- Aşk İlişkileri konusunda 10,6b cevap paylaştı.
u 4 güMerhaba, bakılabilir elbette ama o tarz uygulamalar da çok sıkıntılı yani niyeti ciddi veya düzgün birini bulmak yüzde 1 veya 2 ihtimal gibi geliyor bana.
02 Yorumla
Soran4 gühaklısın paralı zaten
Soran4 güben 1 tek var
En İyi Cevaplar
4 güO sitelerde her kafadan insan bulabilirsin bence, insanlar çok farklı beklentilere sahip😅 Ciddi düşünenler, kısa süreli düşünenler, aynı anda birçok kişiyle flörtleşen fırlama tipler, onay ve ilgi arayanlar, ne istediğini bilmeyen insanlar vs İllaki ciddi düşünüp düzgün, saygılı insanlar da vardır ama samanlıkta iğne arıyomuşsun gibi düşün, sabırlı olup iyi elemek gerekebilir :D Yine de annişe, arkadaşlara, konu komşuya haber salmak daha sağlıklı bi yol bence Ortak bir referansın olur en azından, hakkında birtakım infolar edinmiş olursun
12 Yorumla
Soran4 gükjfjk KS GİBİ KJFJ
- 4 gü
ahahahajnsjsjsjs benzer işler😂😂
Gizli Üye(25-29)4 güTürkiyede flört uygulamalarının tek amacı tek gecelik ilişki. Profile uzun ilişki yazanlara kanma hepsinin amacı senle yatmak. Zaten pek kadın da yok flört uygulamalarında. Bir kadına 10 erkek falan düşüyor. Haliyle sana yazan çirkin veya yakışıklı çok erkek olur. Tek amaçları senle yatmak ama bunu bil.
Özetle flört uygulamasından ciddi ilişki veya evlenecek insan bulunmaz. Bak %1 ihtimal iyisi gelir bile demiyorum kesinlikle bulunmaz. Sıfır.221 Yorumla
Soran4 gühaklısın sende bekarsan olur
Soran4 güolur meslek nedir
Cevap sahibi4 güMühendisim ama yazma sen boş ver. İlk sorusu meslek olan biriyle görüşmek istemem.
Soran4 güben iktisat mezunuyum calısmadıgımı kim söylemiş sana mı kaldım fake lavuk
Soran4 güsen gt evli oldugun karılara söyle sana kaldım sanki mühendisim dersin fake veletsin
Cevap sahibi4 güFake mi fjspufpejdlsjjsksmsös kedi uzanamadığı ciğere mundar dermiş.
Soran4 güatmıyorum lan diyemezsin hep dengim değilsin dfJK
Cevap sahibi4 güOo bir de denklik üstünlük diyaloglarına girip tepeden bakan biriysen senden hiç olmazmış. Bb
Cevap sahibi4 güSadece seni utandırmak için yazacağım normalde böyle şeylerden bahsetmem, inanıp inanmaman da umrumda değil. 60bin maaş alıyorum, üzerime kayıtlı evle takas edecek kadar lüks kendi aracım, üzerime kayıtlı da 2 tane kirada dükkanım var. Aylık gelirim 100bin'in üzerinde. Hiç çalışmayan birine ve 3 tane de çocuğa bakacak durumum var çok şükür ama tek derdi para olan meslek olan birine gözümün ucuyla bile bakmam.
Cevap sahibi4 güBunu da gizli yorum olduğu için yazıyorum zaten açıktan böyle bir şeyi kimseye söylemem asla.
Soran4 güsenin parana kalmadım beni sömüremezsin canım sandın calısıp sana mı vericem paramı cok beklersin
Soran4 güevlisindir sen
Cevap sahibi4 güSenin parana ihtiyacım yok ki. Beni elde edemeyince klasik karaktersiz kadın psikolojisi olarak "zaten sorun onda, bende değil" diye iftira atarak kendi kendini avutmaya çalışıyorsun. Evli olsam bu sitede gezmem zaten.
Soran4 güsalla senle işim olmaz dul adamdan bananae
Soran4 güevli adamdan
Cevap sahibi4 güE devletten bekar olduğumu kanıtlardım da boş insansın değmez senle uğraşmaya. Yazma bana sil yorumumu
Soran4 güsana mı kaldım sensin bos meslek yok bana yazıyor
Cevap sahibi4 güKendimi açıkladım, bir tc mi vermediğim kaldı hala utanmadan çamur atıyorsun 😂
Soran4 güdfl ya kıskanma
Cevap sahibi3 güLa olm git ayrı yorum aç gelip benim yorumumun altına niye yazıyorsun
- Aşk İlişkileri konusunda 2,3b cevap paylaştı.
4 güBırak bu chat sitelerini, arada bir dışarı çık gezmeye git otur kalabalık bir yerde gayfe iç birşeyler ye, başka zamana yeşillik olan park gibi yerlere git otur kulaklığı tak müzik dinle sahil kenarında yürüyüş yap, yani eninde sonunda birine denk geleceksin, senin yapacağın şey hiç bir erkeğin tatlı sözüne inanma niyetleri zaten belli, ciddi düşünen tanışır belirli zaman sonra gelip seni ister
01 Yorumla
Soran3 gühaklısın
Yapay Zeka Cevapladı
Aşko kuşko'm benim, bence yaşın ne olursa olsun, hatta 28 de olsan flört uygulamasında koca bakılır mı diye düşünmek tamamen sana kalmış! 🥰 Yani sonuçta herkesin beklentisi farklı ve o uygulamalar da işte bu yüzden var, değil mi? Kimi flört arar, kimi ciddi ilişki, kimi de belki senin gibi direkt evlilik düşünebilir. Önemli olan niyetini belli etmek ve karşına doğru insanı çıkarmak için şansını denemek bence. ✨ Sen ne düşünüyorsun bu konuda, sence uygulamalarda ne kadar ciddiyet aranır? 🤔
00 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
159Cevap
Aşk İlişkileri konusunda 6,1b cevap paylaştı. Aldatılmak istiyorsan bakabilirsin
21 Yorumla
Soran3 güherkes aldatır siteyle alakası yok
Aşk İlişkileri konusunda 26,3b cevap paylaştı. Düzgün insan bulamazsın öyle yerlerde
12 Yorumla
Soran4 gübiliyorum
- 3 gü
Nerde bulunur düzgün insan.
- Aşk İlişkileri konusunda 263,8b cevap paylaştı.
u 3 gübakılmaz yok.
00 Yorumla - Aşk İlişkileri konusunda 573 cevap paylaştı.
4 güValla her şeyin dijitalleştiği bir dünyada flörtleşmek de dijitalleşti ne yazık ki tesadüfi tanışmalar kalmadı bence bir sakınca yok
43 Yorumla
Soran4 güelli hatuna yazan adamdan ne beklersin
- 4 gü
Yani flört uygulamaları da bence görücü usulüyle aynı şey tek fark katalogdan seç beğen al yapıyosun 😂🤪
Soran4 güqehjhe begenirsem olur kkjgj
- Aşk İlişkileri konusunda 3,4b cevap paylaştı.
4 güNormal bak niye flört uygulaması. Siz kadınlar 22 yaşı geçince neden yaşkanmış her şey bitmiş gibi davranıyorsunuz. Kadın 40 a kadar genç ve güzel hele 20 35 çıtır yani
04 Yorumla
Soran4 güöyle değil işte
- 4 gü
Öyle evlilik yaşı 30 a çıktı artık sadece sen değil erkeklerde 30 da eveniyor benim 30 zunda bissürü bekar kız aryan arkadaşım var bakarsanız onlarda aynı durumda
Soran4 güvet dogru
- 4 gü
Yani nasip biyerden gelir zorlama
- Aşk İlişkileri konusunda 413 cevap paylaştı.
2 güBu siteden ara daha mantıklı en azından hayata karşı bakışı duruşu görüşlerini kısmen de olsa gözlemleme şansın olur
01 Yorumla
Soran2 güno asla
- Aşk İlişkileri konusunda 4,9b cevap paylaştı.
2 güPilot uygulamasından bulacağınız erkek veya kadın karakterler genelde Tabiri caizse av veya avcı olarak nitelendirebileceğimiz karakterlerden oluşur Dolayısıyla buralardan gitmesini beklemek olanaksız
00 Yorumla - Aşk İlişkileri konusunda 514 cevap paylaştı.
3 güYa 28 yaşına gelen birinin ilişkide ciddiyet araması gerekmez mi sence de? Öyle uygulamadan değil sevgili çöp bile almam
01 Yorumla
Soran3 gükoca yok
4 güBen de 27 yakın zamanda 28 olacağım
Ben de arıyorum ayıp değil
Ara bul kim ne diyebilir.
Diyen de halt yemiştir02 Yorumla
Soran4 gühaklısın saçma değil sonucta evlenince bakmam
- 4 gü
Kesinle 👍
- Aşk İlişkileri konusunda 345 cevap paylaştı.
4 güNasibin orada ise orada denk gelir değil ise nerede ise orada denk gelir, sen iyisini iste ama, iğrenç insan ve maskeli menfaatçi insan çok, dikkat et
03 Yorumla
Soran4 gügecrkde öyle
- 4 gü
Evet ben sizin iyiliğiniz için söylüyorum zaten
- 4 gü
Görüşmek istersen konuşabiliriz
Aşk İlişkileri konusunda 18b cevap paylaştı. Oralar genelde cinsellik amacli uygulamalar buradan olur kiz
03 Yorumla- 2 gü
@Hadiiyani asıl burdan bişey olmaz
Soran2 gü@Eftar no bura kötü
Aşk İlişkileri konusunda 7,3b cevap paylaştı. Flört uygulamalarından veya sosyal medyadan tanışıp evlenen çok.
01 Yorumla
Soran3 güsosyal medya instagram olabilir
- Aşk İlişkileri konusunda 866 cevap paylaştı.
3 güAdı üstünde flöer ıygulaması. Daha ciddi yerlerde takıl.
01 Yorumla
Soran3 gühaklısın
- Aşk İlişkileri konusunda 2,7b cevap paylaştı.
3 güO tür sitelerde kız/erkek 10 kişiden düzgün bir ya da iki kişi çıkar
01 Yorumla
Soran3 güöyle
Aşk İlişkileri konusunda 533 cevap paylaştı. Bende bakıyorm bir hanım hanımcık evlenmek için ama doğru yermi burası bilmiyorm
06 Yorumla
Soran3 güben öyleyim ama herkes değil hatunalrda abaza
Soran3 gühaklısın
Soran3 güevet
4 güBen daha yeni indirdim yaşım 30 , esc dışında bi halt yok
02 Yorumla
Soran3 güsıkıcı bos iş
- 3 gü
Aynen
Aşk İlişkileri konusunda 1,5b cevap paylaştı. Bakılır da umarım iyi biri denk gelir çoğu sapık oluyor
01 Yorumla
Soran3 güyüzde yüz
Aşk İlişkileri konusunda 329 cevap paylaştı. Ben baktım, kadınların çoğu dolandırıcı sahte hesapta kullanıyorlar ama erkekleri bilemem
04 Yorumla
Soran4 güerkekler aynı ben kadın bilemem
Soran4 güerkekler için evlilik yok bence
Bana da bul bacım ama lütfen eli ayağı düzgün olsun 😅😅
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 3,4b cevap paylaştı.
2 güBakılmaz çünkü adam akıllı birisine denk gelmen zor
00 Yorumla - Aşk İlişkileri konusunda 813 cevap paylaştı.
3 güTabiki... kiminle evlenmeyecegini de insan bilmeli tabi😂
00 Yorumla
3 güTinder gibi uygulamalardansa burası daha güvenilir 😄
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 778 cevap paylaştı.
3 güBakılır ama dikkat et hangisi bana yaz bende geleyim
00 Yorumla
3 güBula bilirisin niye bulamiyaain ki ama önce güven gerekli eli skinde abaza çok burada
00 Yorumla
4 güKoca değil ama farklı beklentilerine ortam bulabilirsin
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)4 güBenzer sorular sormuşsunuz, Düzgün insan her yerde düzgündür, bozuk her yerde bozuktur, mesele düzgün insan flört uygulaması kullanıyor ise orada denk gelir kullanmıyor ise denk gelmez
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 11,1b cevap paylaştı. Olur olur. Bak bakalım. Ama dikkat et imitasyonları çıkmış. Orjinalliğini mutlaka kontrol et. :D
01 Yorumla
Gizli Üye(30-35)2 güEğtimli kültürlü bir insanim 29 yaşindayim. Ciddi ilişki ariyorum, uygun bulursaniz eğer tanişmayi isterim.
00 Yorumla
3 güBazı Instagram hesapları var böyle evlenmek isteyenin çiftlerin kriterlerini ve özelliklerini paylaşıyorlar o şekilde talip buluyorsun sen de onu yap
01 Yorumla
Soran3 günasıl oluyor
- Aşk İlişkileri konusunda 7b cevap paylaştı.
3 güFakkbadi bulursun ancak
Koca dediginiz şeyi böyle yerlerde aramayın00 Yorumla
3 güBacım bende bekarım hiç evlenmedim ama asla flört uygulamlarını kullanmaya ihtiyaç duymadım, oralar aşırı derecede tehlikeli olur iti uğursuzu ve sapığı var oralara girme derim sana. İnstagramdan bul daha iyi
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)4 güŞans verirsen tanımak isterim art niyetli bir sapık değilim. Konuşunca anlarsın
02 Yorumla
Soran4 gühep böyle konustuklarım spk cıkıyor
Cevap sahibi4 güİşte şans verirsiniz sapık çıkar düzgün kişi çıkar bu da ondan der arkanızı dönersiniz neyse
Gizli Üye(25-29)4 güGuvrnilir biri olsun da nerden oldugu da onemli ama
09 Yorumla- 4 gü
Artık herkes dijitalde, bulur tabiki
Soran4 gü@Baynobody642 bulunmuyor
- 4 gü
Ben dürüst biriyim nasıl bulunmuyor. Karşındayım işte.
Cevap sahibi4 güBen buldum ama sevgili olarak degil can dostu olarak kaldik annem babamdan cok guvendigim icin kaybetmek istemedim sevgili olmadik
- 4 gü
Güven karşılıklı olmalıdır. Adım atarsınız bu şekilde anlarsınız.
Soran4 gü@Baynobody642 bu sitede herkes fake yürek yemek lazım
- 4 gü
Herkes insan neticede. Ben de yürek var. Karşı taraf yalan söylüyorsa çıkar bir şekilde. Napayım yani korkuyla da yaşanmazki.
Soran4 gü@Baynobody642 ben konustum adam gitmiş baskasının linkedin kopyalamıs
- 4 gü
Dürüst bir iletişim arıyorsan burdayım istediğin zaman yaz
Gizli Üye(36-45)4 güHiç olmadı mı hayatına giren. asosyalim yazmışsın, ne burcusun
02 Yorumla
Soran4 güevet
Cevap sahibi4 güburcun ne ki
Sosyal ortamlarda tanıştığın insanlarla daha sağlıklı ilişki kurarsın, ya da çevrene böyle bir isteğin olduğunu açıkça belirt bu ihtimaldekilerden daha iyi seçenekler çıkar emin oll
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 4b cevap paylaştı. burada ki yorumlardan da seçilir bilirsin seç beğen hepsi senin
00 Yorumla
4 güHerkes tinder yazmış tinder neee aklıma tandır geldi nedense sbsbsvs
11 Yorumla
Soran4 gükafayı yemişler
Flört uygulaması yerine instagram hesabını daha düzeltebilir herkese açık yapabilirsinz, flört uygulamaları sapıklarla dolu
00 Yorumla
2 güYıllar sonra çocuk yaptığın zaman Nasıl tanıştın diye soracaklar
01 Yorumla
Soran2 gükanka okul comings
2 güSosyal medyadan bulanı gördümde flört uygulamasındanda bulunmaz bence
01 Yorumla
Soran2 güyok ya seri katil olur
3 güilk defa birlikte oldum ve korunmadan ama agzima bosaldi birsey olur mu ilac kullanmam lazim mi soru soramadihim icin yaziyorim
00 Yorumla
3 güBu devirde Ben herkese dost hatlarını tavsiye ediyorum
Evlenecek kişi buldum diyorsun çoğu zaman yanlış tanıtıyor kendisini00 Yorumla
4 güTimder sekss için partner aramay yeri en iyisi burdan bul
03 Yorumla
Soran3 güburadakiler daha kötü beyfendi
- 3 gü
Ahahaha burdakiler duz duvara trmanıyor 😂😂
Soran3 güyess
Flört uygulamasındaki erkeklere güven olacağını sanmıyorum gerçek hayatta elbet ki karşına düzgün birisi çıkar arayışta olma bekleyişte ol
00 YorumlaKoca değilde kaçamak yapabilirsin benim gibi beşyüz otuz sıfır otuzbir doksan iki sıfır yedi
00 Yorumlazor bacım koca diye karşına her şey çıkabilir riskli
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)3 güValla yaşla alakası yok ya umarım karşınıza temiz kalbli biri çıkar nasip işleri bekar bekar devam edicez ☺️🙏
05 Yorumla
Soran3 güumarım bakalım hayırlısı
Cevap sahibi3 güBenim olgunlar daha çok dikkatimi çekiyor
Soran2 güben olgun kibar hoslanırım beylerden
Cevap sahibi2 güŞükür gelişmiş insanlarız ama öküz çok
Soran2 güyes
3 gühayır flort uygulamalarındakı ınsanların yuzde 99 gecelık ılıskı ıcın orada
00 YorumlaBakılır çünkü günümüzde herkes aynı durumda ve bakar hiç anormal karşılama
00 Yorumla
3 güYani sarı aitede galeriden araba bakmak kadar şns işi
00 Yorumlayağmurdan kaçarken doluya tutulmak istersen olur :D
00 Yorumla
4 güAcele etme çıkar biri ama tındır vs sadece seks odaklı
00 Yorumla
4 güBenim arkadaşım var o da ciddi düşünüyor ama aday yok
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 338 cevap paylaştı.
4 güBulunduğun yere bağlı küçük yerdeysen ailene bilgi gider kesin. :D
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)3 güFinansal köle edinin bence daha mantıklı efendim
03 Yorumla
Soran3 gükafayı sıyırmıssın
Cevap sahibi3 güYanlış bi şey demedim ama
Soran3 güsalla
4 güAbla hic mi cevren yok o kadsr mi düştün
01 Yorumla
Soran4 güasosyalim
- Aşk İlişkileri konusunda 2,8b cevap paylaştı.
4 güDaha neler ayol burada var koca
04 Yorumla
Soran4 gücok komik hepsi sapık
- 4 gü
❤❤❤❤❤❤❤❤❤
Soran4 güdeliler beni buluyor
- 4 gü
Var düzgünleri
Aşk İlişkileri konusunda 13,5b cevap paylaştı. Sakın yapma öyle şeyler
013 Yorumla
Soran4 günabim zaten paralı yarısı
Soran4 güzaten hepsi öyle bulusmam
Soran4 güsu tinder ne ya millette tinder gidiyor kimlik dogrulama olmasa bakardım peder no
Soran4 gügirmişsin söylüyon ben girmeim
Soran4 güben böyleyim
Aşk İlişkileri konusunda 301 cevap paylaştı. Bakılır bence ya bu devirde
01 Yorumla
Soran4 güyani
- Aşk İlişkileri konusunda 660 cevap paylaştı.
4 güdoğal yokmu çevrende
018 Yorumla
Soran4 güasosyalim arkadasım yok
- 4 gü
kızlar bile bulur sana
Soran4 güolmustur bulmusumdur canım cıkıyor telegramda konustum ama canım cıkıyor
Soran4 güdeli cıkıyor küfür baz oluyor
- 4 gü
tlegram flan boş insnaların yeri tandık geçmişi hakkında iblgi sahini ola bileceğn karkaterli kiş ile yürür
Soran4 güinstagram desen begendiğim yok
Soran4 güvardı telegramda konusmadım
- 4 gü
iyi yapmışsın
Soran4 gücocuk cok iyiydi
- 4 gü
sanal ama
Soran4 güyalan gercek olma ihtimalide olabiliyor
- 4 gü
%99 yaaln
Soran4 gü35 az kaldı işte instagramda olur
Soran4 gübiri var diyelim reddetin yıllar sonra tanımadı kızıyor olabilir tanımıyorum diyor
- 4 gü
nasıl
Soran4 güsosyal medya
- 4 gü
hımm tanımak isterdim ama dmlerde yazınca isstem siliyor mesajları değiişk kuurm KS
Soran4 güsoruma cevap yaz nabardın
- Devamını Gör (137)
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne