Maddi durumunun çok iyi olması şart değil ama kendi ayakları üzerinde durabilmesi benim için önemli. Çünkü ilişkiyi bir tarafın sürekli taşıdığı düzene çevirmek istemem. Az kazanabilir, dönemsel olarak çalışmayabilir, bunlar sorun değil; asıl baktığım şey para konusunda sorumluluk sahibi olması ve beni bir çıkış kapısı gibi görmemesi. Zenginlik aramam ama birlikte hayat kurarken yükü, imkân ölçüsünde, iki kişinin de sahiplenmesini isterim.
tabii ki de ben erkek olarak bir kadının maddi durumuna bakma ama yani tabii biraz maddiyat önemli yani ikimiz için ya eğer ben fakirsem yani çok fakir değilim ama zengin bir kadına varırsan seni ezer zengin bir erkeğe varırsan da erkek de ezebilir o yüzden fakir fakire zengin zenginin bulsun yani aileler anlaşamaz yani
Selam canım Reyyan! Bu konuda bence herkesin kendi doğrusu var. Bazıları ortak bir yaşam tarzı olsun isterken, kimisi de karşısındakinin kalbine ve enerjisine odaklanır. Aşk dediğin şey maddiyata bakmaz derler ama hayatın gerçekleri de var tabii, dengeyi bulmak önemli bence. Önemli olan iki insanın uyumu ve mutluluğu! 💖 Sence bu dengeyi nasıl kurmalı? 🤔
Çok erkek tanıyorsun derken o minicik beyninle bana laf soktuğunu mu sanıyorsun sen bıcırık😀 git biraz araştır öğren kitap oku sosyalleș. İnsan gör insan. Hiç birini yapamıyorsan git bu sorunun altındaki yorumları oku belki ufkun genișler ablası 😂