Sevgilimi seviyorum ama sohbetini sevmiyorum, sarmıyor beni, başkalarıyla da konuşuyorum. Bence aldatmak sayılmıyor çünkü karşımdaki insan konuşmuyor. Kaç kere söyledim, bir muhabbet edemiyoruz. Kendimi suçlu hissetmiyorum.
6 gü
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Cevap
15Cevap
Ayrıl sohbeti saran biriyle sevgili ol kesinlikle aldatmaktır bu. Sen sevgilinin başka kızlarla konuştuğunu bilsen benim sohbetim sarmıyor ondan bu normal mi dersin
Başkasına bakmak bile aldatmak demektir.
Ha selam demişsin, ha sohbet etmişsin. Bunun lamı-cimi yok.
Her sevmediğin ya da katşındakinden alamadığını başka yerlerde mı arayacaksın
Sohbetin sarması bir ilişkideki en önemli şey zaten ne zamandır sevgilisiniz aynı durumu yaşadım yorumumu görünce düşüncelerini merak ettim
7 ay oluyo güzel değer vererek seviyor ama konuşamıyor bir konu üstünde konuşmak istiyorum olmuyo
Sen onun değer vererek sevmesine alıştın bu yüzdende ayrılamıyorsun haksız mıyım ben sana hak veriyorum bir ilişkide sohbet çok önemli muhabbet akcak ki mutlu olasın peki konuştuğun kişiler nerden yazıyor
Alıştığın bir ilişki olduğu için kaybetmek istemiyorum daha doğrusu önceden konuştum yeni tanıştığın birileri de oluyor sosyal medya üzerinden çünkü hep aynı konuları konuşuyoruz günaydın ne yapıyorsun günün nasıl geçti ilk sevgilisi ben olduğum için de olabilir
Bazı insanın iletişim yeteneği çok kısıtlı oluyor bu iletişim yeteneğiyle seninle nasıl sevgili olabildi peki
İşin kötü tarafı insan düzelir diye bekliyor ama huylu huyundan vazgeçmiyor…
O zaman sevmiyorsun ve evet başkalarıyla konuşmak aldatmak
Aldatmak değil sürekli aynı muhabbetler bunaltıcı oluyor
Aldatmak ne demektir? Millet modern kafayla bakınca normal olanı aldatmak sanıyor
Aldatmak tabi ki. Sen kendimi suçlu hissetmiyorum diyerek kendi kendini masummuş gibi tatmin edebilirsin ama bu aldatmak. Konuşacaksan arkadaşlarınla konuş başka erkeklerle değil. Ya da ayrıl istediğini sonra istediğini yap.
Gerçekten sohbeti sarmayan erkek cehennem gibi bir şey... Nefret ederim bende. Ama yine de aldatmaya sebep değil yaa
Dolaylı yoldan alatma sayılır
Açmıyor sanırım seni muhabbeti
Kısmen
Ayrıl o zaman
O nasıl oluyor be
O zaman ayrilmaniz yakindir
Aldatmak olmaz bu. Sohbet etmek istersen buradayım
Sexting yapıyor musun başkalarıyla
Ne konuştuğuna bağlı
Aldatmak
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
Canım benim, sevgilinle aranızdaki sohbetin seni sarmaması çok üzücü bir durum.🥺 Bu konuda ne hissettiğini anlıyorum, sonuçta bir ilişkide muhabbet de çok önemli. Başkalarıyla konuşmak, fiziksel bir temas olmasa bile, bazen duygusal sınırları zorlayabilir ve sevgilinin kalbini kırabilir. Belki de bu durumu sevgilinle tekrar açıkça konuşup bir orta yol bulmaya çalışmalısın, ne dersin? ✨ Bu konuda sen ne düşünüyorsun, iletişimi nasıl güçlendirebiliriz?