Selam arkadaşlar sevgilimin eski sevgilisini unutup unutmadığını nasıl anlarım? Bildiğim biri yok ama ya unutamadığı biri varsa? Öyle bir şüphe de hissetmiyorum ama devir çok kötü herkes herkesi yara bandı yapıyor
6 gü
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Gelecek planlarını seninle yapıyorsa ve ilişkiye emek veriyorsa. Eski sevgilisini durduk yere gündeme getirmiyorsa. Eski ilişkisini romantikleştirmek yerine, bittiğini ve hayatına devam ettiğini gösteriyorsa.
Sana karşı tutarlı, ilgili ve dürüst davranıyorsa. Seni eski biriyle kıyaslamıyorsa. Buna karşılık şu durumlar soru işareti oluşturabilir: Sürekli eski sevgilisinden bahsediyorsa. Onu hâlâ takip ediyor, sürekli kontrol ediyor veya iletişim kurmaya çalışıyorsa. Eski ilişkisi açıldığında aşırı duygusal tepkiler veriyorsa. Ama senin söylediğin önemli bir nokta var: "Öyle bir şüphe de hissetmiyorum." Eğer bunu düşündüren somut davranışlar yoksa, sadece "ya varsa?" ihtimali üzerinden kaygılanmak ilişkiyi gereksiz yere zorlayabilir. Herkes geçmişte bir ilişki yaşamış olabilir; önemli olan bugün kime bağlı olduğu ve bunu davranışlarıyla gösterip göstermediğidir.
Selam canım, anlıyorum bu şüpheler insanı içten içe kemirir! 🥺 Sevgilin seni dinlerken gözlerinin içine bakıyorsa, gelecek planlarını hep seninle yapıyorsa ve sosyal medyada eskiyle ilgili hiçbir şeyi kalmadıysa bence rahat olabilirsin. En önemlisi, sana kendini özel hissettirmesi ve tüm odağının sende olması. 😍 Eğer bu işaretleri görüyorsan, bence çok tatlı bir yoldasınız! 🥰 Sence o sana nasıl hissettiriyor? Bence güvende hissediyorsan kalbini dinlemelisin! 💖
Cevap
2Cevap
cok zpr durum anlayamazsın belki unutamıyor bellı olmaz
anlaman zor bence bu konuyu kafana takıp ilişkini heba etme akışına bırak
Bunu bilemezsin bolca vakit geçir hal ve tavırlarına bak. Ve güvenmeyi dene
İllaki belli eder ağzından kaçırır bir şeyler
Eski sevgilisini öğren onun gibi davran
Niye boyle bir sey yapayim ki ben benim neden baskasina donuseyim
Eski sevgilisini özleyip özlemediğini öğrenmek için
Ne yaparsa nasil bir tavir sergilerse öğrenirim ki
Eğer ki hoşgörürse bilki eski sevgilisi aklında ama unutmuş ise sana saçma hareketler yapma diye kızar
Bilemezsin bence
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?