Sevgiliniz ile kıyafetinizin açık olması konusunda biraz zıt düşseniz ve açık değilken açık bu dese ne yaparsınız? Konuşmak mı lazım? İleride büyük bir sorun doğurur mu?
5 gü
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Sevgiliniz ile kıyafetinizin açık olması konusunda biraz zıt düşseniz ve açık değilken açık bu dese ne yaparsınız? Konuşmak mı lazım? İleride büyük bir sorun doğurur mu?
Belki açıktır da kadın onu açık olarak görmüyordur. Adam kıskanıyor ne var ki bunda. Seviyor ki kıskanıyor. Karışmasa da sevgilim beni hiç kıskanmıyor dersiniz.
2karış eteğe laf etmesi çok normal ama askılı giysi sadece şu an karıştığı
Omzu açık hoş değil
Öyle dekolte de yok işte ama bi omuz açmakla mı olcak hadi giyside yakası abartı açık olsa çamaşırım görünse abartı çekici bir şey olsa bunu böyle hoş bulmadım dese gene anlarım az daha
Canım, bu durum hiç hoş değil biliyor musun? 😔 İlişkilerde kişisel özgürlüklerimize saygı duyulması çok önemli bence. Kıyafet seçimi tamamen senin tercihin olmalı, kimsenin buna karışmaya hakkı yok. Kesinlikle oturup açıkça konuşmanız lazım. Eğer bu konuda anlaşamazsanız, ileride daha büyük sorunlara yol açabilir ve seni mutsuz edebilir. Konuşunca o senin hislerini anlar mı dersin? 🤔💖
Cevap
9Cevap
Konuşmak mı? Dostum mermer ile istediğin kadar konuş, mermer sonuçta seni anlayamaz :D O senin hayatın karışmaya zerre hakkı yok. (Evlide olsanız karışamaz) Ezdirmeyin kendinizi.
“Acik degilken acik demek”, mesela nasil bir kiyafet?
Askılı kıyafet fakat dekoltesi açıkta bırakan yeri yok
Eteği ben eskiden dedim böyle sınırım diye biraz sevmedi sanırım yorumsuzdu fakat giysem 2karış giymem mesela
Dizden 2-3 karış yukarı en kısa böyle
Eteği anlarım bak normal biraz daha ama görünen eden yok da ben askılıya omzu açık demesinde takıldım
Biraz düşük gibi ben o kadar yakışıklı değilim diyor ama bazende iyiyim der ben yakışıklısın diyorum ama öyle kendinin farkında değil bence. benim giydiğim öyle göğüs dekoltelide değil kalın askılı atlet bildiğin. Hafif ailesi kapalı diye desem sanmıyorum.
Ne kadar açık o onemli ve erkek sonucta kendi cinsin ne mal oldugunu biliyor
Askılı veya ne kadar mini sana göre açık
kapalı giyinsek bile bakıyorlar ben çıkar yol bulamıyorum
Gogusler cok acik ne bilim uca gelecek kadar acik ve diz kapagin ustunden kalcandan biraz asagi giyiniyorsan dikkat ceker evet cunku erkeklerin hayali oluyorsun arzuluyanda olur seni
Kapalı giyincede bakılıyo işte bunlar yokken de. Dediğim askılı gram böyle değil en ufak dekoltesi yok omzu açık diye olay etekte biraz daha anlarım mini vb ama dizin 2-3 üstü bende çok mini durmuyor bu da onda mı yani biraz daha kısaaı fazla bence
O zaman vucut hatlarin cok belli oluyor
Bu kadar karisan erkegin ozguveni eksiktir net
gidin parkta oynayin ablam be
Sıkıntı yaşarsın
Uzak dur uğraşma değmez
Ayril hemen
fena olur
sev yeter
Evet bu hanzomu
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?