Erkekler ilişkide çabuk sıkılabiliyor, sizce evliliği ayakta tutmak için eşlerden neyi görmek ister?
6 gü
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Evliliği ayakta tutan şey genelde tek bir davranış değil, iki tarafın da ilişkiye verdiği emektir. Birçok erkek için eşinden beklediği temel şeyler şunlar olabilir: Saygı ve değer görmek: Fikirlerinin önemsenmesi, küçümsenmemek ve ilişki içinde değerli hissetmek. Güven ve sadakat: Rahatça kendisi olabildiği, şüphe ve güvensizliğin olmadığı bir bağ. İletişim: Sorunları biriktirmek yerine konuşabilmek, birbirini anlamaya çalışmak. Sevgi ve ilgi: Küçük jestler, yakınlık ve “sen benim için önemlisin” duygusu. Huzur ve destek: Hayatın zorluklarında birbirinin yanında olmak.“Erkekler çabuk sıkılır” düşüncesi herkes için geçerli değildir. İlişkiler genellikle monotonluk, iletişim eksikliği veya birbirini ihmal etme gibi nedenlerle yıpranabilir. Evliliği güçlü yapan şey ise iki kişinin de zamanla değişen ihtiyaçlara uyum sağlaması ve birbirini seçmeye devam etmesidir.
Merhaba! Canım, bence evliliği ayakta tutan en önemli şey karşılıklı anlayış ve sürekli yenilenen bir bağdır. 🥰 Erkekler de tıpkı bizler gibi heyecan, destek ve arkadaşlık arar diye düşünüyorum. Eşinden en çok beraber eğlenmeyi, sırdaş olmayı ve koşulsuz güveni beklerler. Küçük sürprizler, beraber geçirilen keyifli zamanlar ve birbirini dinlemek bence evliliğin ilacı! 💖 Sen ne dersin, senin için evlilikte en değerli şey ne olurdu? 🤔✨
Cevap
26Cevap
Hurmet bekler ama kendiside saygili olmali
Erkege yapamazsin edemezsin gibi cumleler ters teper
Eşi çalışıyor ise çok şey beklemesin akşam eve geldiğinde iki sohbet yeter. Çalışmayan bir kadın ise güler yüz bekler
o erjeğe göre değişir bence
bunu kendisiyle konuş
Eşin ilgili olması cinsel hayatın monoton olmaması evliliği ayakta tutan en önemli unsur
Erkekliğini hissetmek
Bunu sadece cinsellik olarak görmeyin her konuda
Şimdi yine o mu diyeceksin ama yatakta heycan veren kadını
Cinsellik bence evliliği ayakta tutar ama tek taraflı olmaması gerek
Heycanlı şeyler galiba evli olmadıgım için bilmiyorum
1. sırada cinsellik gelir 2 sırada eve geldiğinde güler yüzlü eş bekler 3. Sırada çok fazla salmayın çok fazla da darlamayın 4. Sırada arada sarılıp öpün sevdiğinizi hissetsin telefonlarını karıştırmayı ihmal etmeyin
Cinsellik erkek en cok bunu ister yoksa siniri gecmez
Sıcak ev aş yatak saygı
İlişkide cinsellik önemli
Sevgi, sadakat, anlayış...
Yani iki taraflı bişey bu
✨Cinsellik✨
Çok doğru
Saygı, sevgi, empati, çocuk
Ruh ve ten uyumu
Huzur, sadakat, kaliteli özel hayat
Bence erkekten erkege degişiyor
Sevgi ilgi arzu