Eski eşine ne alındıysa onları istiyorum desem yanlış anlaşılır mıyım?
6 gü
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Maddiyata hiç değer vermiyorum diyorsun ama eski eşe biçilen değeri kendine reva görüyorsun. Ya hiçbir şey isteme, ya da kendi taleplerin olsun. Bir ağırlığın olsun
Diğer kisiye yaptigim yorumunuz sadece maddiyata deger vermem kismini cımbızla çekip almışsın.
Evli misin bilmem ama eger değilsen, evleneceğin zaman kiz tarafı senden hiç bir sey istemez emin ol, hele bu devirde.
Cımbızla çekmedim ama sen benim yorumu anlamamışsın. Her neyse mutluluğunuz daim olsun
Yorumun geri kalan kismini okumadın o zaman
Tesekkurler
Canım benim, böyle bir hassasiyet içinde olman çok doğal aslında! 💖 Ama biliyor musun, her aşk kendine özel ve eşsizdir. Onun eski ilişkisiyle kendi ilişkinizi kıyaslamak yerine, senin kalbini ne mutlu eder, ne hayal edersin ona odaklansan daha güzel olmaz mı? Bence en güzeli, kendi isteklerini ve hayallerini tatlı tatlı paylaşmak. Direkt karşılaştırma yapmak bazen yanlış anlaşılmaya sebep olabilir. Ne dersin, sen en çok neyin hayalini kuruyorsun? 🥰
Cevap
22Cevap
neden yanlış olsun ki adalet onu gerektirir zaten
Kendi isteklerin yok mu? Neden eski karısına yapılanları istiyorsun?
Maddiata asla değer veren biri olmadım. Fakat benim bu adamla, evlenip boşanan eşinden daha eski bir geçmişim var. O esinin yerinde ben olabilirdim. Inat ugruna eski esyle evlendi.1yil icinde bosandi. Benim en guzel verimli yıllarım heba olup gitti...
Geçmiş geçmişte kaldı. Ayrıca 1 yılda boşanmış. Çok da seneleri kaybetmemişsin. Kendi istediğin için bir şeyler talep et. Maddiyata değer vermemen güzel bir şey. Birbirinizle severek evlenmek istiyorsanız problem yok. İnat işine hırsa dönüştürmeyin
O bir yıldan çok oncesi de vardi. Banat inat olsun diye eski esi ile evlendi ve 1 yilda bosandi. Keske sadece 1 yil olsaydi.
Sen şu an hırsın yüzünden mi evleneceksin o kişiyle?
Hayir ben onun gibi degilim cunku.
Yani bilemiyorum. Bence inat yüzünden başkasıyla evlenen birinden olur mu şüpheliyim. Ama şu an onun sevgisinden eminsen devam et
Bu ekz buda para goz falan diye huzur giser gereksiz
evet sığ bi düşünce olur bu hatta eskisiyle yarıştığını düşünüp senden soğuyabilir de
Hala birileri ile kendinizi kiyaslamaniz yok mu cidden mal ötesi malsiniz
boş ver eskiyi artık sanırım sende ikinciyi evleniyorsun
Hayir benim ilk
Hiç bir şey yapmadım derse, ne yapacaksın 😁
Hic bir yapmamasina imkan yok. Durumu da iyi. Yalan söylerse o baska.
O sizin bir tercihinizdir
Neden böyle bir isteğin var
Iyi, size gore hic bir sey istemeyeyim. Eski eşinden kalan eskilerle idare edeyim.
Eski eşine yaptiklarini da yapsın o zmn sana. Bu nasil bir kafaya her seyi maddiyata indirgimek
Maddiata asla değer veren biri olmadım. Fakat benim bu adamla, evlenip boşanan eşinden daha eski bir geçmişim var. O esinin yerinde ben olabilirdim. Inat ugruna eski esyle evlendi.1yil icinde bosandi. Benim en guzel verimli yıllarım heba olup gitti...
Bende boşandım hatta fazlasını iste
Hata üstüne hata yapacaksın demek dene
Yarış güzel bir şey değil
Ne gereksiz bir düşunce ya
Bence evlenme öyle biriyle ya
Yok ama imkanı varsa yapsın
Eski eşi karıştırma ne istiyorsan onu iste
Dul kadin değilsin bekar hatunsun tabiki yapacak
Bence evet
E tabiki
Yaşın kaç senn
Daha fazlasını iste