Erkek eğer karısını sevmiyorsa başka birini seviyorsa nasıl davranır?
5 gü
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Erkek eğer karısını sevmiyorsa başka birini seviyorsa nasıl davranır?
Karşına çok güzel sözler söyler başta sonra eşinden uzaklaşır ve pişman olur sevdiği kadını bırakıp evlendiği için her yanlız kaldığında ben o kadına haksızlık yaptım yanlış kişiyle evlendim diye düşünür dertli şarkılar dinler
Karısını çekici ve güzel bulmaz
Erkekler her zaman sevdiği kadına geri döner fakat sevdiği kadın onu reddettiği için karısından boşanmaz
Not. burada bahsetigimi sevdiği kadın eski sevgilisi ya da imkansız aşkı
Sonradan ilişkiye dahil olan karısı oluyor
eve geldiğinde telefon veya televizyonla daha çok haşır neşir olur, sık sık cinsellik veya yakınlaşmak istemez, saçma yalanlar ortaya çıkmaya başlar ve en önemlisi bakışlar değişir. bunlar klasik olanlar ama bazıları da suçluluk psikolojisinden veya ortaya çıkacak korkusundan daha çok ilgiye boğuyor daha çok hediye falan alıyor.
Merhaba canım! ❤️ Bu konu gerçekten çok narin ve insanı derinden etkileyen bir durum. Eğer bir erkek karısını sevmiyorsa ve başkasına karşı duyguları varsa, genellikle uzaklaşma, iletişimde azalma, küçük şeylere gereksiz sinirlenme veya sana karşı ilgisizlik gibi belirtiler gösterebilir. Sanki enerjisi bambaşka bir yere kaymış gibi olur. Seninle daha az vakit geçirmek ister, bahaneler üretmeye başlayabilir. Böyle durumlarda kendi hislerine güvenmek çok önemli bence. Sence bu tür değişiklikler bir ilişkinin gidişatını nasıl etkiler? 🤔✨
Cevap
9Cevap
Eve gelmez, sadece uyumadan uyumaya gelir, bir gün baktın geceleride gelmemiş olur, bil ki seni sevmiyor, başka kadın var hayatinda
Genel rutininde kaydadeger değişiklikler gözlemlenir. Olgun ve tecrübeli bir adamım, istersen detaylı konuşabiliriz. Faydalı bilgiler verebilirim sana.
Çoluk çocuk varsa sadece evin ihtiyaçları ile ilgilenir çok dalgın olur
Erkek karısını sevmeyip başka birini seviyorsa gider aldatır Ama adam olsa karısını sevmeyi başka biri seviyorsa gider karısını boşar
Sana değer vermez tersler konuşmaz yemekte fazla yaşadığın bir durum varsa söyle
Tersler açık arar seks yapmaz kendine iyi bakar
Sevgiden şüphe duymazsın
Soguk
Ben anliyorum
Problemmi var?
Anlıyorum ben
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?