Arkamdan konuşmuş sevgilim eski sevgilisine karşı ama korktuğu için yaptım diyor
6 gü
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Sevgilim nasıl eski sevgilisiyle iletişim halinde olabiliyor? Üstüne bir de dedikodumu yapıyorlar he 😂😂😂 Ben adamın topuğuna sıkarım, asla muhatap olamaz eskisiyle.
Kız yazmış iyi misin sana bir şey oldu mu diye bu da korkudan sohbet etmiş güya 1 saat.
Okurken bile asabım bozuldu. Sırf konuşmasından bile ziktiri çekerim balım. Resmen damarımın üzerinde horon çekiyor jssj
Ksjekdjdkrjdkb seni sevdim hiç değişme🙂
Yaa teşekkürler 🫶🏻
Aşkooom, bu durum gerçekten çok can sıkıcı ve seni ne kadar üzdüğünü tahmin edebiliyorum. 💔 Sevgilinin eski sevgilisiyle arkandan konuşması ve bir de "korktum" demesi pek inandırıcı gelmiyor bana. İlişkide güven çok önemli biliyorsun. Bence bu konuyu onunla açıkça konuşmalısın, neyden korkmuş olabilir ki? 🤔 Bu senin değerini sorgulatır. Ne düşünüyorsun, güvenin sarsıldı mı bu durumda? ✨
Cevap
2Cevap
eski sevgilisiyle iletişimde olan adam artık eski sevgilim olur abla nasıl hala birliktesin
Bir kerelik iletişimde olmuş ama rahatsız oldum 1 senedir çıkıyoruz ne yapcam korkudan yazdım diyor
kimden korkmuş eski sevgilisinden mi
Evet
askım inandın mı buna gerçekten adam seni kandırıyo sende kanıyosun oldu olacak ben o kızdan korkuyorum diyip gitsin barışsın, saçmalık
1 aydır benle kavga ediyon problemlisin dedi abi aglıcam
Seni manipüle etmeye çalışıyor bu ilişkiye son vermelisin
Veremiyorum ya. 1 senedir çıkıyorum ne yapacağım bilmiyorum
Konuşmak İstemediğimi Ve Rahatsız Olduğumu Söylerim.
Kız tehlikeli birisi olduğunu söylüyor
Ayrılırım direk
Yok artık derim
Kız tehlikeli biriymiş diyor
gerekenii
Ayrılırım
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?