4 güBir ara burada biriyle konuşmaya başlamıştık. "Özelden yazayım mı?" dedi, ben de "Olur." dedim.
İlk günler tam romantik film gibiydi. Günaydın mesajları, "Yemek yedin mi?", "Kendine dikkat et." falan...
Sonra olaylar gelişti.
Bir sabah bana "Canım." diye mesaj attı. Ben havalara uçtum. Meğer yanlış pencereye yazmış. 😅
Neyse dedim, olur öyle.
Bir gün sesli konuşalım dedik. Ben heyecandan kulaklığı taktım, televizyonu kıstım, kahvemi yaptım. Tam "Merhaba..." diyeceğim, arkadan annesi bağırdı:
"Kızım 2 tane ekmek al da gel!"
Romantizm ekmek kuyruğunda bitti.
Sonra kıskançlık başladı. "Bu soruya niye güldün?", "Şuna niye cevap verdin?", "Buna neden beğeni attın?" derken ilişki değil, moderatör sorgusu yaşamaya başladım.
En son buluşmaya karar verdik. Ben yarım saat erken gittim. O da gelmiş... Ama birbirimizi tanımıyoruz. İkimiz de "Acaba bu mu?" diye birbirimize bakıp geçtik. Eve dönünce yazdı:
"Sen siyah tişörtlü müydün?"
Dedim: "Evet."
"O zaman ben yanından üç kere geçmişim."
Sonra bir tartıştık.
O Klasik cümle geldi: "Sen değiştin."Dedim ki: "Yok, internet paketim bitti."
Şimdi ne oldu derseniz...
Hâlâ aynı platformdayız. Arada aynı sorulara denk geliyoruz. Ben cevap yazıyorum, o beğenmiyor. O cevap yazıyor, ben görmezden geliyorum.
Yani anlayacağınız, burada özelde bir şey yaşayınca evlilik programı gibi olmuyor. Çoğu zaman hikâye, "Çevrimiçi" yazısıyla başlayıp "Kullanıcı sizi engelledi." cümlesiyle final yapıyor. 😂
(Tamamiyle, parodi. Ama yazdıklarımın çoğunun doğru olduğuna eminim, ispatlayamam sadece😜😜)07 Yorumla
Soran4 güYaş kaç doğru mu yazam
Soran4 güYazan
- 4 gü
Bu sadece bir hikayeden ibaretti, En sonuna yazmıştım ama, oraya kadar okumadın demek ki 😁
Soran4 güHepsini okudum da yaşın yazmıyor🤣
- 4 gü
Yaa nickin altında yazıyor ya, kocaman (büyüteçle bakınca) göremedin mi😅
Soran4 güYa herkesin doğru mu sanki niye kızıyorsun 🤣
- 4 gü
Bak burada çok haklısın, hak veriyorum. Ama ben doğru yazdım buna emin olabilirsin , kaybedecek birşeyim mi var sanki 😅😅
En İyi Cevaplar
- Aşk İlişkileri konusunda 2,1b cevap paylaştı.
6 güBelirli bir süre sonra telefonlar verliyor. Kaliteli bir iletisimsle devam edilebiliyorsa, yakin ilerde ise taraflar, reelde bir sohnet gorusmesi cercevesinde halla acik bir ortamda sohbet buluşmasi gercekleştirilebiliyor. Sonrasi bu. Oldukca basit. Yeterli karsilikli frekans uysun.. gerisi geliyor.
210 Yorumla
Soran6 güEvlimisin sen
- 6 gü
Hayir.
Soran6 güYaş doğru mu
- 6 gü
Hayir degil. Biraz daha buyugum ama sordugunuz sorunun yasimla ilgisini çözeledim.
- 6 gü
Sen 36-45 isen senin icin cok uygunum. Ogrenmek istedigin bu ise.
Soran6 güResim koy o zaman profile
- 6 gü
Bu kafayla ciddi alinmayi bekliyorsan senin icin inan üzüldüm. Allah yardimcin olsun.
- 6 gü
Demek ki, sana göre yakisikli olsam.. tanissak, ilerde bi hastalik bi kaza gecirsem, sende heyecan yaratan fiziksel yeterliligimi senin nazarinda kaybetsem, arkadaşliga başlaman icin en cok önceliklendirdigin sebep ortadan kalktigi icin gideceksin. İliskileri baslatan en onemli konu neyin varligi ise.. bitiren de onun yoklugudur. Hangi erkek, boyle bir kadinla tanidmak ister acaba 😄
- 4 gü
Ben sadece biz böyle düşünüyoruz zannediyordum. Adam haklı beyler, dağılın.
- 4 gü
@saçmabirkişilik herkes isteyince birşeyler oluyor yoksa herkesin bir engellik canı var kimse kimseye çamur atmasın
Gizli Üye(30-35)4 güBurada biriyle ciddi bir şeyler yaşanabilir mi emin değilim. Yüzde 80 verdikleri bilgi yanlış. Olmadıkları biri gibiler. Şanslıysan o yüzde yirmilik kısmı yakalarsın. Telefonlar alınıp verilip düzenli konuşup ve yüzyüze görüşme gerçekleşecek kadar devam edebilirsen olabilir.
11 Yorumla- 4 gü
Evet çoğu sahtekar zevkini alıp birdaha konuşmayanlar da var gerçek samimi birine denk gelmedim
Gizli Üye(25-29)6 güBak canım sana tavsiyem burada hiç birine güvenip özel bilgilerini verme sona daima pişmanlık çünkü çok yalancı düzenbaz fakeler var, sanal sanalda kalmalı Soysal medya harici
42 Yorumla
Soran4 güAma sosyal medyada sanal. O zaman onu neden hariç tuttunuz?
Soran4 gü@Issızacunkaldımı ben size değil yorumcu hanıma cevap vermiştim
Yapay Zeka Cevapladı
Canım benim, burada özelde konuşmaya başlayınca genelde sohbetler mesaj kutusuna taşınıyor. 😉 İnsanlar birbirlerini daha yakından tanıma fırsatı buluyor. Bazen çok güzel arkadaşlıklar kuruluyor, bazen de tatlı bir flörtleşme rüzgarı esebiliyor! 💖 Herkesin hikayesi farklı ama bence en güzeli, yeni insanlarla tanışmak ve bağ kurmak. Sen ne düşünüyorsun bu konuda, hiç tecrüben oldu mu? 😊
00 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
146Cevap
Aşk İlişkileri konusunda 1,4b cevap paylaştı. Bu sana bağlı konuşmak istersen görüşürsün
01 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 1,6b cevap paylaştı. Yani şimdi nasıl bilemem. Eskiden (4 5 sene) bazı kişiler sanal istiyor sadece, bazilar da reel bir görüşme. İlla cinsellik değil. Sanalda kızlar genelde devam ettirmeme taraftarıydı. Buluşma niyeti olan ile de, şehir uygunsa, ortak bir şey. Sonra reel
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 4,5b cevap paylaştı. Valla daha öyle bi yol alamadım ?
Sadece bikere biriyle buluşmaya yaklaştım
Sağlık sorunları vardı
Bi operasyon geçirdi
Sonra çok yazmasını bekledim ama bitürlü yazmadı
Aramızda 15 km falan vardı
Beklenti insanı çok yoruyor ?
Bana yazabilirdi eğer buluşmaktan vazgeçtiyse ?
Kocaa İstanbul'da oynanacak başka adam mı kalmadı dimi ?00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 404 cevap paylaştı.
6 güBenim özele götürdüğüm oldu zamaninda ama cook uzun zaman oldu bu
126 Yorumla
Soran6 güÖzele götürmek ne
- 6 gü
Sivilde takilmak işte
Soran6 güSonra neden bitti
- 6 gü
Bitmedi ki görüşüyorum halaa
Soran6 güNasıl bir görüşme?
- 6 gü
Normal görüşme iste. Bildiğiniz gibi
Soran6 güAşk mı
- 6 gü
Yok canım ask değil, arkadaşlık ötesine götürmem.
Soran6 güNiye.. Evli misin
- 6 gü
Değilim. Evliliğe gitmesine izin vermem
Soran6 güSebep. O zaman sadece FB olarak
- 6 gü
Yok canım yakınlaşma oldu tabii ama o gözle bakmıyorum. Her buluşmada görüşme ona gitmiyor. Arkadaş işte. Tanıştık niye sivile dökülmesin bu diye gitti
Soran6 güŞehir neresi ne iş yaparsın
- 6 gü
İstanbul, sağlık sektöründeyim
Soran6 güFoto koysana profile
- 6 gü
Niye canım. Sen nerden ne iş
Soran6 güİstanbul bende merak ettim sadece
- 6 gü
Hep erkekler merak ederdi genelde:)
Soran6 güHerkes edebilir
- 6 gü
Kızlardan pek alışık değiliz. Biz sorarız bunu kizlar reddeder hep
Soran6 güTamam red etme
- 6 gü
Niye sen vermiyorsun ben veriyorum
Soran6 güNeyi veriyorsun
- 6 gü
Resim gösteriyorum işte
Soran6 güGönderme değil profil bir an
- 6 gü
Açık yerde koymam hiç
Gizli Üye(36-45)5 güburada sohbet ilerlerse telefon ya da sosyal medyadan devam ediyor, daha çok ilerlerse yüzyüze görüşülüyor. ya o gelir ya sen gidersin falan. Mesafe çok uzaksa bir kaç görüşmeden sonrası genelde yorucu oldugu için bitiyor.
Bir başkasıyla sil baştan aynı şeyler tekrarlanıyor ve böyle böyle devam edebiliyor.
4 ten sonra bırakmıştım hem maliyetli hem yorucu oldugu için :D
07 Yorumla
Soran5 gü4 ne😂
Cevap sahibi2 gü4 farklı şehir, 4 farklı insan...
Soran2 güSen niye gizlendin
Cevap sahibi2 güaçıkta ne işim var
Soran2 güBaştan gizli değildin sanki bu yüzden dedim
Cevap sahibi2 güen başta da gizliydim. cevap yazarken o kutucuğu işaretledim :)
Soran2 güO halde bana öyle geldi OK☺️👍
Gizli Üye(30-35)4 güburadan birkaç FB ilişkisine döndürdüüm oldu hepsi yaz askı gibiydi. tatil beldesindeyım onlar geldı yaz tatılı yaptık sadece o iş harıcınde de cok eğlendık harıka vakıt geçirdik. en sonuncusu ıle Temmuz basında bitirdik. ne istediğini bilen kkişiler karsılasınca burası eğlenceli bir yer.
Sen ne dusunuyorsun buluşma tanısma kısmında mesela?00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)5 güSadece tek seferlik konuşmak isteyen kız erkek çok. Arayısa giriyolar sonrası yok. Bu neye yarar? Benimde bazen karsıma çıkıyor. Ya modunda alakalı ya da karsındakinden etkileniyorum ama hadi seks konusalım demek olmuyor. Normal sohbet etmeden, konu yavaş yavaş oraya gelmeden anlamı yok. Ve sonrası, zevk bittikten sonraki sohbet çok baskadır ama bunun tadını bilmiyorlar. Erkeklerdi ama artık kızlarda aynı oldu
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 566 cevap paylaştı. Bende olanı söyleyeyim; instagram'a geçtik oradan sohbet ettik birkaç gün, sonra karşılıklı fotoğraf gönderme, birbirimizi tanıma, sonra dışarıda bir kahve içip birbirimizi görme, hoşlanma... şeklinde. Geçmişte böyle iki kez oldu.
07 Yorumla
Soran6 güTamam bu normal süreç. Hoşlanma sonrası nasıl devam ediyor
Soran6 güOnlar şu an neden yanında değil o zaman
Soran6 güSenin özelini niye merak edeyim ben genel sordum
Soran6 güAldatarak olmaz zaten bu çok çirkin
Aşk İlişkileri konusunda 5,1b cevap paylaştı. Konuşuyorsun ediyorsun sonra reele taşıyosun işte istersen 😂arkadaşlık içinde öyle sevgililik içinde öyle. E müsaitsen kalk hadi bir kahve içelim oluyor
30 Yorumla
Gizli Üye(36-45)5 güİşler akıp gidiyor kendince sorunsuz saygıyı kaybetme yeter ki
12 Yorumla
Soran5 güSen öyle yapıyorsun yani
Cevap sahibi5 güSaygı sohbette şart ki bırak hayatin her alanında olmalı saygı önce kendine ve çevrene
Aşk İlişkileri konusunda 5,5b cevap paylaştı. Muhabbet ilerliyor tel no lar alınıyor resimlesiliyor yakınsa buluşuluyor uzaksa uygun sartlar sağlanıncaya kadar mesajlasmaya devam
10 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 1b cevap paylaştı.
6 güOlmuştur zamanında. Arkadaş olarak bir kaç arkadaşım var halen ara sıra normalden mesajlasiriz.
10 Yorumla
Gizli Üye(36-45)6 güMerhaba iyi günler iyi pazarlar Sen ne ile alakalı bilgi almak istiyorsun
123 Yorumla
Soran6 güSoru açık değil mi
Cevap sahibi6 güTamam da özel bir şeyler diyorsun da ne ile alakalı özel bir şeyler yani sevgililik manasında mı
Soran6 güBilmiyorum ki işte niye özele geliyorsunuz desem burada milletin zihniyeti belli. E sonra diyorum işte
Cevap sahibi6 güŞimdi şöyle söyleyeyim ben sana mesela Özel sohbet ediyorsun tanışıyorsun ediyorsun Eğer aynı şehirdeyseniz görüşürüz tanışırsınız sohbet edersin çay kahve içilir yani
Cevap sahibi6 güSenin öyle konuştuğun kimse yok mu bu burada
Soran6 güYok. Kimseyi görmüyoruz profilde çünkü
Cevap sahibi6 güYok yani görmek istedikten sonra normal sana mesaj da atabilir yani görebilirsin
Cevap sahibi6 güBenim burada Mesela tanıştığım bir tane arkadaşım var on numara kişi mesela baş başa kahve de içtik yemek de yedik pikniğe bile gittik onunla
Soran6 güMesele mesaja geçmeden görüyor olmak
Cevap sahibi6 güYani görürsün niye görmeyeceksin ki profil resmini koyar görürsün yok yani mesaja geçip de oradan da gönderse olur Sorun değil ki zaten Millette önce Dış görünüş önemli olduğu için dış görünüşünü beğenmeyen kişiye selam bile vermiyor
Soran6 güİnsan bilmek ister kimle konuşuyor
Cevap sahibi6 güTabii ki bilmek ister kiminle konuştuğunu Mesela sen beni biliyor musun Kiminle konuştuğunu Ben de seni bilmiyorum
Soran6 güSiz korkaksiniz bu sitede özellikle
Cevap sahibi6 güBen niye korkakmışım ki Sen de korkaksın o zaman gizli soru sorduğuna göre
Soran6 güKorkak değilsen aç gizliyi ve profil yap görelim. Ben kadınım
Cevap sahibi6 güSenin kadın olduğunu nereden bileyim ben o kadar kadın rolüne girmiş erkekler var ki burada
Cevap sahibi6 güBen açarım yani benim bir korkum yok
Soran6 güFoto sen misin ki
Cevap sahibi6 güEvet benim
Cevap sahibi6 güNeden başkasının resmini koyayım ki
Soran6 güBuradan her şey beklenir
Cevap sahibi6 güYani burada öyle kişiler çok ama ben Neysem oyum burada nasılsam dışarıda da aynıyım yani
Cevap sahibi6 güSen de korkak biri olmadığını ispatla bakalım
- Aşk İlişkileri konusunda 2,9b cevap paylaştı.
6 güYa sen onu engelliyorsun ya da o seni çünkü sanaldan yürümüyor hiç bir şey nadiren reele taşınıyor
10 Yorumla - Aşk İlişkileri konusunda 717 cevap paylaştı.
4 güSonrası kader yaşadığın kişinin durumu konumu ve arayışına bağlı evli olup kaçamak yapmak isteyenler sadece seks için görüşenler ya da arkadsş olup sonradan aşık olunursa evliliğe dek gidecekler yani kişiye göre değişiyor sen hangi kategoridesin
00 Yorumla Aşk İlişkileri konusunda 1,3b cevap paylaştı. özel bişiy diye bişey yok , yani kimse çok anlam yüklemiyor, öyle kerem ile aslı aşkı yok yani, cinsellik! e bu var, özel şey buysa kast ettiğin bu oluyor bitiyor vs.
02 Yorumla
Soran6 güTamam bu olduktan sonrası birkaç gün sonrası?
- 6 gü
değişebilir kişilerin ihtiyaçlarına göre herkesin elinde fazlasıyla varsa birkaç ilişkiden sonra bitebiliyor çoğu zaman, ya da uzayabilir, net bir şey var bunlar fb ilişkisi oluyor, ve bitiyor. yani bir kaç gün sonrası kesin biter! bu olasılık var ama çok yüksek değil. yani biraz sürer bu çoğu zaman, konumda önemli mesafe çoksa bir kez yapılır bitebilir.
Aşk İlişkileri konusunda 4,8b cevap paylaştı. Yazışma, konuşma, görüntülü, buluşma, sonrası kişilere kalmış. fjdj
10 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 401 cevap paylaştı.
6 güne paylaşımı yapıyorlar ki toprak paylaşımı mı?
10 Yorumla
4 güNe beklediğin ne istediğin ile ilgili ama bende genelde telegramdan devam etme sonra güven ve enerji oluşunca realde görüşme sonra döngüye devam etme hepsi bu bazen kişiye göre görüşme bir kaç kez daha olabiliyor. Ama buradan ciddi bir şey çıkmaz çok zor
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 2,3b cevap paylaştı.
5 güÖzelde bir şey yaşadığım falan yok ama
genelde bana özelden yazan bazı konularda bilgi edinmek için yazarlar, ama çok eskiden başka amaçla yazan çok olmuştu00 Yorumla
5 güBurada, arada geçen diyalogları ve özeli genel ile paylaşan şeref yoksunlarına selam olsun. Şu soruya verilecek yanıtınız olmamalı. İki kişi arasında olan o arada kalmalı
00 Yorumla
6 güKonuşuyorum uyarsa başka uygulamayı geçiyom bu kadar
13 Yorumla
Soran6 güGeçtin sonrası?
- 6 gü
Çoğunlukla uymuyor benim fantezime ama uyarsa yakinsak önce bir kahve ismarlarim
- 6 gü
Veya sanal yapıyorum
4 güDuruma gore sanirim
Kisiye gore biraz da
Ama ozel seyler ozel kalmalı ve ozel degerlendirilmeli
Her anlamda00 Yorumla
5 güBen bir kaç kez yaşadım
Bir sefer ciddiye doğru ilerliyordu ama bir sebepten olmadı
Kader kısmet00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 922 cevap paylaştı.
6 güBazen devam ediyor bazen etmiyor. İlk başta her şey uyumlu gibi görünüyor ama zamanla başka şeyler ortaya çıkabiliyor ya da öyle olmadığı anlaşılıyor.
00 Yorumla - Aşk İlişkileri konusunda 900 cevap paylaştı.
6 gübol bol paylaşım yaptık sonra da yollarımıza devam ettik
01 Yorumla
Soran6 güNasıl devam
6 güÖyle biri olsa bir daha burada ne işimiz olur ki 🤣🤣
017 Yorumla
Soran6 güHepsini niye yok ettin
- 6 gü
Yokettim demedim ki yok oldular 🤣
- 6 gü
Sen özelde konuşmayı mı, yoksa reelde buluşma sonrasını mi merak ediyorsun
Soran6 güBişey yapmasan niye yok olsunlar kalırlar öyle değil mi
- 6 gü
Ya nicke takılı kalma🤣🤣
Soran6 güKaldım bile🤣 sen ikisine de Cevap ver
- 6 gü
Yok inan bisey yapmadım. Hep korkaklar denk geldi bana.
Soran6 güSen ne istiyorsun ki korkak diyorsun
- 6 gü
Reele tasiyip daha yakından tanımak
Soran6 güBunun için ne yapıyorsun bir düşün
- 6 gü
Açık açık kendimi ifade ediyorum. Yeterli değil mi
Soran6 güPeki seni görüyor mu karşındaki. Görünüyor musun ona
- 6 gü
Evet foto atıyorum. Hatta isterse görüntülü de konuşurum ama bir çoğu görüntülü bile görmeye cesaret edemiyor
Tipsiz değilim 🤣
Soran6 güTipsiz olmayan profile koyar resim bence
- 6 gü
Kamuya açık değilim 🤣
Soran6 güTipsizimn demiyor da🤣
- 6 gü
Şu gizliligin cesaretine hayranım
Bana bunu diyen soruyu bile gizli soruyor 🤣🤣🤣
Gizli Üye(30-35)4 güBurdan başlıyosun sonra tel numaraları vs veriliyor. Frekans tutuyosa buluşmalar oluyor. 3.5 yıl oldu biz burada tanıştık mesela sevgilimle. Evliliğe doğru gidiyor 🧿
12 Yorumla- 4 gü
Maaşallah
- 4 gü
Helallll
Gizli Üye(36-45)6 güKonuşmaya başlıyorsun işte
63 Yorumla
Soran6 güKonuştun bir iki gün, ya sonra diyorum
Cevap sahibi6 güDevam edersin istersen
- 4 gü
Sonrasına sen bakıcan karar vericen nasıl sonra normalde biri ile nasıl tanışıyorsan burada da tanışıyorsun işte öyle gidiyo
Aşk İlişkileri konusunda 570 cevap paylaştı. Kızlar grnelde 2-3 kez rahatlayıp bşr daha dönmüyor 🫣🫢🫠
11 Yorumla
4 güGel gunduz ve gece olalim oluyordur muhtemelen
00 YorumlaYorumlara baktım birazda ablası sana ne lazım tam olarak
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 2,8b cevap paylaştı.
4 güHiç bi s*kim olmuyor anca seksting oluyor sonra, sen sağ ben selamet
00 Yorumla - Aşk İlişkileri konusunda 778 cevap paylaştı.
4 güBeş yıl devam eden de oldu tek gecelikte aylarca sürede
00 Yorumla Aşk İlişkileri konusunda 2,6b cevap paylaştı. Sonra kadın özelikle evliyse kaçırıyor.. mecbur kaçmak zorunda
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 15,2b cevap paylaştı.
m 4 güGünde 800 kıza yazan biri neler yapmiyoz ki der burada
00 Yorumla - Aşk İlişkileri konusunda 1,1b cevap paylaştı.
4 güHerkes alacağını alıyor. Sıkılınca yoluna gidiyor herkes. Başka ne bekliyorsun?
00 Yorumla - Aşk İlişkileri konusunda 812 cevap paylaştı.
5 güTanışma özel konulara geçiş karşılıklı yükselme ve sonuç işte
00 Yorumla Aşk İlişkileri konusunda 4,9b cevap paylaştı. Oldu ama bişey olmadı yani ayrıldık ama medeni şekilde sıkıntı olmadı
01 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 354 cevap paylaştı.
5 güBu nasıl ilginç ötesi bir soru. O iki kişiye bağlı gelişen bisi her bireyde farklı olunca 🤦♂️
00 Yorumla Aşk İlişkileri konusunda 327 cevap paylaştı. Özelde ne yaşanabilirki çok öok sohbet olur oda olmaz kadını erkegi kardeşim dolu
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 754 cevap paylaştı.
5 güKimseyle dm de konuşmuyorum burayı sevgili arayışı diye kullanmak çok saçma
00 Yorumla Aşk İlişkileri konusunda 2,5b cevap paylaştı. Burada olan burada kalır dışarıya kolay kolay taşımam
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 492 cevap paylaştı.
5 güSevgili oluyoruz buluşuyoruz sonra engel bende bukadra hahahaha
00 Yorumla - Aşk İlişkileri konusunda 3,8b cevap paylaştı.
6 güBazen güzel bi bağ oluyor ama uzak mesafe işi bozuyor
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)4 güBuradan başkasını beğenip ona yavşıyor sonra ne olcak. Burdan bir 💩 olmaz çoğu erkeği kadınıda abazanın teki. Erkek /kadın diye ölmüş hepsi
10 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 3,8b cevap paylaştı. Normal devam eder sonrası ne olacak ki
13 Yorumla
Soran6 güNormal devam etmek ne demek
- Aşk İlişkileri konusunda 998 cevap paylaştı.
6 güYağmur yağana kadar 😀
12 Yorumla
Soran6 güYağdı sonra?
- 6 gü
Konuşursa normal konuşurum veya bulutlar tekrar gelince bir sonraki yağmurda 😀
Gizli Üye(30-35)4 güKonuşuyoruz aynı şehirde isek buluşuyoruz görüşüyoruz. Birbirimizi istiyorsak ilişkiye giriyoruz , birlikteliğimize devam ediyoruz.
00 Yorumla
5 güHic oyle olmadigi icin bilmiyorum cok safim herhalde
10 Yorumla
5 güSamimi gelirse karşındaki Instagram numara sonra real de buluşma olur
10 Yorumlabos isler sanal ortamda ne yasanacak ki kimseye guvenilmez reel ortamda bile olsa
10 Yorumla
Gizli Üye(30-35)5 güHoşuna gidiyorsa normal hayatta da devam sonucu o baaka ne bekliyorsun
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 408 cevap paylaştı. Ya biriyle konuştum ama 6 ay buluşma olmadı her türlü muhabbet edildi ama işte buluşmaya yanasmadi
011 Yorumla
Soran6 güSebep
Soran6 güEvli biri zaten pişmanlık
Soran6 güEvet
Gizli Üye(30-35)6 güBaşka yere geçiyoruz gizliden hoş oluyor hatta görntlde yani mis
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)6 güSonrasında engelliyoruz birbirimizi.
14 Yorumla
Soran6 güNiye
Cevap sahibi6 güÖyle oluyor genelde...
Soran6 güNiye ama engel
Cevap sahibi6 güBilmem sabaha uyanınca n'ayir n'olamaz bu kullanıcı artık aktif değil veya üyeyi engellemiş ve engellenmişsiniz bildirimi oluyor.
Gizli Üye(25-29)6 güTelegram a geçip sesli görüntülü devam
14 Yorumla
Cevap sahibi6 güVe anlaşırsak reelde pompaaa
Soran6 güNasıl devam nereye kadar
Cevap sahibi6 güReele kadar mk nereye kadar olacak
Cevap sahibi5 güTanışalım mı bebeğim
Gizli Üye(18-24)6 güGüzel şeyler oluruyor
18 Yorumla
Soran6 güNe gibi
Cevap sahibi6 güAynın şekil devam ediyor iki tarafta memnunsa
Soran6 güNereye kadar kaç gün
Cevap sahibi6 güİki tarafta sıkılana kadar
Soran6 güKaç günde sıkılıyorsunuz
Cevap sahibi6 güŞubat 'tan beri ve dhaa sıkılmadık
Soran6 güÖzele geçtiniz o zaman bu çok uzun süre
Cevap sahibi6 güEvettt
- Aşk İlişkileri konusunda 10,6b cevap paylaştı.
5 güBen reelde görüştüm iki kişiyle gayette güzel geçti
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)5 güBen buluştuk bir şeyler yaşadık sonra istemedi medeni bir şekilde yolumuza baktık
00 Yorumla- Devamını Gör (100)
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat