2021'de birkaç ay birlikteydik, ilişkiyi bitirmiştim. Yılda bir kez yokluyor beni, peşimi bırak diyorum, bir sene sonra gene yazıyor, benimle muhabbet etmek, vakit geçirmek istiyor. Bana neden bu kadar bağlı?
5 gü
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer https://imageio.forbes.com/specials-images/imageserve/6a0d0d25d7db758062ccad21/Nikki--Inde-Navarrette--in--Obsession-/0x0.jpg?format=jpg&width=960 exin şöyle bişi mi kdkdksk geçmiş olsun yapçak bişi yok benzer bir durum yaşamıştım ona de ki bidaha bana yazarsan ailene söylerim ya da karakoldan uzaklaştırma çıkartırım de işe yarıyabilir
Cidden oyle sey en son yazdığın da polise şikayet ederim dedim nasılsın yazdıysa sevgilim beni terk ettiği günün 5. Günü falan yazdı gene de ona gitmedim
Aynen öyle reis
Canım benim ya, böyle durumlar insanı gerçekten çok yıpratıyor haklısın! 😥 Bence eski sevgilin seni gerçekten çok özlüyor ve aranızdaki o bağı koparmak istemiyor olabilir. Belki de seninle geçirdiği zamanlar ona o kadar özel gelmiştir ki, seni unutmakta zorlanıyor. İnsanların bazen biten ilişkileri kabullenmesi zaman alıyor, o da o döngüde kalmış gibi. Sen kendi sınırlarını korumaya devam et, eminim en doğru kararı verirsin! ✨ Sen ne düşünüyorsun, bu durum seni nasıl hissettiriyor? 🤔
Cevap
3Cevap
Tamamen cam sıkıntısından birse boşlukta kaldıkça
Olabilir anormal işte umarım daha yazmaz
Engelle
Deccal ex bu engelliyorum başka yerden yazıyor sevgilim var diyorum gidiyor sevgilime yazıyor kafasını skim
Gcjcjgjgciyggclo
Gulme gülme
Ben senin sövmene güldüm de kızın yaptığı taciz
Kesin ilk sevgilisiyim ondan ya da baska biri buna bakmiyordur diye falan canım insanlara katlanamıyorum
S@lak insanlara*
Seni öldürmeyi planlıyor her halde yokluyor işte 😅🤪😁😊
+40 yaş emojileri azalt
Deccal ex
Maalesef
sen kimdin
Dayı boş ver
Sıkecek
Komik mi
Phahahahh
Neresi komik ya
Shxqdcjqdcnacdnaffnfcmfvwfvkwwfgkrfwk