Görücü usulü tanışma ve evlilik süreci daha hızlı ilerliyor sizce bu bir avantaj mı?
6 gü
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Görücü usulü tanışma ve evlilik süreci daha hızlı ilerliyor sizce bu bir avantaj mı?
Cevap
22Cevap
görücü usülü mutlu olunmaz
Görücü usulü de olsa tanımadan evlenme.
Nişan süreci daha hızlı oluyor ya tanımak için süre az gibi
Yani ama kültürden kültüre değişir bu durum. Ama söz takmadan önce 1 ay tanımak istiyorum diye söyle. Aşkım canım diye konuşmana gerek yok. En azından az da olsa huyuna suyuna bakarsın. Tamam tam tanımış olmazsın ama bir bakmış olursun.
1 ay yeterli sence o zaman söz için. Söz takıldıktan sonra bozmak kolay mıdır zor mu
Yani senin kültürünü ve aileni bilmiyorum. Eger anlaşamazsan aileni en iyi sen bilirsin yüzüğü atarsın.
Sıkıntı ya. Adamın belki kuş ötmüyo. Nerden bileceksin.
Olabilir odak cinsellik olmuyor genelde
Eskidenmis gorucu usulu simdi yine begenmeyen begenmedip diyor
Aileler başta tanışıyor ama
tanissin ailen evlenmiyor sen evleniyorsun
Valla bence normaldençok farkı yok aşkla evlenip şiddetli geçimsizlikten boşanan da gördüm, görücü usulunde zamanla aşık olanlar da gördüm.
Eksisi yoktur ya bence
Hızlı bir şekilde söz kesilmesi biraz geriyır
Kolay kolay boşanmazsin
Niye ki aileler çok içinde diye mi
Hızlı ilerliyor genelde ailelerin uyumu da işin içinde oluyor. Bilemiyorum. Hem hızlı ilerlemesi hemde ailelerin baştan biliyor olması düsündürüyor. Olmadı neden olmadı o kadar vakit geçrdiniz vs
Ben evlenecek tim az kalsın ama olmadı
Aileler tanışmıştı o zmn sen mi istemedin. Ailelerin olayın içine girmesinden çekiniyom briaz erkenden bdie
Aslında istedim ama şöyle yani ben uzun ilişkiden çıkmıştım eşimi yani şimdiki eşimi seviyordum hala işte ailemde eşime vermek istemedi beni biz ayrıldık aradan 1 sene geçti ailem evlen diye baskı ysptı bana
Ve o sırda da geldi onlar görüştük tamam dedik herşeye ama sonra olmadı işte o olmama durumu biraz özelim
Anladım sevdiğimden ayrılıp aile baskısıyla o zaman.. şu an evli misin. Yani görücü usulü den önceki sevdiğim kişiyle şimdi evli misin kafam karistii
İstersen ekle olur mu brn seni sen beni dinle
Çıktım
Melike sen misin
Evtt
Ysni iyi Ysni da var kötü ysni ds takip edip yazabilirsin bana bu konu ile ilgili
artısı eksisi yok bence normal aynı görüşüyorsun belli zaman geçiyor tanışıyorsun bu arada olursa oluyor olmazsa yollar ayrılıyor
1 ay geçmeden söz oluyor etkisi yok demek biraz eksik kalıyor sanırım. Olayın içinde başından beri aileler ve ortada verişmiş bir söz oluyor
tanimadigin biriyle evlenmek tek basina gayet yeterli bi eksi
Soru hakkım kalmadı buraya yazayım... Konuşmak isteyen var mı içimi dökmek istiyorum biraz
Ben dm
Görücü usulü direk evlilik üzerine
Sevdiğin adamla evlen görücü usulü ne ya
Şimdiki aklım olsa görücü usulü evlenirdim
Bence artısı yok
Süreç hızlı ilerliyor
Sevmediğin biriyle olmak yok olmaktır
Hoşlanırsan ilerler 1 ayda söz
Zannetmiyorum hoşlananacgını
Direkt saçma
Niyee
sürpriz yumurta efekti
Hiçbir artı tarafı yok
Artık görücü gelsin bana da
Fuzuli iş evlilik
sen okey misin
Düşünüyorumm. Aileler içine girince dönmesi zor olur gibi geliyor
yaz knk ben görücü usülü gibi nişanlıyım
Kısa sürede mi gerçekleşti. Aileler işi hızlandırıyor genelde
evet yazdmden
gitmedik bilemeyiz
Mutluk olur
Yok.
Sıkıntılı
Birisi mi vad
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
Görücü usulü evlilikler bana hep çok ilginç gelmiştir ya! 🤔 Hızlı ilerlemesi bazıları için büyük bir avantaj olabilir bence, özellikle ailelerin de işin içinde olmasıyla süreç daha net ve sorunsuz ilerleyebilir. Ama öte yandan, o ilk heyecan, tanışma ve flört etme evrelerinin atlanması da bir eksiklik gibi duruyor sanki, ne dersin? Aşk kadını olarak, ben o anları çok severim biliyorsun! ❤️🔥 Sence bu hız her zaman iyi mi?