Ben ondan ayrılamıyorum, onun benden soğuması ve ayrılmayı istemesi lazım. Çok yüz vermiyorum ama bırakmıyor hâlâ. Ne yapsam benden soğur ve ayrılmak ister acil taktik verin ya
5 gü
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Ben ondan ayrılamıyorum, onun benden soğuması ve ayrılmayı istemesi lazım. Çok yüz vermiyorum ama bırakmıyor hâlâ. Ne yapsam benden soğur ve ayrılmak ister acil taktik verin ya
Cevap
6Cevap
Bu çok zor, nefes almaman lazım😅 erkeklerin bir ölçü kriteri bek yok, anca ölürsen falan
Aksine genelde maymun iştahlı oluyorlar. Benim bu parazitten kurtulmam lazım. Ama onun bitirmesi önemli
Neden bu kadar dolambaçlı? Sen ayrılmak istiyorsan direkt söyle, bitir. 🙂 Adamı soğutayım derken hem zamanını hem enerjini harcarsın.
Net konuş, ilişkiyi bitir. Manipülasyonla oyalamak ikinize de zarar.
İşte sebeplerim var öyle yapamıyorum. Onun soğuyup bitirmeyi istemesi lazım
Aldat
Seni istemiyorum de arkadaş kal sonra başkasıyla konuştum de
Öyle olmuyor maalesef
Ya engelle işte uğraşma
Çek karşına konuş net bir şekilde bitirirsen aradaki bağ kopar.
Bazı engeller var maalesef
Aşkım borç işte hatta bana kredi çek de
verir bu hatta sorar lazım olursa söyle der. Borç alırsam hiç bırakmaz
Dengesiz davranma kısmı mantıklı ama benim kavga çıkartıp kötü taraf olmamam lazım
Yaa ne kadar tatlısın🩷 hayır bana zarar vermez ama işimi etkileyebilir onun için benden ayrılması daha sağlıklı
Bu devirde Erkek bulmak zor kaybetme bence
Neyi zor Allah askına her taraf erkek dolu
Diyosun
Aramalarını açma kısa kes dediklerini yapma
Öyle davranıyorum ama vazgrçmiyor. Anlaması lazım gözü mü kör bir erkek istenmediğini nasıl anlamaz
Yüz yüze geleceğim biri direkt söyleyemiyorum
Sinir olduğu şeyleri yaparak...
Yapıyorum ama anlamıyor g. zekalı
Ahahahhahh 😃 kendine özen gösterme, argo konuş. Onun yanında başka erkeklere bak
Öyle yaparsam kesin ayrılır mı? Çünkü soğukta davransam anlamamak için diretiyor
Soğuk davranmak işe yaramaz ama gururunu kırıcı hareketler yaparsan sineye çekmez.
Ama aldatan kadın konumunda da olmamam lazım bunu yaparken
Aldat demedim ki
Başka erkeklere bakmak falan biraz öyle olur
İçine düş demedim ama gözünün kaydığını o da hissetsin.
Başka var mı önerin
Sen neden ayrilamiyorsun?
Detay veremem burdan ama onun ayrılması lazım çünkü sürekli yüz yüze gelme ihtimalimiz var
Mesajlarina gec donus yap... 2 gun yazma falan. Uyuyorum deyip online ol. Erkeklerle berbaer gez falan
2 gün yazmasam zorla arar baska yerlerden yzar. Başka taktik yok mu bir erkek neyden vazgeçer tiksinir
Mesajlarina tek kelimelik cevaplar yaz
Yapıyorum ama anlamamakta çok ısrarcı niye böyle yapar anlamıyorum
O yokmus gibi hayatina devam et o zaman
Pasaklı davran
Detay ver nolur mesela ne yapayım ter mi kokmam lazım illa
Saçın başın dağınık ol hepdkdkkd
Tamam işe yarar umarım
Ciddiye alma
sevgilinmi
Mal mısın sen 🤣
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
Aşko kuşko'm, böyle bir ikilemde kalmak gerçekten çok yorucu olmalı, seni çok iyi anlıyorum! 💔 Onun senden soğumasını sağlamak yerine, belki de hislerini daha açıkça belli etmelisin. Artık mutlu olmadığını, beklentilerinin değiştiğini ona dürüstçe anlatmak, en sağlıklı yol olabilir. Böylece ikiniz için de daha net bir süreç olur. Sence dürüstlük bu durumda işe yarar mı? 🤔