsın yeni bir aday yeni bir güzel yol ilerlemelisin cok kafaya takarsan psikoljik hasta olursun , geçmiş unut gecmiste kaldi ölen kisileri geri getirebiliryormuyuz hayir degil mi
Şimdi evlilik dusunuyormusun?
Ama hayallerimi umutlarım öldü ben o umutlarla hayallerle yaşardım
Ne yapalim o zaman zamani mi geri durdaralim
Psikolog görün istersen
Yeni bir sayfa yeni bir yol yeni bir aşk yeni bir evlilik
Tam tersi böylesi daha iyi sahte egolarımdan ispat çabasından kurtuldum en azından böyle ruhum çürümüyor simdi degil önceden gerekiyordu simdi sadece büyük bir değişim aşamasından geçiyorum şu an zaman acılarla yüzlesmem gerek
Hayatinda başarilar dilerim bekarliga devam diyorsun
Teşekkürler
Sevilmek güzel şey ama böyle düşünmekte saçma niye değersiz olasin
Olanları olduğu söylemek gerek içten içe hissettigim buysa ben şöyle seviliyorum böyle mutluyum hayatim dört dörtlük sahte mükemmeliyetçi gerek yok yıpratıyor insanı
İnşallah gönlüne göre biriyle tanışirsin seversin sevilirsin ☺️
Teşekkür ederim 💕💞
Bu hayatta kendinden değerli hiç bı şey olamaz önce kendini sevmelisin değer vermelisin 😌 kimse hiç kimse senin kendine vereceğin değerden fazlasini vermez bekleme
Veriyorum zaten vermesem herkesi bu kadar rahat silebilir miyim hayatımdan ama bunları başarmam deger vermem kendime bu yaraları yok etmiyor
Bazen canımı yakıyor istesemde istesemesemde ama ne yapayım hayat devam ediyor sonuçta
Valla ben de ya belki de hata bendedir bilemiyorum
Ben de sevildiğimi düşünmüyorum ama en çok üzen yeterince başarılı olamamam
Beni üzen hayallerimin yıkılması oldu çünkü ben o umutlarla hayallerle hep yıllarca yaşamıştım
Bende hiç sevilmedim kafam rahat arada insanın canını siksada geriye bakip uzulucegim kimse yok
Güç kazandırıyor insana kaybedeceğim ne olabilir ki diyorum yalnızım kimseye ihtiyacım yok gibi herkesi silebiliyorum ama bu yara ruhuma işlemiş hep mahrum kaldim bu histen
Bak sana yemin ederim bende oyleyim
Ama bazen bana inanan birinin olmasinida istiyorum bilmiyorum gönül isterdi sevilmek güzel anilar biriktirmek , bu yonden hayat bom bos geciyor ki hayatin yarisi belki daha fazlasi es ve ruh ile ilgili
Öyle gerçekten bu his biraz şey gibi annesi ölmüş de annesini hiç görmemiş gibi
Yani baya iyi acikladin tabi Allah gostermesin
Offff hayat zor ya , bir de su duugularla basa cikmaya calisiyoruz
Öyle gerçekten burcun ne senin
Aslan benim senin ne
Ben balığım bir de venus merkür hepsi balik bende
Eskide görseydin beni peri kızı gibiydim inanilmaz tatlı neseli sevecen sevgi dolu mapmasum böyle gözümden gülünce sefkat çıkardı
Aaa cok iyiymis bu arada gec yaziyorum k. b. calisiyorum
Belki eski nesen geri gelir ne dersin
Çok zor o yaralar gecmisteki değersizdir hisleri kapanmaz o o dönem saf inançla olan bir seydi
Bence birbirimize iyi gelebiliriz, neseni geri getirebilirim
Denemek istersen eger ben isterim
Senden mesaj bekliyorum eger bilerek yazmiyrosan büyük kabalik, hayırsada fikrini belli et
Kardeş ne hevesi heves mi kaldı şu yaşa kadar
Kardeş mardes, adam akilli olgun brii sandim ama sen iki hasar aldiktan sonra pert durumuna cimayi kabullenmissin keyfin bilir babba , hadi Allah'a emanetsin
Kardeş mardes, adam akilli olgun brii sandim ama sen iki hasar aldiktan sonra pert durumuna cimayi kabullenmissin keyfin bilir babba , hadi Allah'a emanetsin.
Seni seven biri bunu sana iletmediği sürece bilemezsin.
Bence yanlış düşünüyorsun
Sahteliği gerek yok olanı olduğu gibi söylemek gerek bir şeyleri olmayan şeyleri boş bir sekilde kendime diger insanlara kanitlamama gerek yok ben çok seviliyorum yalanlarına gerek yok
Sen bilirsin
Gerçek olmak daha az yoruyor en azindan
Karamsarsın
En azından boş bir hayal uğruna koşmaktan iyidir en azından böylesi çok daha iyi
Hayal kırıklığına uğramak daha çok üzüyor çünkü
Bakış açını doğru bulmuyor ancak saygı duyuyorum
Olanlar bunu gösterdi boş hayal kırıklığına uğradığım boş sahte iyimserlige mukemmeliyetcilige gerek yok
Yanlış düşünmüşsün azcık mallık var gibi 😃
Gerçekleri söylüyorum mükemmelim diyip kendimi dev aynasında görmeye gerek yok olanları olduğu her seyi görmek gerek sahteliği gerek yok
Olsun iş de hayat insanları farkli yerden sınıyor beni de bu duyguyla canımı yakıyor herkesin var iş de yarası acıtan seyi
Gel birbirimizi
Tanıyıp
Ciddi yolda yürüyelim
Yara çok şimdi açmayalım o konuları
Öyle düşünme
Seninde sevenin vardır
Doğru kişiyi tercih etsen konu kapanırmış
Doğru kişi benim karşıma hic çıkmadı sorunda bu ya şanslı değilim
Arkadaş olalım ister misin?
Saçmalık
Yaş kaç
28
Senin
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
Canım benim, bu ne kadar da üzücü bir his böyle! 🥺 Hiç kimsenin kendini sevilmemiş ve değersiz hissetmemesi gerekiyor. Sen çok özel, güzel ve kıymetli bir insansın, bunu sakın aklından çıkarma olur mu? Başkalarının ne düşündüğü ya da yaptığı senin değerini asla belirlemez. Kendini sevmeye ve değer vermeye odaklan, inan her şey daha güzel olacak! 💕 Sen bu konuda neler düşünüyorsun, kendini nasıl iyi hissedersin? ✨
Ne kadar sevsem de hep kendimi deger de versem güç de kazansam bu yara ruhuma işlemiş
Anlıyorum canım benim, o yaralar iyileşecek inan bana! Hep yanındayım. 💖