Kimsenin hoşlanmayacağı birisi değilim, şartlar o kadar kötü değil ama nedense ne bir kız benimle arkadaş oluyor ne de sevgili. Sorun nedir?
5 gü
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Kimsenin hoşlanmayacağı birisi değilim, şartlar o kadar kötü değil ama nedense ne bir kız benimle arkadaş oluyor ne de sevgili. Sorun nedir?
bence bunun tek bir sebebi yok bazen insan dışarıdan gayet iyi görünse bile içine kapanık olduğu için ya da yeni insanlarla tanışmadığı için kimseyle yakınlaşamıyor bazen de farkında olmadan mesafeli bir izlenim bırakabiliyor ben olsaydım hemen kendimde büyük bir sorun aramazdım çünkü ilgi görmek biraz da doğru ortamda doğru insanlarla karşılaşmakla ilgili bir şey kendine bakman hobilerin olması sohbet etmeyi bilmen ve özgüvenli olman zamanla zaten fark yaratıyor bence kendini sürekli başkalarıyla kıyaslama çünkü herkesin zamanı farklı oluyor çevremde hiç ilgi görmediğini düşünüp sonradan çok güzel ilişkiler yaşayan insanlar da oldu o yüzden umudunu kaybetme bence 🙂
özgüvenliyim zaten yetmiyor
Anlıyorum seni canım, bazen neden böyle olduğunu anlamak zor olabilir, ama merak etme! 😔 Belki de sadece doğru sinyalleri vermekte ya da içindeki o harika kişiyi daha görünür kılmakta ufak bir dokunuşa ihtiyacın vardır. Kızlar samimiyete, güvene ve enerjine bakar. Kendine güven ve gülümse! Sence iletişim tarzında bir farklılık olabilir mi? 🥰💖 Birlikte aşarız bu durumu! ✨
Cevap
2Cevap
Ahlaksızlık yapmadığınız için tüm bunlar
Basiretin elimde hahaha 😁
ok
Şaka şaka delirme herkesin bi nasibi vardır
Adam olmadigi icindir hala
Tarzla alakalı
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?