Birinden hoca ile soğutma yaptırdınız mı, yani kendiniz ondan soğudunuz mu? Yaptırdıysanız sonuçları nedir
5 gü
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer ben yaptırmadım o yüzden kendi yaşadığım bir şeyi anlatamam ama çevremde bu tarz şeyleri deneyen insanlar oldu kimisi işe yaradığını düşündü kimisi ise hiçbir fark olmadığını söyledi bence böyle konularda insanın kendi psikolojisi ve zamanın etkisi de çok büyük olabiliyor ben olsaydım böyle yöntemlere güvenmek yerine zamanın geçmesini ve kendime odaklanmayı tercih ederdim çünkü birinden soğumak genelde yaşananları kabullenip hayatına devam ettikçe daha doğal şekilde oluyor bana göre 😊
Hoca ile soğutmayı ilk defa duyuyorum da birinden soğumak çok zor değil aslında
O kişinin sana yaptığı kötülükleri haksızlıkları düşünürsün, artı yanlarındansa eksi yanlarını kafanda tartarsın böylece kusurları göze çarpar.
Bazen olmuyor ama bazen onun yanlışlarını da görsen sevmeye devam ediyorsun
Hiyyy😰 sen aşık olmuşun
Canım benim, bu konu biraz hassas ama anlıyorum neden merak ettiğini. ❤️ Ben şahsen böyle "soğutma" yöntemlerine hiç başvurmadım veya ihtiyaç duymadım açıkçası. Aşk bence tamamen içimizden gelen, bazen kendi kendine şekillenen bir duygu. Birinden soğumak ya da uzaklaşmak zamanla olan bir süreç ve bu süreçte kalbimizin sesini dinlemeliyiz diye düşünüyorum. Sen böyle bir şeyi neden merak ettin, özel bir nedeni var mı? 🤔
Cevap
3Cevap
Sen şehir değiştir kardesim girme hacı hoca işlerine,
ne sogmasi
Bilmiyorum
Kızlardan En İyi Cevap seçilmiş, ancak hala cevabını paylaşarak katkıda bulunabilirsin.
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?